Charlie Sheen terhesség szülés Denise Richards nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves színészről leggyakrabban botrányai és nőügyei kapcsán hallunk, most azonban lehet, hogy végre megkomolyodik.

A két pasi meg egy kicsi egykori sztárja hamarosan nagyapa lesz, hiszen legidősebb lánya, a 28 éves Cassandra anyai örömök elé néz.

A nagy hírt Sheen exfelesége, Denise Richards osztotta meg a rajongókkal a Twitteren: "Gondolom, néhányan már hallottatok róla... Charlie Sheen nagypapa lesz! Nagypapa, hiszen a gyönyörű Cassandra várandós."

AFP
AFP

A botrányos színésznek egyébként öt gyermeke van, három különböző nőtől, a terhes Cassandra gimis barátnőjétől, Paula Profittól született. Charlie jelenlegi barátnője egy pornósztár. Most pedig érkezik az első unoka is, aminek mindenki nagyon örül. Olyannyira, hogy Denise máris felajánlotta segítségét a kis jövevény gondozásában.

Korábban is előfordult már, hogy a szexi színésznő vigyázott exférje legfiatalabb gyermekeire, a 3 éves ikrekre."Tudom, hogy ez nem tűnik normálisnak, de nekünk az. Még kicsik a fiúk és én szeretem a gyerekeket és különben is, ők a lányaim testvérei, szóval nem mondhatok nemet" - nyilatkozta Richards.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.