Való Világ 5 öngyilkosság VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristofelt nagyon megviseli, hogy távoznia kellett a ValóVilágból. A skalpvadász fiú elkeseredésében véget akart vetni az életének.

Tipp! Exkluzív képek a kiesett Cristofel otthonából! Kattints a galériáért!


"Még mindig nem tudom elhinni, hogy nem az én fotóm fölött jelent meg a magasabb szavazati arány. Nem értem az embereket. Miért a borostás Csabát küldték vissza? Mindent bedobtam azért, hogy visszamehessek. Imádtam színészkedni, megmutatni az országnak, hogy főszereplő vagyok. Miért nem kell az embereknek egy olyan srác, aki képes megnevettetni mindenkit, és nem az ágyban punnyad?! Elkeseredett vagyok, olyan ez, mint egy rossz álom"



Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]

Kattints a képre a galériáért!



"A stúdióban hirtelen még az is eszembe jutott, hogy véget vetek az életemnek. Azt gondoltam, én leszek az első, aki öngyilkosságot követ el egy tévéműsor élő adásában. Élsportoló voltam, soha nem bírtam elviselni a vereséget. Van bennem harag is, de próbálom eljátszani, hogy nincs, igyekszem leplezni az érzelmeimet. Jól elvoltam odabent, mindenem megvolt, amit akartam, felkeltem reggel, és már ott volt a rengeteg tej a hűtőben. Nem tudtam elképzelni, hogy én esek ki, borzasztó érzés, hogy nem a villában ébredek. Bent akartam maradni, és megnyerni a fődíjat, mert szerettem volna, hogy a szüleim kijussanak Kubába. Nem adom fel, mindent megteszek, hogy ne tűnjek el. Nem híres, hanem hírhedt sztár akarok lenni. Sok mindenhez értek, gyerekkorom óta színész akartam lenni, igyekszem minden lehetőséget megragadni: színészkedés, reklámszereplés, bármi érdekel. Megvan hozzá minden adottságom" - magyarázta Cristofel.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.