asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Advent első vasárnapját ünnepeljük ezen a hétvégén. Vajon milyen hangulatot ígérnek a csillagok? Íme a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Kos

Pár hete nem alakultak a hétvégék úgy, ahogy azokat eltervezted? Lehet, hogy unatkoztál, vagy épp túlzásokba estél? Sebaj! Kérdezd meg önmagadtól, hogy mire vágysz valójában, s mi az, amit a most következő két napon mindenképpen másképp akarsz csinálni! Te egy belevaló, tüzes Kos vagy, hát vedd kezedbe az irányítást! Ha semmit nem teszel annak érdekében, hogy egy kicsit feldobd, kiszínesítsd ezt a hétvégét, akkor ne várj csodákat. Keress új kikapcsolódási lehetőségeket, és ne feledd az adventet sem!

Hétvégi tipp: találj ki valami újdonságot. Egy fergeteges buli egy másik városban, olyan helyen, ahol még nem jártál?

Bika

A most következő két nap éppen úgy fog alakulni, ahogy azt reméled! Csendet szerettél volna, békét, aprócska örömöket? Ezt most meg is kapod! A nagy hétvégi nyugalomban még egy isteni szikra is kipattan majd a fejedből, s alig bírsz magaddal, mert legszívesebben azonnal cselekednél. Ne tedd! Ez a feladat megvár, különben sem tudnál hétfő reggel előtt jelentősen előrehaladni, hát pihenj rá, és majd a jövő héten sziporkázol. Ha feleslegesen túlhajtod magad, nem lesz időd elmélkedni, és oda a jó ötlet alapos kidolgozása!

Hétvégi tipp: a legfontosabb, amire szükséged lehet a csend, a jó szó és a szeretet. Teremtsd ezeket meg! Rajtad is múlik!

Ikrek

Erő, energia, jókedv? Mindez most meglesz benned, ami azt eredményezi, hogy sokan csatlakoznak hozzád, hátha nekik is jut valamennyi ebből a pozitív életérzésből. Ne fukarkodj tanácsokat adni, mosolyogni, útbaigazítani az embereket, aki bizalmat szavaz neked. Örülj annak, hogy a középpontban lehetsz, mert senki nem akar kihasználni, csupán felhasználni a benned lévő jó gondolatokat, segítőkészségedet. Már szombat reggel érezheted, hogy lendületben vagy, rendezgeted kicsit az otthonodat, de ha elutaznál valahová, ott is a legtöbbet tudod majd kihozni a lehetőségekből.

Hétvégi tipp: kérdezd meg szeretteidet, barátaidat, ők mire vágynak. Ha egy-két kívánságot teljesítesz, a tiédet is megvalósíthatja valaki...

Rák

Már nagyon vártad a hétvégét? Nos, megérkezett, örülhetsz neki! Használd ki azokat a pozitív változásokat, melyek a szerelmi életedben kezdenek megmutatkozni. Ha elkötelezett vagy, most fontos döntést hozhattok. Ne azt nézd, hogy az adott pillanatban mit érzel, hanem elemezz! Ha keresed az igazit, tudd, hogy ott somfordál körülötted! Tilos a munka, legfeljebb a tanulás az, amire időt szánhatsz, emellett csak és kizárólag az érzelmeiddel foglalkozz.

Hétvégi tipp: a szinglik mindenféleképpen tervezzenek egy bulit, ahol sok idegennel találkozhatnak. Az elkötelezettek éljenek a szenvedélynek!

Oroszlán

Akármilyen hideg is van, ez nem jelenti, hogy bezárkózhatsz a négy fal közé. Öltözz fel, és keress szabadidős programot házon kívül! Az egészségednek kifejezetten jót tesz, ha szívsz egy kis friss levegőt. Ha az a gond, hogy nincs hozzá partner, a kifogások helyett keress egy családtagot vagy barátot. A szombati napod mindenképp legyen mozgalmas, a vasárnapot tervezheted kicsit békésebbre, csendesebbre. Ügyelj arra, hogy aludd ki magad, mert hétfőn nagy kalandok várnak rád.

Hétvégi tipp: vasárnap az érkező advent megkívánja, hogy kezdd el tervezni a karácsonyt.

Szűz

Légy egy picit türelmesebb szeretteiddel, barátaiddal, akár a szomszédjaiddal is, különben ezen a hétvégén komoly konfliktust generálhatsz! Adj lehetőséget mindenkinek arra, hogy elmondhassa a véleményét, hisz minden éremnek két oldala van. Ha kell, hát a békesség kedvéért nyeld le a békát, fogd vissza magad, nem kell morogni és vitába keveredni úton-útfélen mindenkivel.Talán jót tenne neked az egyedüllét, így gondolkodhatnál, s talán arra is rájönnél, hogy itt-ott te is hibáztál.

Hétvégi tipp: menj masszőrhöz, jógázz, meditálj. Csinálj olyan dolgokat, amelyek oldják a benned felgyűlt görcsösséget.

