Szerelmi horoszkóp szeptemberre - A finom nőiesség megélésének időszaka jöhet

asztrológia szerelmi horoszkóp ezoterika horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Légy kacér, de ne kirívóan kihívó! Éld meg a nőiségedet, de figyelj az arányokra és arra, hogy csak annak mutasd meg rejtett énedet, aki azt valóban megérdemli. Ám hogy mit és kit hoznak eléd a csillagok, azt a Life.hu szerelmi horoszkópja árulhatja el neked.

Páros: Érzelmileg igen stabil leszel szeptemberben, kezedben tudod tartani a dolgokat, és a kedved szerint alakítgathatod a kapcsolatodat. Viták nem bukkannak fel, és a szex is mindennapi élményt okoz. 7-e és 14-e között megnő köztetek a vonzódás, a szenvedély heve pedig magával ragad.
Páratlan: felejtsd el végre a „buli szinglinek lenni!” mottót. Nem való neked, ismerd be! Ideje lenne pontosan meghatározni, mit és kit is akarsz magad mellett tudni, így a keresés sem lesz eredménytelen. Ha készen állsz az elköteleződésre, a hónap közepén a szerelem sem megy el melletted.

Páros: légy önmagad, a harcos és kitartó Bika, aki végigviszi az akaratát, s nem hagyja, hogy kedvese elnyomja és uralkodjon rajta. Sürgősen felejtsd el azt, hogy megfelelj a másik elvárásainak! Légy újra az a nő, akit megismert, mert valójában azt is szereti. Ha mégsem, akkor ideje elengedni…
Páratlan: ne ücsörögj otthon, keress olyan szórakozási, kikapcsolódási formákat, melyek merőben eltérnek attól, amiket eddig ismertél! Ha nem mozdulsz ki a komfortzónádból, azzal minimálisra szorítod az esélyeidet az áhított kedves megtalálására. Irány az ismeretlen!

Páros: zűrzavar uralkodhat el benned, a kevés együtt töltött idő felforgathatja a békés mindennapokat, s ha eleinte nem, hát a hónap végére biztosan érezni fogod, hogy módosítani kell ezen, különben el fogtok távolodni egymástól. Mindketten vágytok a másik társaságára, hát alakítsátok át egy kicsit a napirendet!
Páratlan: szeptemberben rengeteg flörtre, szenvedélyre, s akár egyéjszakás kalandra is lehetőséged nyílik - légy bátor, és hagyd magad sodortatni az árral! Minden, amit most megélsz, kiváló tapasztalatszerzés lesz, és a hab sem marad le a tortáról, hisz a hónap végére komoly fordulatot hozhat Vénusz.

Páros: kedvesed rendíthetetlenül kitart melletted, jóban és rosszban, hidegben és melegben - esze ágában sincs lazítani kettőtök kötelékén. Olyan szeretetteljes energiákkal vesz téged körül, amitől folyamatosan el leszel varázsolva, a harmónia megingathatatlan, a szenvedély garantált.
Páratlan: jöhet végre a változás? Tárt karokkal tudod fogadni a nagy Ő-t? Akkor lépj ki a nagyszínpadra, és mutasd meg, hogy kapható vagy bármire. Szeptemberben csodásan tiszta és őszinte érzésekkel leszel a másik nem irányába, amit ők is észlelnek, s lesz, aki kapva kap az alkalmon.

Páros: Mi az, amivel kapcsolatban hiányérzeted van? Meg tudod pontosan határozni? Talán a romantika, a szenvedély, a mély érzelmek mennyisége csökkent? Egyik nap fenn, aztán lenn, viták, kibékülések váltogatják egymást. Próbálj egy picit kevésbé tüzes lenni, nehéz a tempódat követni…
Páratlan: Ha túl látványosan keresed az igazit, és sokkal rámenősebb leszel a kelleténél, könnyen megtörténhet, hogy mindenki megfutamodik előled. Hagyd meg a férfinak az udvarlás feladatát, nem kell a dolgok elébe menni! Picit alakítsd át a másik nemmel szembeni elvárásaidat, hidd el, megéri.

Páros: be tudod ismerni azt, hogy kissé elhanyagoltad kedvesedet mostanság? Esetleg azt, hogy nem úgy bántál vele, ahogy kellett volna? Mindegy, miben hibáztál, próbáld meg jóvátenni! Szeptemberben megkapsz az égiektől ehhez minden segítséget, s kedvesed még hálás is lesz!
Páratlan: a hónap első felében ne erőlködj, hidd el, aminek nincs itt az ideje, az úgysem fog megtörténni. Annál inkább örülhetsz szeptember második felének, amikor aurád vonzó lesz, szinte tapadnak hozzád a társkereső férfiak, és fel fog tűnni a színen valaki, aki azonnal levesz a lábadról.

