Lindsay Lohan Ali Lohan diéta fogyás fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohan családjának nem könnyű: most mindenki a botrányhősnő húgáért aggódik, aki rengeteget fogyott az utóbbi időben.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: kórosan sovány celebek. Kattints a galériáért!


Ali Lohan szörnyen néz ki mostanában. Lindsay Lohan tizennyolc éves húgát a minap lencsevégre kapták melltartó nélkül, szűk nadrágban - a látvány egyenesen szörnyű volt. Bár Ali kezében egy gyorséttermes zacskó lapult, az egészen biztos, hogy a fiatal lány nem sokat eszik mostanában.

Northfoto
Northfoto

A barna lány nagyon sokat fogyott mindössze pár hónap alatt, ráadásul a legutóbb viselt hatalmas sarkú platformcipőben még ormótlanabbnak és soványabbnak tűnt. "Egyre csak soványabb lesz. Vajon a szülők mikor parancsolnak rá, hogy elég legyen a diétából?" - fakadt ki a lány egyik barátnője.

Rania Batayneh dietetikus szerint Ali igencsak alultáplált: "Ránézésre Ali negyvenöt kiló körül lehet, ami a magasságához képest nagyon kevés" - vallja a szakértő. A szülőket nem kevés vád éri fiatal lányukkal kapcsolatban, Lindsay és Ali apja, Michael Lohan azonban nem látja borúsan a dolgokat: "Ez nem valami pszichés dolog. Ali modell akar lenni, azért néz ki így. Ő és Lindsay együtt laknak, és biztos vagyok abban, hogy Lindsay szóvá tenné, ha valami nem stimmelne a húgával" - nyilatkozta az édesapa.

Tipp! Csinos plus-size modellből csontsovány domina lett. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.