csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek felemelő hangulatban lesznek egész héten, a Nyilasokat pedig várja még néhány megoldandó feladat.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Karácsonykor és az azt követő napokon sem tudsz más lenni, mint egy igazi és belevaló Kos. Elemedben leszel, sok kapkodásban, ide-oda szaladgálásban lesz részed, könnyen felborítod az egyensúlyt magad körül, hogy utána helyre tudd hozni. Keresed a magányosan eltölthető pillanatokat, így sok olyan dolgot fogsz csinálni, melyek alkalmával egyedül lehetsz. Most olyan tennivalókra is juthat energiád, mint a különleges ételek főzése, macerás sütemények sütése, például akár a szilveszteri bulira is.

Tipp: Nálad lesz idén az évzárás? Tegyél ki magadért, de vendégeidtől is várd el, hogy segítsék elő a sikert.

Bika

Készülj fel minden eshetőségre! Többek közt ne csodálkozz azon se, ha a karácsony kissé nehezebb, fárasztóbb oldalát is megismered, hisz 26-án hétfőn még nem lesz vége az ezzel kapcsolatos tennivalóknak. Úgy érezheted, hiába az ünnepi hangulat, vagy lenne itt a pihenés ideje, neked bizony nem ért véget a dolgos időszak karácsony utolsó napjával. Ha nem a munkád terén, akkor éppen a ház körül akad rengeteg tennivalód, de szerencsére erőben és energiában nem lesz hiány, így megállod a helyed. Ne aggodalmaskodj feleslegesen, hisz családod körében megtalálhatod a békét és nyugalmat a két ünnep közti napokon is.

Tipp: Rángasd el szeretteidet vagy barátaidat valamilyen havas szórakozásra, vagy csak kiránduljatok egyet a hegyekben.

Ikrek

Igazán nagyszerű, már-már felemelő hangulatban leszel egész héten, még szilveszter hétvégéjén is a karácsonyi hangulat jellemzi perceidet. Minden adott ahhoz, hogy a két ünnep közötti napok szépek, szeretetteljesek és békések legyenek. A heti konstellációk nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és harmóniát hoznak érzelmi életedbe, ha dolgoznod kell, ott is sokat fogsz előre haladni. Bárki jelentkezik nálad, legyen az régi barát vagy ellenség, fogadj mindenkit barátsággal, hisz a régi sebek ugyan most könnyen felszakadhatnak, de itt az ideje a megbocsátásnak! Hunyj szemet a régi dolgok felett!

Tipp: A béke szót tartsd szem előtt, bárkivel is volt konfliktusod mostanság, ideje rendezni!

Rák

Végleg elfáradtál, s legszívesebben beadnád a kulcsot? Nos, nem csoda, hisz épp eleget dolgoztál! Bármennyire is örömteljes a karácsony, már nagyon szeretnél túl lenni az egészen. Nem azt kaptad, amire vágytál? Kisebb viták nehezítették az ünnepi napokat? Akkor teszed jól, ha megpróbálsz örülni minden apróságnak, különösen annak, hogy családod szeret, veled vannak, és lesik a kívánságaidat. Csalódottságodat egy pillanatra se mutasd ki, komolyan megbánthatsz ezzel most másokat. A két ünnep közötti néhány nap minden nézeteltérés megoldására lehetőséget ad.

Tipp: Ne hátrálj meg, tartsd szem előtt, hogy szükséged van szeretteid támogatására, velük rosszban lenni nem túl okos gondolat.

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Ennek a két ünnep közötti hétnek minden egyes napján keresd a békét és a szeretetet, pihenj eleget, kapcsolódj ki, ne stresszeld magad, hisz már túl vagy a karácsonyon. Csak akkor vállalj extra feladatokat, ha tényleg szívvel és lélekkel állsz környezeted kéréseinek teljesítése elé. Felejtsd el ezt a rossz, berögzött szokásodat, hogy minden kérésre ugrasz, add önmagad, környezeted ezért is hálás lesz neked. Élvezd a nyugalmat, ami körülvesz, ha megteheted, utazz el jó messzire, így elkerülve annak a lehetőségét, hogy esetleg feszült pillanatoknak légy kitéve.

Tipp: Ideje összeállítani a 2012-es év kívánság- és feladatlistáját, nem gondolod?

Szűz

Szinte már túl is vagyunk a karácsonyon, s már a szilveszter tölti ki gondolataidat. Érzelmi életeddel sincsen különösebb gond, azonban kerüld el azt, hogy esetleges problémádra abban keresd a megoldást, hogy az ünnepeket követően is elhalmozod szeretteidet mindenféle földi jóval. A szeretet és néhány kedves szó sokkal nagyobb ajándék és öröm lehet, mint pár drága holmi. A két ünnep között is töltsd minden pillanatodat családoddal, rokonaiddal, kedvességedért és odaadásodért hálásak lesznek. Visszakapod tőlük azt, amit magad is adsz.

