Dicséretben részesültek Katalin hercegnő mellei

mell Katalin hercegnő topless test Cheryl Cole botrány dicséret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnőt toplesz botránya miatt valószínűleg nem dicsérték meg az udvarban, de a hercegnőnek számos ismert támogatója is akadt.

Ahogy arra mindenki emlékszik, Katalin hercegnőről szeptember közepén toplesz fotók jelentek meg egy francia magazinban, később pedig még pikánsabb, bugyi nélküli képeket publikált egy dán pletykalap. Vilmos herceg felesége mellett sokan álltak ki a nehéz időkben, többek között Cheryl Cole énekesnő is, aki gusztustalannak tartja az egész botrányt, ugyanakkor odáig van Katalin alakjáért. "Gusztustalan az egész! Teljesen egymással voltak elfoglalva, amikor rájuk szálltak. De amúgy szép mellei vannak, nem?" - nyilatkozta a sztár, aki már találkozott személyesen is a hercegnővel. "Ő annyira átlagos. Úgy értem, természetesen nem lehet az, hiszen hercegnő, de nagyon közvetlen" - áradozott az énekesnő.

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.