Mérleg

Végre itt a hétvége! Amint lehetséges, távolodj el a munka vagy a tanulás mókuskerekétől jó messzire! Már péntek este ereszd el magad, szombaton pedig szabadulj meg a gőztől, és nem baj, ha környezeted meglepődik azon, hogy eltérsz a megszokott dolgoktól. Az a lényeg, hogy te jól érezd magad, ne foglalkozz másokkal és a véleményükkel. Ezen a hétvégén semmiképpen se! Mindenki mondandóját hallgasd meg, de nem kell azonnal ugrani, és megfelelni az elvárásoknak. Fogadj be minden új információt, szűrd le a lényeget, a többi nem számít!

Hétvégi tipp: szombaton légy a családé, de vasárnap csakis önmagaddal foglalkozz.

Skorpió

A pénteki nap zűrzavarosságának oka, hogy felélted az energiatartalékaidat, s a hétvégén ezeket bizony fel kell töltened. A szombat eleinte kuszának tűnik majd, már reggel érzed, hogy valami feszültség lóg a levegőben. Ha nem beszéled meg az érintettekkel a kételyeidet, gondjaidat, előbb-utóbb összecsaphatnak a fejed felett a hullámok. Ne várd meg azt, hogy elárasszanak a megválaszolatlan kérdések, járj utána függőben lévő ügyeidnek, főleg azoknak, melyek szigorúan magánjellegűek.

Hétvégi tipp: vásárolj be, és készíts olyan ebédet és vacsorát, melyet még sosem. Keress recepteket távoli országok nemzeti konyháiból.

Nyilas

Készülj fel egy olyan hétvégére, ahol nem lesz hiány mozgalmasságban, izgalomban, sőt, néha drámai gyorsasággal változnak majd a dolgok. Összességében eredményes napok várnak rád, amikor kiélvezheted az élet egyszerű örömeit, és boldoggá tesz az is, ha apró élvezetekben lehet részed. Emellett majd azt is észreveszed, hogy sokan most találnak meg kéréseikkel, igényeikkel, vagy akár bánatukkal, és megpróbálják rád zúdítani gondjukat-bajukat. Ne hagyd, hogy darabokra szedjenek, és elsősorban a saját terveidet valósítsd meg, ne másokét. Adhatsz tanácsokat, de ne a saját időd teljes feláldozásával.

Hétvégi tipp: tervezd meg minden percedet, ami leginkább abban segít majd, hogy átlásd a programjaidat, és időben elindulj a randikra, találkákra.

Bak

A felelősség és az ígéret bizony komoly vállalás, és Bakként bizony meg is kell felelned ezeknek. Nem leszel könnyű helyzetben, mert a szavadat adtad valamihez, ezt a problémát pedig át kellene hidalni. Ha igent mondtál, akkor tartsd is be, nem akarhatsz másoknak komoly csalódást okozni. Sokan bíznak benned, ne rombold le mindazt, amit eddig felépítettél. Úgy érzed, olyasmit vállaltál be, amihez nincs is kedved? Ez a hétvége megmutatja, hogy mi az, amit ne csinálj legközelebb,

Hétvégi tipp: ne ígérgess felelőtlenül. Az élet nem bonyolult, de az adott szónak súlya van, ezt ne feledd!

Vízöntő

A pénteki nap után nem vágysz zsúfolt, programokkal teli hétvégére, de bizony a szombatod mégis ilyenre sikeredik majd. Rengeteg lesz a tennivalód, ráadásul pár elfelejtett családi ügy is eszedbe juthat, amit hirtelen rendezni kell. Aztán az is bevillanhat, hogy pikk-pakk itt a karácsony, vasárnap már advent van. Mivel az utóbbi hetekben igen sok félbehagyott dolog gyűlt fel, jobban teszed, ha sürgősen nekikezdesz ezek rendezéséhez. A hétvége munkás részét zsúfold össze szombatra, vasárnap pedig legyen a békéé, a csendé, és azoké, akik jelentenek neked valamit.

Hétvégi tipp: ne dugd a fejed a homokba, mert magától úgysem oldódik meg semmi. Ezt pedig te is tudod, hát cselekedj mihamarabb!

Halak

Picit engedned kellene a szorításból, mert túl kemény tempót diktálsz magadnak mostanában. Nem dolgozhatsz örökké, nem lehetsz mindenki lelki szemetesládája, és nem vállalhatsz annál is többet, mint ami így is komoly teherként nehezedik a válladra. Ezen a hétvégén engedd el a görcseidet, hidd el, te jársz ezzel jól! Folyamatosan nyüstölöd önmagadat, és ezáltal bizony a saját környezetedet is. Nem kell olyan akaratosan ragaszkodni semmihez, főleg, ha már kissé időszerűtlenek, elavultak.

Hétvégi tipp: ezen a két napon felejtsd el a kötelezettségeidet! Jusson eszedbe, hogy beköszönt december hava, ezzel együtt pedig az advent is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.