Még ma is gyönyörű a világhírű díva, pedig már 71 éves

2012.02.27. 20:01

Raquel Welch 71 évesen is kenterbe veri a plasztikázott hollywoodi ötveneseket.

Tipp! Ilyen volt a VV5 döntője. Kattints a galériáért!


Raquel ötven évvel ezelőtt a leggyönyörűbb színésznők közé tartozott - karcsú derekát, telt kebleit, különleges és nagyon nőies arcát férfiak milliói imádták. A díva még ma sem panaszkodhat, mert 71 évesen is csodásan fest! A világsztár a Vanity Fair magazin partiján viselte ezt a metálfényű ruhát, mely pompásan kiemelte legendás domborulatait.

Dumáljuk ki! Szocpol újratöltveForrás: AFP
Tipp! stílusikonok 60 felett, tőlük érdemes tanulni! Kattints a képre!

A hetvenes években a férfiak legtöbbje Raquelre vágyott, főleg miután fürdőruhában szerepelt az Egymillió évvel ezelőtt című filmben 1966-ban. Később már nemcsak szépségét, de színésznői teljesítményét is díjazták: 1975-ben Golden Globe-díjat kapott A három testőr című filmben nyújtott alakításáért. Raquel máig a sztárok életét éli, és nem pihen túl sokat: szépség- és fitnesztippjeit már megírta, kozmetikai cégek arcaként tündököl, tavalyelőtt pedig még napszemüveget is reklámozott - majdnem hetvenévesen! "Vannak képeim, amiken még csak 23 éves vagyok. Mi tagadás, az alakom remek volt, de meg kell mondjam, az arcommal most sokkal elégedettebb vagyok!" - nyilatkozta nemrég a híresség, aki persze túl van már egy-két szépészeti beavatkozáson.

Tipp! Ilyenek voltak tiniként a sztárok. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Kutyái fogyasztották le az énekesnőthttp://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110823-kutyai-segitsegevel-fogyott-le-ikerterhessege-utan-mariah-carey.html Fogyásom története: Taposógépes szereposztás Kata főszereplésévelhttp://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110725-fogyasom-tortenete-kata-ledolgozta-a-szules-utani-sulyfelesleget.html Fogyj 15 perc alatt - Vége az órák hosszat tartó izzadásnak!http://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110726-fogy-15-perc-alatt-speedfitnesszel-masfel-oras-edzest-helyettesithetsz.html Fitnesz a kanapén - tévézés közben is lefogyhatsz!http://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110613-fitnesz-a-kanapen-tevezes-kozben-is-lefogyhatsz.html A fogyás 6 aranyszabálya futóknakhttp://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110525-a-fogyas-6-aranyszabalya-futoknak.html Így lehetsz te is milliomos fitneszedző!http://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110510-igy-lehetsz-te-is-milliomos-fitneszedzo.html
Raquel Welchszínésznődíva