Hétvégi horoszkóp (február 7-8.) – Használd ki a Hold felszabadító erejét!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zárd le, engedd el és vágj bele! Ezen a hétvégén - hála a fogyóhold hatásának - minden adott lesz a csillagjegyeknek ahhoz, hogy maguk mögött hagyják a régi gondokat, és pontot tegyenek a hosszú ideje húzódó dolgok végére. 

Ezt a hétvégét alakítsd úgy, hogy jusson időd a gondolkodásra, a tervezésre és hogy ehhez megtaláld a lehető legbékésebb, legcsendesebb közeget. Olyan emberek társaságát keresd, akiket szeretsz, akik meghallgatnak, vagy épp te lehetsz a támaszuk ebben a pillanatban! Tegyél félre minden otthoni tennivalót, különösen a munkahelyi dolgaidat. Fókuszálj a szeretteidre, hallgasd meg örömeiket, bánataikat, mutass irányt, ha ezt kérik tőled. Akár hosszabb távú, közös tervek meghatározására is sor kerülhet.

A lelkedet kissé megtépázták a héten, nem minden alakult a terveid szerint, a legnagyobb gondod mégis az, hogy igen sok kérdés vár válaszra munkáddal, anyagi és érzelmi ügyeiddel kapcsolatosan. Ugyanakkor hétvégét mutat a naptár, tehát ki kellene kapcsolódnod, és nem a kötelezettségeiden törnöd a fejed. Az irány mutasson egyértelműen a magánéleti gondok felszámolása felé, ha problémád van valakivel, ha el kellene számolnotok egymással, ha tartozol, vagy épp ő az adósod, hát ideje ezt rendezni. Mindebben nagy segítséget nyújt a fogyóhold. A lényeg, hogy kezdeményezz beszélgetéseket, erre a vasárnap lesz a legmegfelelőbb alkalom.

A hétvégén fogd vissza magad! Keresd a békét és a csendet, ha lehet, most ne menj hangos bulikba vagy zajos programokra, ott ugyanis nem fogod meghallani a saját gondolataidat. Hidd el, most pont erre van szükséged! Előkerül a harmonikus, nyugodt éned, ami miatt most olyanok fognak közeledni feléd, akikre nem is számítottál. Ha mégis úgy döntesz, beleveted magad a hétvégi programdömpingbe, akkor öltözz az időjárásnak megfelelően! Táplálkozz egészségesen és kerüld az extrém sportokat! Ez nemcsak egy szimpla jó tanács, hanem ténylegesen megnő a baleseti rizikófaktor, így könnyebben lebetegedhetsz, lesérülhetsz, még akkor is, ha egyébként szoktál magadra figyelni.

Az jár a fejedben, hogy mindkét napon végtelen mennyiségben pihenhetsz és kedved szerint lógathatod a lábad? Az irány jó, de aligha valószínű, hogy ez így fog alakulni. Elkezdheted ezzel a tervvel a hétvégét, de aztán jön egy meghívás, egy remek programötlet, és úgysem fogsz tudni ellenállni ezek valamelyikének. Ha van gyermeked, vagy a közvetlen környezetedben akad kiskorú, vele is tölts időt, mert rengeteg érdekes információt hallhatsz tőle, ami téged is inspirálni fog. Szombaton minden otthoni teendődet végezd el, vasárnap pedig adj lehetőséget magadnak a kikapcsolódásra.

Ugye nem felejted el, hogy hétvége van, ami nem a munkáról és a kötelezettségekről szól? Pihenni is szeretnél és jól akarod érezni magad? Akkor cselekedj ennek megfelelően, ne tervezz nagytakarítást, és az irodai feladatokat se vidd haza! Tény, hogy tele leszel energiával, ötletekkel, tenni akarással, s nagy lendületet véve indulsz neki a szombati napnak, de miután elintézted a legfőbb teendőket, s végére jártál a függőben lévő ügyeknek, akkor vesd le magad a kényelmes kanapéra és pihenj. Az sem baj, ha a lazsálást házon kívül tervezed, csak ne a munkába menekülj!

Túl vagy egy zsúfolt, viszont összességében eredményes héten, aminek a csúcspontja ez a hétvége lehet. Így csak egy dologra kell fókuszálnod, ez pedig a béke, a csend és az ezek ötvözetéből eredő harmónia, amit adj át a környezetedben élőknek is, tudatosítsd velük, hogy mindenkinek szüksége van kikapcsolódásra. Persze megtörténhet, hogy környezetedből nem nagyon akarnak neked nyugtot hagyni. Tőled várnak segítséget, jó tanácsot, ötletet, amit jó, ha megadsz gyorsan a saját lelked megnyugtatása érdekében, s azért, hogy nyugtod legyen. Ha van gyermeked, akkor ő legyen leginkább előnyben másokkal szemben.

