Heti horoszkóp (november 10-16.) – Változtatni akarsz? Most vágj bele!

asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála a remek égi állásoknak, csupa jó energiát tapasztalhatunk magunk körül – annak ellenére, hogy egész héten a fogyóhold hatása alatt állnak a csillagjegyek. A Kosokat álmaik megvalósítására buzdítjuk, míg a Nyilasokat türelemre intjük. Hogy mi minden vár rád a héten, azt a Life.hu heti horoszkópja árulja el neked.

Panaszra nem lehet okod, hiszen az égi hatások most kifejezetten kíméletesek lesznek hozzád: megóvnak a nehézségektől és a kellemetlenségektől, és végre igazán jól fogod magad érezni a bőrödben. Próbáld meglovagolni a pillanatnyi helyzetet, rendezd a függő ügyeidet, javíts emberi kapcsolataidon, szépítsd a környezetedet. Ha adódik arra alkalom, hogy új dologba kezdj, hát bátran ugorj bele az ismeretlenbe, most mindenből te kerülhetsz ki győztesen, csupán időt és energiát kell fektetned az új feladatba. Az egyetlen hiba, amit ezen a héten elkövethetsz, ha tétlenségre kárhoztatod magad. Mutasd meg, micsoda tartalékok rejtőznek benned! Dolgos hétköznapok állnak előtted, s lehetőséget kapsz arra, hogy egy régóta dédelgetett álmodat megvalósítsd.

Minden, ami az égen történik különösen erőteljes hatással lesz rád ezen a héten. Mindezek egy furcsa kettősséget hoznak az életedbe, sok dolgot bizonytalanná tesznek körülötted, így pedig gondolkodásra, másodsorban pedig cselekvésre fognak sarkallni. A tudatos éneddel azt fogod érezni, hogy lassítani kellene a tempón, ám a hevesebbik, kicsit bolondabb és szentimentálisabb éned arra sarkall, hogy menj szembe az elvárásokkal, lépd át a határokat, vállald fel, hogy több, okosabb és szebb vagy, mint azt gondolják rólad. Igen, ezt kell tenned, különben ismét hosszú időre bebetonozhatod magad egy olyan helyzetbe, ami neked nem igazán kedvező. Dönts bátran úgy, hogy a változás mellett teszed le a voksod. Így pedig a siker sem marad el.

Elképesztő ideáiddal most még azokat az embereket is megleped, akik vagy csak mindig ellened voltak, vagy teljesen figyelmen kívül hagytak téged. Olyasmit tudsz adni a környezetednek, ami elfogadhatóvá tesz téged mindenki szemében, és ebben benne foglaltatik az elismerés és a jó hírnév öregbítése is. Egyenesen sziporkázni fogsz, aktuális terveidet könnyedén tudod megvalósítani, sőt, még támogatókat is szerzel, akik erkölcsileg, vagy akár anyagilag segíthetik fejlődésedet. Szakmai téren nagyot léphetsz előre, ráadásul jelentősen megnő az esélye annak, hogy végre elismerje környezeted: a munkád és erőlködésed nem hasztalan. Figyelj közben arra, hogy karriered mellett ne hanyagold el szeretteidet sem!

A hét első napjaiban elfutnál a világ zaja elől, nehezen fogod viselni a hevességet, erőteljességet, mások akarnokságát. Legszívesebben kibújnál a kötelezettségek alól, könnyen hajlamossá válsz az álmodozásra, ami nem tűnik elsőre bajnak, ám ez végül akár figyelmetlenné és szétszórttá tehet. Ha nem tudsz kellőképpen koncentrálni, az nem baj, de legalább próbáld meg álcázni valahogyan! Nem szabad, hogy mások észrevegyék, a gondolataid teljesen máshol járnak. Egészen szerdáig nem lesz könnyű kiszakítanod magad ebből az állapotból, mégis azt tanácsoljuk, próbálj meg picit jobban odafigyelni a teendőidre. Ahogy közeledik a hétvége, észre fogod venni, hogy minden sokkal könnyebbé válik.

Mozgalmas lesz ez a hét, a pihenésnek nem most van itt az ideje, tele lesz a naptárad izgalmas programokkal, váratlan eseményekkel, viszont az is biztos, hogy számos jó hírrel is. Intenzív hatásokkal teli hét lesz a mostani, minden adott ahhoz, hogy kimozdulj a megszokott közegből, s csinálj valami újat. Olyan érdekes és mindenképpen eredményes változásokra van kilátásod, melyeket már rég megérdemeltél volna, - de mint tudjuk, ami késik, az nem múlik. Kiemelten a szakmai- vagy a tanulásfrontot bízhatsz kiemelkedő sikerekben. Minden tekintetben kedveznek neked az égi hatások, megmutatják erejüket, így tovább erősítve a lehetőségeidet. Használd ki ezt a kedvező időszakot, hogy anyagilag, erkölcsileg és érzelmileg is gyarapodhass.

A Fogyóhold hétfőn és kedden érezhetően gátolja a fejlődést, az előrehaladást, ám szerdától hirtelen a legszebb arcát mutatja feléd és jó híreket hoz neked. Örülj mindennek, ami most megadatik, mert, ha elsőre nem is tűnik feltétlenül minden jónak, másodjára már mosolyt csalnak a körülmények, az emberek és a változó helyzetek az arcodra. Az égi hatások most meglepően impulzívvá tesznek, kreatív gondolatokat csikarnak ki belőled és cselekvésre sarkallnak. Anyagi, szakmai és magánéleti téren is képes leszel fejlődni, viszont a szellemi horizontodat is tágítani kell, amihez szerdától még külső segítséget is kapsz. Új pénzforrásra bukkanhatsz, amit azonnal ki kell aknázni. Ösztönösen fogod érezni, hogy mikor kell helyt állnod, vagy épp kicsit visszahúzódnod.

