Lejáratta magát a színész - Tökéletes férjként próbált viselkedni a vörös szőnyegen

John Travolta színész homoszexualitás Kelly Preston botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Travolta mögött botrányos hetek állnak. A színész a legutóbbi vörös szőnyeges eseményen kétségbeesetten próbálta bizonyítani, hogy ő igenis a nőket szereti.

John Travolta élete nem könnyű mostanában. A sztárról már évek óta pletykálják, hogy a férfiakhoz vonzódik, pár hete pedig több férfimasszőrje is előállt azzal, hogy a színész szexuálisan zaklatta őket. Travolta pedig úgy döntött, nem bújdokol el, hanem egy premieren mutatja meg, ő igenis odáig van a feleségéért.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



A sztár és Kelly Preston is részt vettek Los Angelesben, a Savages című film premierjén. Itt aztán egy hatalmas 'hollywoodi csókot' mutattak be a vörös szőnyegen, ami egészen jól sikerült, hiszen mindketten színészek...Az ötvennyolc éves sztár és felesége sosem nyaljták-falták egymást hivatalos eseményeken, most mégis kivételt tettek, de éppen ezzel támasztották alá, hogy a vádak igazak lehetnek. John ugyanis kétségbeesetten erőlködik, hogy bizonyítsa igazát, ami nehéz lesz, hiszen állítólag már több tucat férfi fenyegeti perrel a szexuálisan túlfűtött, egykori szívtiprót.

Átalakítunk! Dögös nő lett az ifjú feleségből! Kattints a galériáért!


Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Várunk egy izgi kis kalandra éjjel 10 után... ;-)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.