asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így zárod az óévet, így ébredsz rá az újév kihívásaira. Horoszkópod lehet a vezetőd ezen a héten is.

Kos

A 2013-as évvel kapcsolatban vannak még fenntartásaid? Nem tudtál mindent lezárni, amit szerettél volna? Nos, van még két napod, amit hasznosan tölthetsz. Készíts feladatlistát, és a legégetőbb tennivalóknak járj a végére! S ha már úgyis itt a szilveszter, bulizz egyet, tedd emlékezetessé 2014 első hajnalát, hisz gyorsan vissza kell rázódnod a mindennapok egyhangúságába. Jusson eszedbe most is, hogy Kosként egészen káprázatos dolgokat tudsz létrehozni, s azt is tudod, hogy a cselekvéshez sosincs késő.

Tipp: Dohányzás? Nassolás? Rendszertelen étkezés? Mozgásszegény életvitel? Kezdd el most átformálni mindennapjaidat! Boldog újévet!

Bika

Komoly reményeid vannak a 2014-es esztendővel kapcsolatban? Ez nem csoda, viszont pozitív cselekedet lenne, ha a gondolataidat, terveidet feljegyeznéd, mert sok okos ötlet veszhet el a nagy sietségben ezen a héten. Munka, karrier, tanulás, magánélet? Bármely téren szeretnél változásokat eszközölni, tedd meg az azok felé vezető út első lépéseit még most. Megvan az évfordulóknak az a különleges hangulatuk, hogy tettekre sarkallnak. Jelentősek lehetnek már az első napok is, ezért egy percig sem tétlenkedhetsz január 1-től! Nagyszerű esély van arra, hogy pozitívan induljon az év, sőt, jobban is, mint remélnéd.

Tipp: Használd ki a pozitív égi energiákat, mert akad belőlük bőven! Boldog újévet!

Ikrek

Az óév utolsó két napján sokat fogsz gondolkodni, összegezni eredményeidet, és meglátod azt, hol hibáztál, s mit kellene 2014-ben másként csinálni. Az újév első napjai igen erős, pozitív lendülettel töltenek fel, szó szerint rajongani fogsz azért, hogy reggelenként van egy kreatív ötleted és úttörő terved, s energiáért sem kell átmenni a szomszédba. Szakmai előmeneteled és/vagy tanulmányaid fókuszba kerülnek, nagy dolgokat tudsz alkotni. Ha netán vizsgák várnak rád, sokkal jobban fogsz teljesíteni a vártnál.

Tipp: Próbálj ki pár új receptet a szilveszteri bulihoz, engedd szabadjára a fantáziádat! Boldog újévet!

Rák

Új év, új lehetőségek, éltető remények, nyitott kapuk - hát kell ennél több? Hirtelen több oldalról is friss szél fúj, de vajon lesz-e bátorságod átlépni az új lehetőségek küszöbét? Ugye megteszed önmagadért? Mert bizony ne gondold, hogy másokért cselekszel - kizárólag a saját fejlődésedért teszel mindent! Ne szalassz el semmit ezen a héten, még akkor se, ha szívesebben pihennél, lazsálnál. Légy figyelmes hallgatóság, mert olyan irányból érkezhet egy jó hír, ahonnan nem számítasz rá. Számos lehetőséget kínál neked tálcán a sors, csak ki kell választani a legjobbakat.

Tipp: Az újév első napja meghozza az újholdat is, sok pozitív információval, ötlettel. Figyelj és jegyzetelj! Boldog újévet!

Oroszlán

Aligha maradt időd arra, hogy jelentős dolgokat vigyél véghez az idei évben, épp ezért leginkább a jó és tartalmas szilveszteri bulira koncentrálj. Bátran vágj bele őrült dolgokba, vesd bele magad a tombolásba, mert ezt a hét első felében megteheted, a második részében már nem. Lassan, de biztosan visszatérnek életedbe az egyhangú hétköznapok, hát tégy valami bolondosat, extrémet, szokatlant. A héten megszülető új ismeretségek tartósak és hasznosak lesznek, nyisd ki a szíved mindenki előtt.

Tipp: Ne feledkezz el senkiről, amikor üdvözlőlapot küldesz. Ha valakivel zűrös a kapcsolatod, akkor tedd meg te az első lépést a békülés felé. Boldog újévet!

Szűz

Ne menj szembe a sorsoddal, aminek meg kell történnie, az úgyis meg fog! S ezek bizony jó dolgok lesznek, hát hagyd magad inspirálni! Azt sem kell letagadnod, hogy bizony nagyon vártad az újesztendőt, s azt különösen, hogy legyen egy jó szilveszteri buliban részed, amit aztán követhetnek ismét a mozgalmas mindennapok. Égsz a láztól, s a lazsálás mellett már új, eget rengető ötleteken jár a fejed. Fontos lenne azt is előtérbe helyezned, hogy a 2014-es esztendő kiváló lesz tanulás szempontjából, így már ezekben a napokban kezdj el nézelődni, keress egy tanfolyamot, kurzust, továbbképzést. Fejleszd a szellemed!

Tipp: Megfigyelhető tendencia lesz, hogy sokan fordulnak hozzád ügyes-bajos dolgaiddal. Légy befogadó, hisz jó passzban vagy, így kiváló ötletekkel szolgálhatsz.