Hétfőn és kedden a hangulatod messze lesz a jótól, alig találsz olyasmit, ami kedvedre való feladat lenne. A rutin egyenesen untat, és mivel mások sem tűnnek túl aktívnak közvetlen környezetedben, ezért tőlük sem érkezik semmilyen inspiráció ahhoz, mit és hogyan kellene módosítani a siker bevonzásához. Kiegyensúlyozatlannak fogod érezni magad, kérdéseket teszel fel, de a válaszok csak nem akarnak megérkezni. Szerdára fordul a kocka, ekkor Jupiter hátszelet ad a célok eléréséhez, ismét magadra találsz és minden hirtelen egészen könnyűvé válik. Visszatér az életkedved, és egy csapásra rendezed függő ügyeidet.

Jó ütemben haladnak a dolgaid, még azokban az ügyekben is találsz ismét kapaszkodókat, amelyek régebben elakadtak. Amire eddig nem jött válasz, az most mégis megérkezik, tisztán látsz, megérted a mélyen húzódó okokat a különféle témákkal kapcsolatban. Szerdától újra lendületbe jössz, kreatívvá válsz, tudatosan keresed a megoldásokat, sőt, az új kihívásokat is. Ezen a héten minden adva van a jó eredményekhez, viszont csakis rajtad múlik, hogy átlagot teljesítesz, vagy átléped a saját korlátaidat, s csodát hozol létre. Egyáltalán semmi okod sem lehet panaszra vagy aggodalomra, a múlt héthez képest sokkal kiegyensúlyozottabb vagy. Tegyél meg mindent azért, hogy elismerjék munkádat, tehetségedet, és a te személyedet!

Nyilasként általában erősnek, sőt, legyőzhetetlennek tart a környezeted, ami részben igaz. Ám a különféle környezeti hatások, és a hét eleji égi konstellációk kicsit megtépázhatják a büszkeségedet. Ha azt tapasztalod, hogy minden terved útjába akadály gördül, az nem véletlen, ugyanakkor tudd, hogy kellő türelemmel, józanésszel és jó logikával le fogod tudni győzni a gondokat. Ha valami most nem a kedved szerint alakul, azt szóvá fogod tenni, mindent lereagálsz, akár annak az árán is, hogy valakivel összeakasztod a bajszod. Ne tedd ezt önmagaddal, hibás képet láthatnak rólad olyan emberek. Ha kell, komoly tudatossággal és erővel fogd vissza magad! Csütörtökre ismét kisüt a nap a fejed felett, s mindaz, ami eddig problémaként jelentkezett, az sikertörténetté alakul.

Vajon a benned bujkáló feszültségnek van tényleges oka? Nos, ha az égi oldalt nézzük, biztosan, hisz a Fogyóhold nem ad, sokkal inkább elveszi az energiádat, ám sokáig ezt nem tudja megtenni, a hét második felében minden a kedved szerint alakul majd. Ám, addig is hajlamos leszel arra, hogy többet aggodalmaskodj a kelleténél. Tartasz valamitől? Mi mozgatja benned ezeket a kellemetlen energiákat? Próbálj lenyugodni, csillapítsd le az elméd, ne csapongj össze vissza, inkább ülj le, s gondolkodj el a jeleneden, lehetőségeiden, formáld a jövőképedet. Ha mindent őszintén és kicsit kívülállóként szemlélsz, akkor oda lyukadhatsz ki, hogy nincs is semmi komoly baj.

A hét elején nehezen lendülsz bele az élet körforgásába, a feladatok elvégzésébe, eleinte szinte semmi nem jelent kihívást. Valahogy nem érkezik meg az ihlet, senki nem inspirál, jössz-mész, de összességében kevesebb dolgot végzel el, mint egy átlagos hétfőn és kedden. Az új célok kitűzése is elmarad, viszont ennek lesz egy tőled kívülálló oka: nagyon sokan a saját problémájukat akarják a te nyakadba zúdítani, és tőled várnak iránymutatást, segítséget, - pedig a te időd és energiád is véges. Szerencsére szerdától hirtelen fordul a kocka, javul a hangulatod, megjelenik az alagút végén a fény, és nem fog többé gátolni semmi a haladásban. Jupiter a hét második felében pozitív energiákkal tölt fel, s lendít rajtad egy nagyot, így végre kellemes és hatásokkal teli időszakot élsz meg.

A Fogyóhold és Mars jól összefognak ellened, s alaposan meg is nehezítik a hétfői napot. Kedd estig erőteljes hatásukat fogod érezni: hátráltatnak a munkában, megnehezítik a kommunikációt, és akadályokat gördítenek eléd anyagiak terén is. Könnyen megeshet, hogy olyan feladatok elvégzésében is gátolni fognak, amelyek könnyed rutinnak számítanak. A trükk viszont abban van, hogy valójában fel akarják hívni a figyelmedet arra, hogy keress új praktikákat céljaid eléréséhez, ne ragadj le a megszokott rutin eljárásoknál. Igyekezz meglátni azt, hogy körülötted minden módosul, hát neked is alkalmazkodnod kell a változásokhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.