Heti horoszkóp (augusztus 4-10.) - A bátorság hete jön

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hét kiváló az elköteleződésre, bármiről legyen szó. Merj igent mondani a nagy dolgokra is!

A hét nagy részében a Hold növő fázisban lesz, ez óriásit lendít rajtad, egyfolytában tüsténkedsz, állandóan jössz és mész, csinálsz valamit, ötletekkel állsz elő, sőt, alkalmanként már-már idegesítesz másokat. Merkúr viszont segíti a jó kommunikációt, így, ha örökös pörgés-forgás helyett inkább logikusan érvelsz, okos ötletekkel állsz elő, s mindezt diplomatikus eszmecserék közegében osztod meg másokkal, akkor az emberek oda fognak figyelni rád, s ha kell, a követőiddé, támogatóiddá válnak. A cselekvést kösd össze az észszerűséggel, és ne hamarkodj el semmit. Hozz létre jó dolgokat, alkoss valami különlegeset, valósíts meg terveidet.

Vénusz csodálatos energiákkal ruház fel, kedves leszel mindenkivel, vonzó mások szemében, és simulékony, ha épp arra lenne szükség. Ha döntéseket kell hoznod, ott is tudsz okos és előrelátó lenni, logikus gondolkodásoddal sokakat lenyűgözöl. Ha még keresed a szerelmet, óriási esélyed van arra, hogy meg is találd, különösebb erőlködés nélkül. Csak légy szép és mosolygós, s máris mágnesként fogsz működni. Ha már elkötelezted magad valaki mellett, attól még flörtölni lehet! A bókok jól fognak esni, és ettől még ne legyen lelkiismeret furdalásod. Új emberi kapcsolatok kialakítására is kiválóak a következő napok, ismerkedj bátran.

Energikus leszel egész héten, nyugodtan használd fel az energiatartalékaidat, ugyanis folyamatosan újra tudsz töltődni. Már hétfőn érezheted a pozitív hatások egyértelmű jeleit, minden gördülékenyen halad előre, ha elakadsz, biztos, hogy azonnal ketten sietnek a segítségedre. Fontos, hogy kiváló ötleteidet ne hessegesd el, sőt, inkább írd le, nehogy kárba vesszenek! Kreativitásod látványosan megnő, s olyan területeken is sziporkázni fogsz, amik eddig távol álltak tőled. Ez részben a hétvégi Telihold megelőző hatása, másodsorban eleve benned ég a tűz és a vágy, hogy csinálj valami újat, formabontót. Ezekben a napokban művészi ambícióid is szárnyra kaphatnak, ne félj szabadon engedni azokat!

Ez a hét tele lesz érzelmekkel, pozitív erőkkel, odaadó szeretettel, - hát kell ennél több? Öröm lesz rád nézni, és még nagyobb öröm lesz a társaságodban tartózkodni. Ugyanakkor, ha azt tapasztalod, hogy valakit zavar felhőtlen jókedved, akkor távolodj el tőle, nehogy lehúzzon téged is a pesszimizmus szürkeségébe. Érdekessége lesz ennek a hétnek, hogy az emberi kapcsolatok új formáit ismerheted meg, könnyen lehet, hogy egy olyan személyt sodor utadba a sors, aki sokat segít neked, te is neki, és valami láthatatlan, ám nagyon erős kötelék jön létre köztetek. Egy szerelem vagy üzleti kapcsolat is útjára indulhat, semmire ne mondj nemet! Bátran légy Te a kezdeményező!

A nyár és a meleg azok a dolgok, amiket imádsz, főleg, hogy közben a Te jegyedben jár a Nap, és a hétvégén még egy Telihold is tündököl majd az égen. Ezek az energiák nem hagynak pihenni, sarkallnak, munkára ösztökélnek, kreatívabbá tesznek, - így számodra a karrier és a munka kiemelten fontos szerephez jut, még akkor is, ha szabadságon vagy. Ez utóbbi esetben a gondolataid sokszor el fognak kalandozni más irányba... Egészen csütörtökig látványosan többet teszel önmagadért, előmeneteledért, sőt, még másoknak is besegítesz. Remek terveket szősz, s meg is valósítasz belőlük párat. Nagyszerű gondolat, ha bevonsz terveidbe másokat is, akik egy-egy feladatrészben jobbak, erősebbek, tapasztaltabbak, mint te.

Sok bizonytalanságra ad okot ez a hét, sok helyről nem kapod meg azokat a válaszokat, amelyekre vársz. Ez akár komolyabb zűrzavart is okozhat hétfőn és kedden, ám amilyen tempóban beáramlanak életedbe ezek a kellemetlen helyzetek, olyan gyorsan tova is szállnak, s az érkező Telihold mindenben a segítségedre lesz. Gördülékenyebben mennek majd a dolgok, s még a régen elakadt ügyek is hirtelen megoldhatóvá válnak. Fény gyúl az alagút végén, neked csak el kell indulnod bátran előre. Lépd át vagy oldd meg a felmerülő problémákat, ne hagyd, hogy bármi eltérítsen az eredeti céloktól. Kérdezz, ha tanácsra van szükséged, véleményezz, ha valaki hozzád fordul segítségért.

