Nem érdeklik a fotósok: kényelmesen, smink nélkül randizott Helen Mirren

Helen Mirren színésznő smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helen Mirren azon kevés színésznők egyike, akik hatvanéves koruk felett is bátran kiléphetnek - és ki is lépnek - az utcára smink nélkül.

A legtöbb hatvanas, magára valamit is adó nő nagyon odafigyel arra, mit visel, ha emberek közé megy, különösen Hollywoodban. Helen Mirren színésznő azonban más tészta. A sztár a napokban férjével, Taylor Hackforddal randizott a hollywoodi Madeo étteremben, és egy deka sminket sem viselt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre és nézz meg még több kortalan stílusikont fotógalériánkban!

A hatvanhat éves színésznő így is pompásan festett fekete nadrágjában és csíkos pulóverében. A sztár arra azért figyelt, hogy a körömlakkja pontosan passzoljon a pulcsi színéhez. Helen arcán nyoma sem volt alapozónak vagy szemfestéknek, de a bőre így is kellemesen barna volt. A sztárról készült képeket nézegetve pedig azon kezdtünk tűnődni, mennyivel szebb és természetesebb Helen Mirren, mint a vele egykorú vagy nála fiatalabb, kiöregedett, agyonplasztikázott hírességek.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.