Új társával osztja meg otthonát az ismert magyar politikus - Most végre igazán boldog!

házikedvenc Schmuck Andor lakótárs politikus macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszas keresgélés után végre talált magának egy megfelelő társat Schmuck Andor, akivel problémamentesen és nagy szeretetben osztja meg otthonát.

Sikerrel járt Schmuck Andor próbálkozása, hogy találjon maga mellé egy nőt. A válása óta egyedül élő jókedélyű óriás már mindenféle csajozási trükkel próbálkozott, mire végre megfelelő társat talált magának. Egykori fekete felesége után vörösre váltott.

Fotó: Schmuck Andor
Fotó: Schmuck Andor

"Négy hónapja végre találtam valakit, aki nem kérdezi, mikor jövök haza, mit csinálok, és őszintén tud mellettem aludni. Ő egy hat év körüli vörös cica, aki bár macska, de Nyúlnak neveztem el. Egy idős néni kért meg, hogy gondoskodjak róla és milyen jól tettem, hogy elvállaltam! Eddig nem szerettem a macskákat, de nála ideálisabb lakótársat el sem tudnék képzelni! Alkalmazkodó és nagyon hálás. Sohasem kérdezi meg, hogy volt-e valaki a lakásban, amikor nem voltam otthon. Ugyanakkor pontosan tudja, hogy mire lehet használni egy pasit: enni-inni adjon neki, kényeztesse és simogassa" - nevetett jóízűen a politikus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.