Van esély az újrakezdésre? Heidi Klum szerint az idő mindent elrendez

válás Seal Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum fantasztikusan néz ki. A frissen elvált modell jókedvét még az utóbbi hónapok magánéleti zűrjei sem tehették tönkre.

A szupermodell a májusi Allure magazin címlapján pózolt meztelenül, a vele készült interjúban pedig mesélt egyet s mást arról, hogyan is élte meg azt, hogy hét év után tönkrement a házassága. Heidit arról is faggatták, mit gondol Seallel közös jövőjéről. "Nem tudom. Majd az idő elrendez mindent. Még mindig rám szegeződik egy csomó szem, ez pedig olykor félelmetes. Korábban sokszor megterveztem az életemet. De ma már tudom, hogy a dolgok nem úgy történnek, ahogy azt mi eltervezzük. Néha az élet kissé kibabrál velünk, akkor pedig azzal is meg kell békélni" - vallotta Heidi Klum.

www.allure.com
www.allure.com

Kattints a képre a többi képért!

A modell láthatóan nincs rossz állapotban, ha hajlandó volt pőrén a kamera elé állni. Az azért felmerül bennünk, hogy Heidi a pikáns képekkel exférjének szeretné megmutatni, mit is veszített, vagy csak be akarja bizonyítani, ő még elváltan, sokgyermekes édesanyaként is bombaformában van?

Heidi pár napja vált el hivatalosan is Sealtől, ennek kapcsán pedig még népszerűbb lett, mint eddig. A múlt hónapban egy vele készült interjúban a sztár a következőket vallotta a sebészeti beavatkozások kapcsán: "Nagyon büszke vagyok arra, hogy ennyi idősen még semmit sem csináltattam meg magamon. Mindenkinek megvan arról a véleménye, ami nem tetszik neki, számomra a palsztikai műtétek ilyenek. Különösen, ha fiatal plasztikázott lányokat látok. Sokszor arra gondolok, ha látok egy ismerős arcot, hogy öt éve még gyönyörű voltál, most meg hová lett a szépséged?"

Átalakítunk! Igazi vadmacska lett a visszafogott Anitából! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.