csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpiók számára nagyon fontos lesz ennek a hétnek minden mozzanata, a Nyilasoknak pedig ki kell használniuk a bennük rejlő kreativitást.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

A heti bolygóállások most nem avatkoznak bele jelentősen az életedbe, érzelmileg nem terhel le vagy zavar össze semmi, majdhogynem minden simán és gördülékenyen halad. Dolgos munkanapok követik egymást, ráadásul végre megvalósíthatod egy régóta titkolt álmodat, vágyadat. Eljött az idő, hogy ne csak csodás, rózsaszín felhőkkel övezett gondolatok szintjén hajts végre egy feladatot, hanem a való életben is beteljesítsd elképzelésedet. Egymagad is jól boldogulsz, szinte gyerekjátékként teljesíted a tennivaló nagy részét, és sikerrel be is fejezed.

Tipp: Semmi ne állítson meg. Ne érdekeljen a rossz idő, mások lebeszélése vagy egy kellemetlen beszólás.

Tipp! Exkluzív képek Détár Enikőről! Kattints a galériáért!


Bika



Tipp:


Ikrek



Tipp:

Rák



Tipp:

Szólj bele: Ki nyeri az idei X-Faktort?


Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

A Hold a hét közepén a te jegyedet erősíti, bár mivel fogyó időszakát éli, érzelmileg könnyen befolyásolhat, ez ösztönösen arra sarkallhat, hogy segíts azon embertársaidon, akár ismeretleneken is, akik komoly bajban vannak. Veled is bármikor megeshet, hogy véleményt, tanácsot kell kérned valakitől, s már megtapasztalhattad, milyen nagyszerű érzés, ha valaki önzetlenül segítő jobbot nyújt feléd. Jótett helyébe mindig jót várj, már a hét végén kaphatsz egy tippet vagy ötletet attól az embertől, akit kihúztál a gödörből.

Tipp: Hidd el, hogy a mérleg nyelve kiegyenlítődik!

Tipp! Megváltozott az élete egy szerencsés hallgatónak! Kattints a galériáért!


Szűz



Tipp:

Mérleg



Tipp

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Skorpió



Tipp:

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Tisztában vagy azzal a ténnyel, hogy rád minden környezeti változás jelentős hatással van, ugyanakkor annak ellenére, hogy november közepe van, és az időjárás sem túl kegyes hozzád, nincs okod az aggodalomra vagy az elkeseredésre. Használd ki rejtett képességeidet, tehetségedet és kreativitásodat, ez nagyon jót fog most tenni előmenetelednek, mentális fejlődésednek. Kiváló esélyed van arra, hogy olyan területen mutasd meg magad, ami eddig el volt zárva előled, mindezt úgy, hogy más emberek elismerését is kivívhatod.

Tipp: Legyél jó helyen, jó időben, és ragadd meg a lehetőségeket!

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!


Bak



Tipp

Vízöntő



Tipp:

Halak



Tipp:

Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.