A hét első felében eszedbe se jusson pihenni, mert nem csak arról van szó, hogy jó sok dolgod lesz, hanem arról is, hogy a Növőhold extra lendületet ad, azaz plusz munkát, új kihívást is elvállalhatsz. Folyamatosan érkeznek a tennivalók, és ne hidd, hogy nem tudod ezeket sorban ellátni. Sokadik szempont – de nem utolsó -, hogy anyagi ügyeiddel kapcsolatban keletkezhet kisebb káosz még a hétvégi Telihold előtt, ám, a hirtelen jött problémára ugyanolyan gyorsasággal érkezik egy segítő javallta, tanács valakitől, így pedig garantált a megoldás! Örülj mindennek, ami most az öledbe pottyan! Légy hálás, hogy figyelnek rád fentről! Ha új munka- vagy állásajánlatot kapsz, dönts azonnal, a kockáztatásért most jutalom jár!

Nyugalom, béke és kiegyensúlyozottság? Titkon erre vágysz? Kérd az Univerzumtól ezt a csodát, bátran mondd ki hangosan, és a végén meg is kapod! Nem kívánhatsz most ennél többet, hacsak nincs némi hiányérzeted szerelmi téren. Ez utóbbiban is jók az esélyek, különösen, ha keresed még az ideális partnert. A harmónia körbeölel, szinte zavarba ejtő lesz, hogy minden jól alakul. Ne kérdőjelezz meg semmit, csak élj a mának! Az elmúlt időszakban akadtak nehéz helyzetek, a stressztől sem tudtad magad megóvni, de most fordul a kocka, s jobbá válik minden. A pozitív élethelyzetek megfontolt lépésekre és döntésekre ösztönözhetnek, s összességében kimondhatod, hogy minden rendben van.

Keresed a helyed, próbálod teljesíteni a feladatokat, de a hét első felében nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezted, sok tennivalónak kétszer is neki kell futnod, hogy be tudd azokat fejezni. Ahogy telnek a napok javul a hangulatod, egyre kreatívabb leszel és új dolgokba is belevágsz. Nem fogsz ódzkodni a csapatmunkától, vagy attól, hogy megoszd titkos ötleteidet másokkal. A hétvégi Telihold csodás élményeket hoz számodra, jót tennél magaddal, ha a programjaidat kicsit e köré építenéd, - meditáció, jóga, életmódtábor, stb. Egyik pillanatról a másikra fogod azt érezni, hogy mintha semmi nem lenne ugyanaz, mint tegnap, ugyanakkor jó hír, hogy minden változás a hasznodra lesz hamarosan.

Ezen a héten ne kíméld magad, és ne keress kifogást! Csak tedd a dolgod, és ne dugd a fejed a homokba! Ha jön új kihívás, hát bólints és oldd meg, hisz képes vagy rá! Végezz mindent maximális erőbedobással, s ha igazán beleadsz minden erődet és energiádat feladataid teljesítésébe, akkor kemény, odaadó munkád látványos eredményt hoz. Eközben egy olyan lehetőség keresztezheti az utad, ami alapjaiban változtathatja meg a jó dolgokról alkotott véleményedet. A hétvégi Telihold energiái már napokkal előbb érezhetőek, inspirálnak, ösztökélnek, hagyd magad vezetni a láthatatlan erők által. Mindaz, amire eddig vágyakoztál, most a közvetlen közeledbe kerül.

Akármibe fogj ezekben a napokban, az garantáltan sikert hoz számodra. Megtöbbszöröződik az esély arra, hogy gyors és kiemelkedő elismerés övezze utadat, - ez a Növőhold csodás hatása. Ha vakáció helyett dolgozol, akkor egy előléptetés sem kizárt, figyeld a lehetőségeket, illetve csapj le a vonzó ajánlatokra, - most tényleg bármi megtörténhet. Ezen a héten mindenképpen át kell lépned pár küszöböt, de mindegyik túloldalán jó lehetőségek várnak. Fedezz fel új utakat, ismeretlen világokat, s valósítsd meg az álmaidat. Ne tétovázz, élj az adódó alkalmakkal! Ideje, hogy az egyhangúságot és a kedvetlenségedet sutba dobd. Nézd a dolgok pozitív oldalát, és minden tapasztalatnak örülj, hisz több leszel általuk.

Nyugalomra és csendre vágysz? Akkor ez a hét nem neked lett kitalálva… Gyorsan felejtsd el a békés visszahúzódással összefüggő terveidet, és vesd bele magad az élet sűrűjébe. Itt a Telihold, új inspirációkkal, vad ideákkal, megvalósítható lehetőségekkel. Ez a hét teljes egészében az építkezés ideje, amikor fejlődni kell, tovább kell menni az úton, mert nem lehet megállni. Bármit tudsz most növelni, gyarapítani, kedved szerint, - hát cselekedj! Ez a hét különleges energiákkal ölel körbe, melyeket érdemes kihasználni, akár magánéleti téren is. Ha bizonytalanság gyötör, foglalkozz az adott témával, kezdeményezz beszélgetést, légy őszinte, s minden kérdésedre választ kapsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.