Ez a hétvége minden lehetőséget megad ahhoz, hogy átgondold függőben lévő ügyeidet, különös tekintettel azokra, melyek az otthonodhoz és a személyes kapcsolataidhoz kötődnek. A családi és szerelmi kötelékeid fontosak, de csak akkor tudod ezeket fejleszteni, jobbá tenni, ha foglalkozol velük. Vedd sorba a lezáratlan ügyek listáját, mert akad belőlük bőven. Könnyen lehet, hogy a postai küldemények között rejtőzik egy kibontatlan boríték, kifizetetlen csekk, ami az idő múlásával akár egy kellemetlen meglepetést is okozhat. A bolygóállások vasárnap kedveznek a baráti jellegű kapcsolatok felfrissítésének, vagy éppen egy új elindításának.

Nagyon vártad a hétvégét? Mivel sokat dolgoztál, bizony ideje a pihenésnek. Végiggondoltad már, milyen terveid vannak? Egy biztos, te magad is érezni fogod, hogy igényled a szeretetet és a törődést, ezért a számodra fontos emberekkel töltsd az idődet! Merülj bele az emberi kapcsolatok építésébe, szépítésébe, javításába, az érzelmek elmélyítésébe, csak így tudod azt kiszűrni, hogy kivel állsz hadilábon, vagy esetleg kitől kell végső búcsút venned. Ha otthoni teendőid feltorlódása miatt nem is tudod minden idődet szeretteidre áldozni, pár óra is elég lesz, ha azt őszintén teszed!

Itt a pihenés és a kikapcsolódás ideje, ne menekülj vissza az irodába, hanem keress feltöltődést biztosító programokat! Biztos, hogy a számodra megfelelő programtervet szemelted ki magadnak, vagy csupán mások kedvében akarsz járni ismét? Találj arany középutat, legyen meg mindenki öröme, ne told magad ismét háttérbe! Hét közben sokat álmodoztál arról, milyen dolgokat intézel el, és milyen szórakozási formát tudnál igazán élvezni? Akkor cselekedj ennek megfelelően, hogy vasárnap este elégedetten zárhasd a hétvégét.

A hétvégére többen is invitálhatnak buliba, beszélgetni, sportolni, ugyanakkor messze nem biztos, hogy bármelyik felvillanyoz ezen lehetőségek közül. Aztán mégis akad egy olyan, amely egyértelműen magával ragad, mosolyt csal az arcodra, izgalmasnak és érdekesnek ígérkezik. Mire is vágysz tulajdonképpen? Mozgalmasságra? Akkor válaszd a legnagyobb kihívást, akár olyanok társaságában, akiket alig ismersz. Pihenésre? Akkor merd kimondani, hogy most nem csatlakozol másokhoz. Egyszerűen csak álmodd meg, gondold ki, aztán bármi mellett is döntesz, valósítsd meg!

Pontosan tudtad, hogy nem akarod magányosan, sem pedig unalmasan tölteni a hétvégét, így már mindent előre megterveztél erre a két napra. Jól tetted, de fontos, hogy feltétlenül mozdulj ki otthonról, s hívj magaddal másokat is! A családoddal vagy közeli barátaiddal tervezett közös programok biztosan remekül sikerülnek, régen voltatok már így együtt, és kiváló alkalom nyílik beszélgetésekre, érzelmi elmélyülésekre, ötletcserékre. Mindent vigyetek véghez, amit elterveztetek, és vasárnap se álljatok meg.

Az előző hétvége nem minden pillanata sikerült a tervezettek szerint, de tanultál abból, s most másképp szerveztél programokat. Remek irány, ne térj el attól, amit kiszemeltél magadnak. Ideje, hogy a bakikat kijavítsd, vagy a hiányosságokat bepótold, esetleg lezárj olyan dolgokat, netán emberi kapcsolatokat, melyek hátráltatnak, energiát vonnak el tőled. Adj bele mindent, hogy tökéletes végeredménnyel zárd ezt a két napot. Energiádat, ötleteidet a közös programok tökéletes megvalósításába fektesd, mosolyogj sokat, és semmilyen akadály ne vegye el a kedvedet attól, hogy véghez vidd, amit kitaláltál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.