Még ma is gyönyörű a világhírű díva, pedig már 71 éves

Raquel Welch színésznő díva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Raquel Welch 71 évesen is kenterbe veri a plasztikázott hollywoodi ötveneseket.

Raquel ötven évvel ezelőtt a leggyönyörűbb színésznők közé tartozott - karcsú derekát, telt kebleit, különleges és nagyon nőies arcát férfiak milliói imádták. A díva még ma sem panaszkodhat, mert 71 évesen is csodásan fest! A világsztár a Vanity Fair magazin partiján viselte ezt a metálfényű ruhát, mely pompásan kiemelte legendás domborulatait.

Dumáljuk ki! Szocpol újratöltve



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! stílusikonok 60 felett, tőlük érdemes tanulni! Kattints a képre!

A hetvenes években a férfiak legtöbbje Raquelre vágyott, főleg miután fürdőruhában szerepelt az Egymillió évvel ezelőtt című filmben 1966-ban. Később már nemcsak szépségét, de színésznői teljesítményét is díjazták: 1975-ben Golden Globe-díjat kapott A három testőr című filmben nyújtott alakításáért. Raquel máig a sztárok életét éli, és nem pihen túl sokat: szépség- és fitnesztippjeit már megírta, kozmetikai cégek arcaként tündököl, tavalyelőtt pedig még napszemüveget is reklámozott - majdnem hetvenévesen! "Vannak képeim, amiken még csak 23 éves vagyok. Mi tagadás, az alakom remek volt, de meg kell mondjam, az arcommal most sokkal elégedettebb vagyok!" - nyilatkozta nemrég a híresség, aki persze túl van már egy-két szépészeti beavatkozáson.

Tipp! Ilyenek voltak tiniként a sztárok. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.