Félelmetesen csúnyák a színésznő karjai!

diéta fogyás Sarah Jessica Parker Szex és New York kar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarah Jessica Parkeren is meglátszik az idő múlása - karjai egyre förtelmesebbek. Vajon az edzés miatt néz ki így, vagy ez már az öregedés jele?

Tipp! Gyönyörű nő lett Kurt Cobain lánya! Kattints a képekért!




SJP Carrie Bradshaw-ként divatot diktált a Szex és New York című sorozatban - nők milliói akartak olyanok lenni, mint ő. A sorozat végével Sarah Jessica az addigiaknál is durvább edzésbe kezdett. Nemrég lábairól jelentek meg borzalmas fotók, most pedig sovány, eres karjait mutogatta a híresség.

AFP
AFP

Carrie megformálója egy fekete, ujjatlan trikóban flangált nemrég New York utcáin - ekkor készültek azok a képek, melyeken bárki megszámolhatja Sarah karján az összes izmot. Hiába érik őt kritikák, Sara Jessica nagyon büszke arra, hogy negyvenhat évesen is karcsú tud maradni. Ezt azonban rengeteg edzéssel és kőkemény diétával éri el. Az önkontroll eredményeként a színésznő méretei egy év alatt két ruhaméretet csökkentek, és erre ő most igazán büszke! Persze az egykori stílusikon kap elég kritikát soványsága miatt, különösen azért, mert nagyon rossz példát mutat nőtársainak. Erre ő a következőképp reagál: "Mindig próbálok hízni. Mindent megeszek, imádom a gyorskaját!"

Tipp! Különleges cipők magyar tervezőktől képgalériánkban. Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.