Mérleg

Magad sem tudod, hogy jó vagy rossz passzban vagy? Segítünk! Ha nem érzed magad igazán jól a bőrödben a hét elején, akkor találj ki új ötleteket, lepd meg magadat kreatív gondolatokkal, jól megfogalmazott ígéretekkel a 2014-es esztendőre. Szilveszter napján csapj egy görbe estét, vegyél részt egy őrült buliban, lehet, hogy valójában épp erre van szükséged! Fontos lenne, hogy még a hét elején átgondold függőben lévő ügyeidet, s ha ott és azonnal nem is találsz megoldást rájuk, de legalább tudni fogod, mi az, amit januárban előre kell sorolnod.

Tipp: Bármilyen feladatot is kezdj el ezekben a napokban, ne hagyd abba félúton! Boldog újévet!

Skorpió

Nagyon élvezted a múlt hetet, s az égiek most is körbeölelnek pozitív energiákkal. Örülj minden apróságnak, menj bulizni, és persze kezdd el tervezgetni az újévet is. Jó hír, hogy bármilyen tennivalód is adódjék, nem leszel leterhelve, mindig fel tudod tölteni az energiatartalékaidat. Megfelelően ki tudod magad pihenni a mókuskerékbe ugrás előtt, ami jól is fog jönni, hisz már most látod, mennyi minden vár rád. Az újév első napjaiban kedvező égi konstellációk segítik terveid kibontakozását, könnyedén ismerkedsz új emberekkel, akik nagyszerű ötleteikkel csak tovább fokozzák a kedvedet.

Tipp: Van már kívánságlistád 2014-re? Nincs? Akkor gyorsan készítsd el! Boldog újévet!

Nyilas

Akadnak dolgok, melyek az évfordulóval semmit sem változnak. Többek közt az, hogy tüzes vagy, ambiciózus, és új céljaid vannak, melyeket bármi áron meg akarsz valósítani. Az év első napjaiban kifejezetten jó, ha figyelmedet az anyagi ügyekre irányítod, s a mindennapi problémákra gyógyírt keresel. Most Jupiter segít tisztán látni, felfedezni magadban a többletet, vagy akár új képességeket, és még kitartással is felruház. Harciasságodból nem kell lejjebb adnod, de a kommunikációd legyen diplomatikus és kifinomult

Tipp: Annyira határozott és céltudatos vagy, mint az óévben talán sose. Ne hagyd magad semmiről lebeszélni, csak a célszalag lebegjen a szemed előtt! Boldog újévet!

Bak

Egy óév, tele jó élményekkel és pár félbe maradt feladattal. Egy újesztendő, új fogadalmak lehetőségével, nagyszerű tervek kivitelezésével, melyek egy pici csiszolást és formálást igényelnek csak ahhoz, hogy a végeredmény sokszor jobb legyen, mint eredetileg tervezted. Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de most a semmiből vagy a nagyon kevésből tudsz óriási várakat építeni. A legfontosabb ezen az évváltó héten, hogy csak annyi feladatot vállalj magadra, amennyinek az elvégzésére biztosan képes is vagy.

Tipp: Mindenképp mozdulj ki otthonról szilveszterkor. Engedj utat a benned felgyűlt frusztrációnak, vezesd azt le tánccal és egy pohár pezsgővel! Boldog újévet!

Vízöntő

Az elmúlt héten többet tettél annál, mint amit bárki elvárt tőled, s úgy tűnik, nem akarsz ezen a hozzáálláson most se változtatni. A pihenés helyett mást se csinálsz, mint jössz és mész, egyfolytában új ötletekkel állsz elő, s minden ellenszolgáltatástól mentesen körbeugrálod a családod, teljesíted a függőben lévő kötelezettségeidet. Így egy pillanatig se csodálkozz azon, ha fizikailag alaposan elfáradsz, és szinte semmihez sem lesz kedved. Mi lesz így a szilveszteri bulival? Még nem késő, hogy visszavonulj kicsit, szánj magadra minden nap 2-3 órát, ami csak rólad és a saját gondolataidról szól, no és persze a 2014-es esztendő megtervezéséről!

Tipp: Olvass, hallgass meditációs zenét, fogadd el a jelen helyzetedet, ez sokat segít abban, hogy megtaláld a lelki békéd. Boldog újévet!

Halak

Ha abban reménykedsz, hogy a 2013-as esztendő lezárásaként végre nyugalomban lesz részed, akkor tévedsz! Úgy alakul, hogy alig adódik lehetőséged pihenni ezen a héten, hirtelen rengeteg tennivaló keresztezi az utadat, és érezni fogod, hogy nem kezdheted el ezeket halogatni, ha jót akarsz magadnak. Természetesen nem feledkezhetsz meg a szilveszterről, mely a sok tennivaló közt üde színfolt lesz. A hét második felében viszont jó hírek érkeznek, s a hét eleji erőfeszítéseid megtérülnek. Ez persze nem adhat okot a lazsálásra.

Tipp: Rendszerezd a mindennapjaidat! Kezdd el még 2013-ban, és folytasd az újesztendőben. Legyen egy füzeted, amiben minden felírsz, és kipipálsz, ha elkészültél vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.