asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május a ki- és az elmozdulás ideje. Ez a hónap az, amelyik segíthet továbblépni azokból a helyzetekből, amelyek számodra méltánytalanok, vagy nem szolgálják már a fejlődésed. Ne bánd ezt, és ne küzdj ellene, az "elakadás" nem szitokszó, a legtöbb emberrel előfordul, hogy élete során - leginkább érzelmei mentén - képtelen segítség nélkül új útra lépni. Ám hogy neked egészen pontosan mit hoz május első hétvégéje, az a Life.hu hétvégi horoszkópjából derülhet ki.

Szeretteid vagy egy barátod lehet, hogy kihoz a sodrodból, de te magad sem leszel a türelem mintaképe, így könnyen összeakasztod a bajszod másokkal. Készülj fel arra, hogy ha a te és a közvetlen környezeted vegyes energiái összecsapnak, abból könnyen lehet konfliktus. Különösen a szombat délutáni időszak lesz megterhelő, ám ha kordában tartod az érzéseidet, és tudatosan veszed az akadályokat - például nem emeled meg a hangod -, akkor el tudod kerülni a bonyodalmakat. Légy elnéző mindenkivel. Vasárnapra viszont feltétlenül iktass be egy pihenő szakaszt, hogy hétfőre feltöltődj.
Hétvégi tipp: a sport kiváló alternatíva lehet a feszültség levezetésére.

Az elmúlt napok történései kifárasztottak, végül is ez egy hosszú hétvége, te pedig elég sokat jöttél-mentél. Szombat reggel nem leszel topon, ez pedig rövid időre elveheti a kedved egy házon kívüli programtól, de szerencsére ismered magad annyira, hogy tudd, a legrosszabb, amit tehetsz, ha egy szobában kuksolsz. Egy bőséges reggeli jó induló lehet, aztán úgyis belerázódsz az élet körforgásába. Ha valaminek nem lesz pont olyan végkimenetele, mint ahogyan azt te szeretnéd, azért ne csüggedj! Fogadd el ezt a helyzetet, mert minden pont úgy lesz jó, ahogy alakul.
Hétvégi tipp: mit szólnál egy eperszürethez? Elrakhatnál pár üveg lekvárt télire.

A hosszú hétvége második felében különféle emberi kapcsolataid kerülnek középpontba, szeretnéd kibogozni az összekuszálódott szálakat, vagy egyszerűen csak elmélyíteni, ami már egyébként is jó. Eleged volt a vitákból, békét akarsz? Beszélj erről! Ezt most bátran meg is teheted, csak a megfelelő kommunikációs formát kell megtalálnod. Ez a szombat alkalmas arra, hogy mindent tisztán láss, jól ítélj meg. Értékeld ki a régi dolgokat, gondold át az egymás ellen elkövetett hibákat, keresd meg az okokat, mert ha ez utóbbiakat megleled, akkor a dolgok rendbetétele meglepően könnyű lesz.
Hétvégi tipp: próbáltad már az izomkontroll tornát? Ideje, hogy jelentkezz egy csoportba. Még most nézz körül a neten! 

Szombat reggel úgy tűnik, minden rendben van. Talán észre sem veszed, hogy lassan összegyűlnek a felhők a fejed felett,  amennyiben nem teljesíted azokat a vállalásokat, amelyeket megígértél. Ne bújj ki a felelősség alól, hanem tedd a dolgod. Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó, igaz? Nem lenne szép dolog megfutamodni. Kerüld el a vitákat, és csakis olyan emberekkel beszélj vagy találkozz, akik jellemzően nem szoktak kibillenteni a lelki egyensúlyodból. Ha mégis belecsúszol egy veszekedésbe, gyorsan keresd a békülés lehetőségét.
Hétvégi tipp: gyakorold az önfegyelmet! Rák vagy, ez neked menni fog!

Remek lesz a hosszú hétvége második fele is, a szombati nap mozgalmasnak ígérkezik, sok új ismerősre tehetsz szert, sőt, akár valamilyen üzleti modell megismerése is szóba kerülhet. Jó lenne persze, ha a munkát félre tudnád tenni, de ha úgy alakul, hogy fél órányi időt kell szánnod valamire, hát tedd meg, mert a gyors haszon garantált. A vasárnap is kellemesen és számodra minden szempontból jól telik majd. Csak úgy árad belőled a lelki nyugalom és a kiegyensúlyozottság, ezt pedig élvezni fogja a családod vagy épp a barátaid. Belőled merítenek erőt, érezhető lesz a pozitív gondolatok jelenléte.
Hétvégi tipp: ha vannak a családban gyerekek, te magad tőlük tanulhatsz valami újat, hát figyeld őket!

Rengeteg történés vár rád, fantasztikus eseménysor veheti kezdetét szombaton, kapkodhatod a fejed, hogy mindenben részt tudj venni! Főképp a szerelmi életed változhat jelentősen, hagyd magad sodortatni az árral, megéri kockáztatni! Valaki látványosan oda fog figyelni minden rezdülésedre, s mivel igen régóta álmodoztál a romantika megéléséről, most itt van a lehetőség, hogy át is éld azt. Élvezd minden percét az életnek, akár egyedül vagy, akár van már valakid! Vasárnap egy közeli családtagod kérheti figyelmed, ne mondj nemet neki, fontos számára a véleményed!
Hétvégi tipp: csak légy spontán! Semmit ne szervezz le előre, egyszerűen csak hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek. 