Páros: Szaturnusz próbára teszi a hűségedet, teszteli a kitartásodat, s nem lesz rest ahhoz, hogy utadba sodorjon valakit, akinek nehéz lesz ellenállni. Az, hogy megmaradsz-ea kedvesednél, vagy belevágsz az ismeretlenbe, csakis rajtad múlik. Ám ne feledd! Pár trükk bevetésével felturbózhatod meglévő kapcsolatodat...
Páratlan: nagyon belehabarodsz most valakibe, már csak azt veszed észre, hogy várod a találkozást, görcsben áll a gyomrod, és meg akarsz felelni neki, mint nő, mint szerető, mint társ. Gyorsan pörögnek az események, s bizony igen nagy az esélye annak, hogy a viszonzás ugyanilyen heves lesz.

Páros: élményekkel teli, romantikus szeptember áll előtted, hozd ki belőle a legtöbbet! Minden nap találsz arra okot, hogy a szerelem rózsaszín felhői közt szárnyalhass, miközben szeretnél adni kedvesednek valami különlegeset és egyedit, s bizony a viszonzás sem fog elmaradni.
Páratlan: egy csodás románc kialakulását ígéri Vénusz, ám mégis kétélű fegyverrel lehet dolgod! Ha egy régi szerelem bukkan fel az életedben, alaposan gondold át, tényleg akarod-e, hisz ismered a hibáit, ls ő is a tieidet! Ha viszont az ismeretlen felé veszed az irányt, az esélyeid a tartósságra megsokszorozódnak!

Páros: szerelmi életed átalakítást kíván - most azonnal, máris! Érezned kell, hogy vannak akadályok, ám ezek mind megoldhatók, különösen akkor, ha összefogtok! Egy kis fényezés ráfér a mindennapokra, győzzétek le az egyhangúságot, beszélgessetek, tervezgessetek közös jövőt!
Páratlan: egy olyan szerelem kap most lángra, ami teljesen eltér attól, amivel eddigi életed során dolgod volt. Megdobogtatja majd a szíved, viszont lesz a dolognak buktatója… A kiszemelt kedves nagy eséllyel foglalt már, amit figyelembe kell venni! Ne bonyolódj ilyen kapcsolatba, várd meg az igazit!

Páros: aggodalomra nincs ok, kedvesed mindenben melletted áll, szeret, legfeljebb némi fásultságot érezhetsz rajta, ami viszont közös összefogással gyorsan feloldható. Tény, hogy nem mindig mutatja ki úgy az érzelmeit, ahogy azt a romantikus regények leírják, ám ettől veled van, nem igaz?
Páratlan: nap mint nap adódik lehetőség flörtre, romantikázásra, vagy akár egyéjszakás kalandokra is - ám a döntés a te kezedben van, melyikre mondasz igent, és mit utasítasz vissza. Éld meg ezeket az alkalmakat, hisz ha nem adsz esélyt a másik félnek, nem tudhatod, vajon ő lenne-e az igazi.

Páros: szívügyeid kissé összekuszálódhatnak, s ennek legfőbb oka az lehet, hogy mindketten túl sok időt töltötök házon kívül, a munka vagy a tanulás leköt benneteket, egymást pedig elhanyagoljátok. Ez azonnali változásért kiált! Az esték és a hétvégék legyenek érzelemmel dúsítottak, szenvedélyesek!
Páratlan: a nagy Ő ott somfordál körülötted, ám úgy tűnhet, neked kell egy kicsit bátorítanod! Garantáltan kopogtat az ajtódon a szerelem, gyorsan nyiss neki ajtót, ne várakoztasd, ne húzd az időt, még megfutamodik. Inspiráld, beszéltesd, és te is mondd el, milyen vágyaid vannak.

Páros: ellaposodott a kapcsolatod? Gyorsan keresd meg az okát és változtass a körülményeken! Ugyanakkor fontos, hogy épp ez lehet az a pillanat, amikor akár a szakítás is központi kérdéssé válhat, és bizony jó döntést hozhatsz azzal, ha egyedül folytatod tovább az utad. A változtatáson van a hangsúly!
Páratlan: a szerelem szikrái eddig nem kaptak lángra? Sebaj! Mindennek eljön a maga ideje, s bizony a szerelem kerülhet fókuszba szeptemberben! Vénusz remek égi segítséget nyújt neked, könnyű lesz közelebb jutni álmaid hercegéhez. Ismeretlen helyen, fura körülmények közt bukkanhatsz a nagy Ő-re.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.