asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas, de sok feladattal terhelt hétvége vár rád, amelyben nem lesz könnyű megtalálni az egyensúlyt. Hogy neked mennyi problémát hoz ez a két nap és ehhez mennyi energiát adnak az égiek, a Life.hu horoszkópjából kiderül.

Eljött a pihenés ideje, ne keress kifogásokat! Biztos, hogy a számodra megfelelő programtervet állítottad össze, vagy mások kedvében akarsz járni? Találj arany középutat, legyen meg mindenki öröme! Hét közben sokat álmodoztál arról, milyen dolgokat intézel el, és milyen szórakozási formát tudnál igazán élvezni. De mi az, amit biztosan nem akarsz csinálni? Nos, amit megterveztél, az szombat reggel megváltozhat, ugyanakkor megnyugodhatsz, mert meg fogod találni a számodra vonzó kikapcsolódási formákat.
Hétvégi tipp: kapcsold ki a mobilodat, és ne bújd örökké a netet! Ez az alapja az elégedett hétvégének. 

A hétvégére több meghívás is összejön, ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy bármelyik felvillanyoz majd ezek közül. Ám aztán mégis akad egy olyan, amely egyértelműen magával ragad, izgalmasnak és érdekesnek fog tűnni. Mire is vágysz tulajdonképpen? Ha mozgalmasságra, akkor válaszd a legnagyobb kihívást, akár olyanok társaságában, akiket alig ismersz. Egyszerűen csak álmodd meg, gondold ki, aztán valósítsd meg - bármi mellett dönts, az hagyjon benned maradandó élményt. Akik fontosak, azokat se hanyagold!
Hétvégi tipp: ezen a hétvégén nincsen lehetetlen, ha hagyod magad sodortatni az árral!

Mivel kellően előrelátó voltál, nem fogod magányosan tölteni a következő két napot. Mindenképpen mozdulj ki otthonról, s hívj magaddal másokat is! A családoddal vagy közeli barátaiddal tervezett közös programok jól sikerülnek, régen voltatok már így együtt, és sok alkalom nyílik majd beszélgetésekre, érzelmi elmélyülésekre. Mindent vigyetek véghez, amit elterveztetek, semmilyen őrültség ne maradjon ki a sorból, akkor se, ha azt eddig még sosem merted bevállalni.
Hétvégi tipp: engedd el magad, és élvezd az emberek közelségét! Légy spontán, hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek.

Az előző hétvége nem minden pillanata sikerült úgy, ahogy azt megtervezted, így ideje, hogy a bakikat kijavítsd, vagy a hiányosságokat bepótold. Adj bele mindent, hogy tökéletes végeredménnyel zárd ezt a két napot. Energiádat, ötleteidet a közös programok tökéletes megvalósításába fektesd, mosolyogj sokat, és semmilyen apró akadály ne vegye el a kedvedet attól, hogy véghez vidd, amit kitaláltál. Egy belevaló, tombolós, zenés mulatság jönne igazán jól neked, keresd ennek a lehetőségét. 
Hétvégi tipp: ügyelj az alkoholfogyasztásodra, nem kell túlzásokba esni! 

Ezt a hétvégét alakítsd úgy, hogy a lehető legtöbb pillanata békében teljen, lehetőleg olyan emberek társaságában, akiket szeretsz, akik meghallgatnak, vagy épp te lehetsz a támaszuk a bajban! Tegyél félre minden otthoni tennivalót, az irodait pedig főleg, összpontosíts rájuk, hallgasd meg örömeiket, bánataikat, mutass irányt, ha erre kérnek. Akár hosszabb távú, közös tervek kiötlésére is sor kerülhet. Az együtt töltött hétvége jót fog tenni mindenkinek, inspirálhatsz másokat, és te is kapsz egy kis energialöketet a jövő hétre.
Hétvégi tipp: ne feledd, hogy személyes kapcsolataid sokkal fontosabbak, mint a munkád! A közös programok élményeket jelentenek!

A lelked nincs harmóniában, sok kérdés vár válaszra munkáddal, anyagi és érzelmi ügyekkel összefüggésben, ám mivel egyértelműen hétvégét mutat a naptár, ne az agytekervényeidet dolgoztasd! Az irány most egyértelműen a magánéleti gondok felszámolása felé mutat. Ha gondod van valakivel, ha el kellene számolnotok egymással, ha tartozol, vagy épp feléd tartoznak, mindegy, de a lényeg, hogy kezdeményezz beszélgetéseket. A Hold és a Vénusz segíti az érthető, könnyed, barátságos kommunikációt. 
Hétvégi tipp: borús gondolataid vasárnapra tovaszállnak, viszont érdemes lenne eltűnődnöd azon, hogy a szellemi horizontodat miként bővítheted.