Légy ügyes és tudatos! Lógj ki a sorból! Bontakozz ki, mutasd meg, van egy még izgalmasabb éned, mint amit eddig ismerhettek. Tervezd meg jól és előre a hosszú hétvége második felét, így garantáltan sikerül minden kötelezettségednek eleget tenni szombaton, hogy azt követően viszont csak a saját vágyaid kielégítésén dolgozhass. Gyorsan letudod a dolgaidat, így a szombati nap jelentős része, majd a vasárnap is a kedved szerint alakul. Összességében egy nyugis hétvége ez a mostani, amiért légy hálás. Rád fér már az alapos pihenés, igaz? Ne tedd függővé az időjárástól, hogy kimozdulsz-e otthonról, vagy sem. 
Hétvégi tipp: hozzatok össze a barátokkal egy röplabdameccset. 

A szombati nap érdekes meglepetéseket tartogat, kapkodhatod is a fejed, hogy mindenre időben reagálj. Eredetileg nem tervezted, hogy társasági életet élj, ám mégis magával ragad az ár, és jól érzed magad mindenhol. Mindenkihez legyen egy jó szavad! A figyelmedet folyamatosan meg kell majd osztanod az emberek között, erre próbálj felkészülni. Számos jó dolog történik veled és körülötted, ami bizony az elégedettség érzését is magával hozza. Vasárnap a dolgok ismétlődnek, minden nagyszerűen alakul, és jó kedvvel teli leszel. Kell ennél több?
Hétvégi tipp: adj az örömből és a mosolyodból másoknak, ingyen van, nem igaz? 

Igényled a mozgalmasságot és a változatosságot? Akkor ezen a két napon meg is kapod. Számos arcodat mutatod a világ felé, sokakat meg is lepsz azzal, hogy Nyilasként szívesen alkalmazkodsz másokhoz, és elfogadod a családod, vagy épp a barátaid javaslatait, ötleteit. Hagyod magad sodortatni az árral, ha döntéshelyzetbe kerülsz, oda teszed a voksod, ami másoknak is jó. Nem kötsz bele semmibe, és nem akarod magadhoz ragadni az irányítást. Igen, te bizony az átváltozás nagy mestere vagy, és ezt környezeted sokra becsüli majd.
Hétvégi tipp: nyakunkon a nyár, ideje az otthonodat is átformálni egy kicsit.

A hosszú hétvége második fele egy picit megvisel téged, egyik pillanatban fent, a másikban könnyen lent lehetsz. Sok fura élethelyzettel kerülsz szembe, egy részük jó hírt, pozitív élményeket jelez, de akadnak olyanok, melyek megingatnak, elgondolkodtatnak, vagy épp kérdőjeleket vésnek a fejedbe. Bárhogy alakuljanak is a dolgok, kerüld el azt, hogy lehangolódj! Ha valaki vitázni akar, azt kerüld ki. Oldd meg, hogy egészségesen táplálkozhass, jót aludhass, teremts csendet, hogy gondolkodhass, és a közeli jövőt tervezgethesd.
Hétvégi tipp: igyál nyugtató teákat, és már kapható igazi, finom eper, tele éltető erővel.

A szombati nap nyugodt lesz, jó a hangulatod, és látszik, hogy mindent megteszel azért, hogy csend és béke vegyen körül. Megtörténhet, hogy ebben a harmonikus állapotban már-már vihar előtti csend érzeted támad, de ne fesd az ördögöt a falra! Örülj annak, hogy minden rendben van. Használd ki ezt a kellemes idillt arra, hogy rendezd a gondolataidat, s beszélj azokkal, akik fontosak számodra. Ha ígéreteket tettél különböző feladatokra, akkor ideje azoknak is nekilátni, akár késlekedve is! Vasárnap még rohamtempóban pótolhatod a hiányosságokat.
Hétvégi tipp: főzz valami finomat és különlegeset, ráérsz arra, hogy alkoss. 

Az élet csupa öröm, ha optimistán szemléled. Hagyd magad sodortatni az árral, hogy váratlan dolgok történhessenek vele ezen a hétvégén. Olyasmi, ami meglepetésszerű lehet számodra. Előkerülhet valaki a régmúltból, de anyagiak terén is érhet pozitív élmény, csak légy szemfüles, és ragadd meg a pillanatnyi lehetőséget! Kiszámíthatatlan helyen és formában talál meg a szerencse, melyet nem szabadna elszalasztanod. Magánügyek terén lenne mit rendezni? Arra a vasárnap lesz megfelelő, egy békés ebéd keretében könnyen tisztázhatók a függő dolgok.
Hétvégi tipp: a hosszú hétvége második felében fogékony leszel, így érdemes beülni egy előadásra, olvasóestre, mert minden információ rád ragad. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.