Tipp: Még nincs programod szombat éjjelre? Hát szervezd meg idén te a bulit!

Mérleg

Mérlegként képes leszel arra, hogy megteremtsd annak a lehetőségét, hogy gyönyörű és harmonikus napokat varázsolj magad és szeretteid számára a két ünnep között is. Azonban ehhez el kell felejtened minden kényszerességet, görcsös berögzöttséget, ne akarj megfelelni magadnak vagy éppen szeretteidnek, hisz nem ez a lényeg! Nem kell egész nap sürögnöd-forognod otthon, vagy kiszolgálnod nem létező igényeiket, sokkal jobban teszed, ha szeretetedet kedvességeddel, odafigyeléseddel mutatod ki!

Tipp: Végre juthat idő egy kirándulásra, sízésre vagy szánkózásra.

Skorpió

Az ünnepi előkészületek és maga a karácsonyi felhajtás egyáltalán nem vették el az életkedvedet, sőt, egy percre sem bírsz lenyugodni, úgy érzed, be kell pótolnod mindazt az időt, amit nem a családodnak és szeretteidnek szenteltél az elmúlt hónapokban. Erre a két ünnep közti pár nap sok lehetőséget nyújt. Ám ha átgondolod helyzetedet, épp azért tüsténkedtél 2011 során, hogy megadhasd nekik azt, amire vágytak, és igyekeztél a kedvükben járni. Nem maradnak hálátlanok, adj mindenkinek sok szeretetet, hogy ugyanennyit vissza is kapj!

Tipp: Azon rokonokra és barátokra, akikre nem jutott időd, most csörögj rá, legalább érdeklődj a hogylétük felől.

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Készülj fel arra, hogy a sok szép karácsonyi élményt követően ezen a héten némi nehézség is adódhat. Hiába számítasz arra, hogy idén minden rendben lesz az év utolsó napjaiban, azért akad majd megoldásra váró feladat! Mégis nagyszerűen állod a sarat, hisz minden apró-cseprő probléma ellenére is kitartasz. Nem tud a sors olyan próbatétel elé állítani, melynek ne tudnál szinte tökéletesen megfelelni. Sőt, épp most jött el az ideje, hogy néhány régen felgyülemlett problémával szembenézz és leszámolj.

Tipp: A két ünnep közti pár nap a hivatalos ügyek intézésének kedvez. Nem jár vagy járt le valamelyik igazolványod mostanság?

Bak

Ezen a héten, egészen szilveszterig úgy viselkedsz, mintha minden nap karácsony lenne. Úgy érezheted, valaki valamit titkol előtted, lehet, hogy még vár rád valakitől egy ajándék? Hát persze, hogy jól érzed! A te hatodik érzéked csalhatatlan, s amikor feltűnik valaki az ajtóban a rokonságból, nagyon fogsz neki örülni. Csütörtökön nehéz nap elé nézel, ne keresd feleslegesen a rosszat, a hibát másokban, ezzel legfeljebb csak konfliktusba keveredsz! Kár lenne a jó hangulatot épp újév előtt elrontani! A hétvége viszont fergeteges lesz, bulizz egy nagyot.

Tipp: Próbálj ki új ízeket az év záróbulijának estéjére, pár új recept, s leveszed szeretteidet a lábukról.

Vízöntő

Igen jelentős hatások érnek karácsony után is, s ez alól a szilveszter napja sem lesz kivétel. Váratlanul sok olyan ember tűnhet fel ezekben a napokban, akik közül néhányról már hónapok vagy éppen évek óta nem hallottál. Lesz olyan is köztük, aki nem egyszerű érdeklődésből, hanem tudatos megfontoltsággal próbál közeledni feléd, s akár jóindulatodat és barátságodat kihasználva szeretne valamire kérni, rávenni. Utasíts el minden olyan megkeresést, amely túl kedvezőnek tűnik! Nem minden arany, ami fénylik.

Tipp: Bár általában az emberek tavasszal kezdenek el szelektálni, te jól tennéd, ha még újév előtt átnéznéd a dolgaidat, s kidobnál vagy elajándékoznál néhány régi darabot.

Halak

Kissé heves leszel, néha odamondogatsz majd másoknak. A Halakra nem jellemző tüzesebbik éned kap főszerepet. Valakik könnyen felidegesíthetnek, de épp ez az a helyzet, amikor megmutathatod, te bizony képes vagy a toleranciára, sőt, akár a visszavonulásra is. Karácsonykor és az azt követő napokban is, amikor számodra a család és a szeretet sérthetetlen, nemcsak saját lelkivilágod harmonikusabbá tételére, hanem a más emberek közötti konfliktusok elsimítására is alkalmas leszel.

Tipp: Néha a nyugalom helyett be kell vállalni a vitát is, hogy a szőnyeg alá söpört problémák a helyükre kerüljenek.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.