A hétvégén fogd vissza magad, csendesedj el. Ha ez sikerül, akkor mások hasonlóan fognak hozzád közeledni, hidd el! Öltözz az időjárásnak megfelelően! Táplálkozz egészségesen, és ne keress extrém sportokat szórakozásként! Ez nem csak egy szimpla jó tanács, mert egyrészt valóban könnyebben támadnak meg a kórokozók, másrészt ténylegesen megnő a baleseti rizikófaktor. Az égiek könnyen okozhatnak galibát, amit csak úgy tudsz elkerülni, ha tudatos vagy és nem kapkodsz. Talán az a legbiztosabb ezen a hétvégén, ha otthon maradsz, az otthonod biztonságos négy fala közt.
Hétvégi tipp: pihenj sokat, hogy töltődjön a szervezeted, és fogyassz sok vitamint, gyümölcsöt.

Annak reményteljes gondolata, hogy mindkét napon végtelen mennyiségben pihenhetsz és kedved szerint lógathatod a lábad ismét csak álom marad. Elkezdheted ezzel a tervvel a hétvégét, de aztán jön egy meghívás, egy nagyszerű programötlet, és úgysem fogsz tudni ellenállni annak, hogy igent mondj. Ha van gyermeked, vagy a közvetlen környezetedben akad kiskorú, vele is tölts időt, mert rengeteg érdekes információt hallhatsz tőle, ami téged is inspirálni fog. Szombaton minden otthoni teendődet végezd el, hogy este és vasárnap kedved szerint szórakozhass!
Hétvégi tipp: régi ruháidat ideje most kiszortírozni, elajándékozni, esetleg eladni!

Ugye nem mellékes dolog, hogy hétvége van? Ha pihenni szeretnél, akkor ne tervezz nagytakarítást, és az irodai feladatokat se vidd haza! Tény, hogy tele leszel energiával, és nagy lendületet véve indulsz neki a szombati napnak, de miután elintézted a legfőbb teendőket, akkor állj le, vesd le magad egy kényelmes kanapéra és pihenj. Az sem baj, ha a lazsálást házon kívül tervezed, a lényeg, a munkát felejtsd el. Legkésőbb vasárnap délelőtt tedd le a lantot, és attól kezdve csak magadra figyelj.
Hétvégi tipp: figyelj oda az emberi reakciókra, kérdésekre, többen is tőled várnak majd iránymutatást! 

Túl vagy egy zsúfolt, de összességében igen eredményes héten, már csak egy dologra kell fókuszálnod, hogy a hétvégén eleget pihenj. Ugyanakkor mégis megtörténhet, hogy környezetedből nem nagyon akarnak nyugtot hagyni neked. Tőled várnak segítséget, jó tanácsot és valószínűleg akkor teszed jól, ha teljesíted kívánságaikat. Ha van gyermeked, akkor ő vasárnap biztos rágja a füled, hogy menjetek valahova, hisz mindig csak ígérgeted. Barátaid is kitalálhatnak programot, és nem mondhatsz nemet.
Hétvégi tipp: szerelmi életed is felpezsdül, vagy így, vagy úgy, de érdekes élményekben lesz részed.

Ez a hétvége remek alkalmat kínál neked arra, hogy átgondold az otthoni ügyeidet, családi és szerelmi kötelékeidet. Vedd elő a lezáratlan ügyek listáját, mert fogsz találni rajta olyat, amit nem halogathatsz tovább. Könnyen lehet, hogy a postai küldemények között rejtőzik egy kibontatlan boríték, ami az idő múlásával akár kellemetlen meglepetést is okozhat. A saját megnyugtatásod érdekében cselekedj mihamarabb! A bolygóállások vasárnap kedveznek a baráti jellegű kapcsolatok felfrissítésének.
Hétvégi tipp: ha a szüleid, nagyszüleid hívnak ebédre, mindenképp menj, jó hírekkel szolgálhatnak!

Nagyon várod a hétvégét? Milyen terveid vannak? Egy biztos, igényelni fogod a szeretetet, ezért mindenképp számodra fontos emberekkel töltsd az időt! Építgesd, szépítgesd, javítgasd emberi kapcsolataidat. Ha otthoni teendőid feltorlódása miatt nem is tudod minden idődet szeretteidre áldozni, pár óra is elég lesz, de akkor teljes szívvel, őszintén légy benne a helyzetben. Akad, akivel karácsony óta, vagy hosszabb ideje nem beszéltél, így sok olyan téma akad, amin át kell rágnod magad. Most a család a fontos, a barátok picit háttérbe szorulhatnak.
Hétvégi tipp: a közös étkezések nagyszerű alkalmat teremtenek a mélyenszántó beszélgetéseknek. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.