Így teremts magadnak több pénzt 2012-re!

pénz ezotéria pénzügy anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár annak is örülsz, hogy kijössz a fizetésedből, de titokban ennél sokkal többre vágysz? Az igazi jólét megteremtéséhez nem elég álmodoznod, vágyaid beteljesülése áldozatokkal is jár.


Takarítsd ki a sötét gondolatokat


Ha irigykedsz másokra, vagy mindig sóvárogsz valami után, berögzült negatív gondolataid még inkább gyengítenek. A vonzás törvénye rád is ugyanúgy érvényes, a negatív energiák leblokkolják a képességeidet, és semmilyen téren nem érhetsz el pozitív változást. Az anyagi biztonság megteremtéséhez változtatnod kell a gondolkodásodon és az értékes dolgokhoz való hozzáállásodon. Használd a fantáziádat, és írj magadnak olyan versikét, amit könnyen meg tudsz jegyezni. Például azt, hogy "Jól érzem magam, mindenem megvan, amire szükségem van, rendkívül sikeres vagyok, és áramlik hozzám a pénz." A kimondott szó erőteljes spirituális rezgéssel bír, és ha mantrádat lefekvés előtt hangosan ismételgeted, vagy napközben bármikor, amikor eszedbe jut, tudatalatti elmédet áthangolhatod egy pozitív gondolkodásmódra.

Rezegj a kristályokkal

A pozitív elektromos töltésű, magas rezgésszámú kvarckristályok a Földanya energiáit képviselik, ezek erősítik és védik az aurádat. Válassz ki egy számodra szimpatikus kristályt, használat előtt tisztítsd meg, és kérd arra, hogy segítsen céljaid elérésében. "Ha gazdagságra vágysz, tegyél a pénztárcádba citrint, és hamarosan tapasztalni fogod, ahogy átalakítja a negatív energiákat mind gondolataidban, mind környezetedben " - árulja el Kovács Ilona, ezoterikus tanácsadó. Az ásványokat szerencsehozó talizmánként is hordhatod, de egy utcán talált sima kavics is megteszi, ha felruházod pozitív tulajdonságokkal. Légy azonban óvatos, mert a kövek, a kristályok és az ásványok a negatív energiákat (gondolatokat) is vonzzák, és ha alacsony frekvencián rezegsz, a kristály ezt ugyanúgy átveszi tőled.

Tipp! Vera lenyomta az alfahímet! Kattints a galériáért!


Térj vissza a gyökerekhez




Thinkstock
Thinkstock


Találj rá az angyalodra

Neked is van lelki vezetőd, aki támogat a küldetésedben, meghallgatja az imáidat, és figyelmeztet, ha veszélybe kerülsz. Az anyagi javak és a jólét erősítéséhez vezető titkos kapu az őrangyalod üzenete. Lefekvés előtt kapcsolj be egy kellemes zenét, gyújts gyertyát, és add át magad a csendes meditációnak. Miután elmélyülsz önmagadban, saját intuícióidon keresztül kapcsolatba kerülhetsz az őrangyaloddal. Figyelj a belső hangra, ami segít a tisztább érzékelésben, és ha meghallod, tudni fogod, hogy min kell dolgoznod.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Adj hálát a sorsodnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.