csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok túlságosan is szenvedélyesek lesznek, az Ikrekhez pedig a héten elérkezik a változás előszele.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Kosra jellemző tüzességed ezekben a napokban igen intenzív lesz, vigyázz, mert néha mások ezt nem szenvedélynek, hanem erőszaknak tudhatják be. Mint sajnos gyakorta máskor, most is beleeshetsz abba a hibába, hogy rossz oldalról közelíted meg különböző emberi kapcsolataidat, és úgy véled, mindig mindenben neked van igazad! El kellene fogadnod, hogy egyáltalán nincs szükség mások eltiprására, s arra sem, hogy manipuláld vagy befolyásold azon embereket, akik kedvelnek téged, és bármikor a segítségedre sietnének. Téged szeretnek, nem hátsó szándékoktól vezérelve. Magadnak ártasz, ha nem fogod vissza magad.

Tipp: Nehéz, de talán jót tennél vele magadnak, ha megkérdeznéd a hozzád közelállókat, mi a véleményük viselkedésedről. Fájdalmas, de jó felismerés lehet ez.

Tipp! Exkluzív képek Kiss Ramónáról! Kattints a galériáért!






Tipp:


Ikrek



Tipp:

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Rák



Tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Kapd össze magad gyorsan, mert az e heti csillagállások sokban fognak javítani helyzeteden, különösen kreativitásodra lesznek pezsdítő hatással. Talán még magadat is el tudod majd kápráztatni azzal, hogy valami egészen elképesztő ötlettel állsz elő, mások teljes megrökönyödésére. Minden zsigeredben érzed, hogy itt az ideje az azonnali cselekvésnek, ráadásul az eredmény sem marad el, ha mersz lépni, ha ki mersz lógni a sorból, ha elutasítod az egyhangúságot a továbbiakban. A sikerért, a learatható babérokért keményen meg kell harcolni, de bizony érdemes!

Tipp: Legyél formabontó, más, valami különleges, valami elkápráztató!

Tipp! Szexi képek Beyoncé-ról! Kattints a galériáért!






Tipp:

Mérleg



Tipp:

Skorpió



Tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Jupiter nem kímél, akkor is küldi neked a pozitív energiákat, amikor már szinte nem tudod azokat befogadni, pedig nem ártana! Azért nagyon lényegesek a most következő napok, mert régóta dédelgetett vágyaid egyikét veheted elő, s a kialakuló körülmények szinte kényszerítenek, hogy csináld már meg! Viszont meglehetősen nagy a valószínűsége, hogy egyedül nem tudod létrehozni a nagy művet, ezért inkább keress tervedhez megfelelő segítséget, aki támaszod lehet, egyben pedig maga a hiányzó láncszem is. Ha alaposan körbenézel, nem kell messzire menned a megfelelő támogató megtalálásáért.

Tipp: Szerdán érdemes nagy fogadalmat tenned, mely kihat további életedre.

Bak

Mintha elvesztenéd a lábad alól a talajt, pedig Bakként jellemzően mindig két lábbal állsz a földön. A most következő napokat megnehezítheti egy-két konfliktus és megválaszolhatatlannak tűnő kérdés vagy megoldhatatlannak látszó feladat, hirtelen nem is fogod találni a helyed, és kapkodsz majd. Ám nem lehetetlen ezt elkerülni, így mindig jusson eszedbe, hogy létezik ok-okozat törvény, és ráadásul mindenre van válasz, csak meg kell keresni. Ha történik veled vagy körülötted valami rossz, azt a sors minden esetben kompenzálja valami pozitív dologgal.

Tipp: Kivételesen tényleg figyeld a dolgok mozgatórugóját, s ne azt lásd, amit látni akarsz, hanem fedd fel a lényegi dolgokat!

Tipp! Menyasszonyi ruhatrendek 2012-ben! Kattints a galériáért!


Vízöntő



Tipp:

Halak



Tipp:



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.