Hétvégi horoszkóp (március 14-15.) - Ismerkedj a világgal!

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresd annak a lehetőségét, hogy ismerkedhess! Új barátság, vagy akár egy új szerelem szikrája is kipattanhat, ha engeded.

Jól telt a hét munkásabb fele, ideje hát lazítani, és persze ne felejtsd el, hogy nemzeti ünnepünk is lesz! A hétvégén egyenesen sziporkázol, s ez mindenkire remek hatással lesz a környezetedben, sokakat meg tudsz mosolyogtatni, életet tudsz lehelni a haldokló kapcsolatokba, az elfeledett vagy épp eltussolt ügyekbe. Határtalan jókedved töretlen lesz, bár érezni fogod, hogy valaki szeretne kicsit kisajátítani magának, de most ezt a szituációt is kiválóan fogod kezelni. Vedd észre, hogy az illető hiányolt téged, a tanácsaidat, a figyelmedet, de vita helyett inkább vond be őt is a programjaidba!

Meglepően sok fura, érdekes, a szokásostól eltérő, vagy épp alaposan elgondolkodtató dolog történik veled és körülötted ezen a hétvégén. Egy biztos, a hagyományos értelemben vett nyugalom biztos nem ölel körbe, sokat jössz és mész, tájékozódsz, beszélgetsz, programokon veszel részt, de ne félj, mert ezek a folyamatok is képesek lesznek feltölteni. Kapkodhatod a fejed, hogy mindent követni tudj, megérts, kielemezz, s még a hasznodra is fordíts. Lesznek pillanatok, amikor azt sem tudod, mire mondj igent vagy éppen nemet. Csináld azt, ami jólesik!

Friss levegő, fény, szabadság - ennyi mindösszesen az, amire ezen a hétvégén szükséged lesz a boldogsághoz. Ötvözd a legalapvetőbb dolgokat az életedben, és mosolyogj sokat! Feltétlenül menj a szabadba, szervezz olyan programot, ami aktív, örömteli és élményt is ad. A kirándulás az év első piknikjével ígéretesnek tűnik, nem? A négy fal bambulásáról nem lehet hétfőn beszámolót tartani, és elég unalmasnak is látszik… Merkúr arra ösztönöz, hogy menj házon kívülre, keress jó társaságot. Irány a természet, amit szombat este spékelj meg egy koktélos, táncos estével, vasárnap pedig jöhet egy kis hagyományos semmittevés.

Nagyszerű hétvége lesz a mostani, jó hír az, hogy folytatódik az elmúlt napok pozitív tendenciája, nem tudsz hibázni, nem lesz semmi, ami kedvedet szeghetné. Ami lehetőségként adódik, azt ragadd meg, ha hívnak valahová, mindenképpen menj, ha ismerkedne veled valaki, légy nyitott - nem veszíthetsz semmit! Élvezd a hétvége nyugalmas pillanatait, és ne mondj nemet az aktív programokra. Ezen a két napon nemcsak a családodra jut majd időd, de a barátokra is oda tudsz figyelni, úgy, ahogy az elvárható. Lesz időd és energiád meghallgatni őket, jó tanácsokat adni, amit meg is fognak hálálni.

A szó legszorosabb értelmében igen heves késztetést érzel némi pénzköltésre, jövés-menésre, élmény dús programokra. Mindez persze nem baj, ám a vásárlótúrád során alaposan fontold meg, mire mondasz igent, az a dolog honnan származik, és rendben van-e a vétellel minden! Nem utolsó sorban komoly kérdés az, hogy egyáltalán szükséged van-e még bármire azon túl, aminek amúgy is a birtokában vagy? Most könnyen belecsúszhatsz abba a hibába, hogy nem a megfelelő dolgot választod, és csak a külsőségek alapján ítélsz. Próbálj megfontolt maradni. Figyelj a részletekre szombaton, így vasárnap nem fogsz bosszankodni.

Lehet, hogy szombat reggel még nem tudod pontosan meghatározni, hogy mi, de valami nagyon hiányzik az életedből - egy érzés, egy finom íz, egy új kapcsolat. Lehet, hogy a választ egyáltalán nem nagy dolgokban, hanem éppen az apróságokban kell keresned. Például vegyél egy kis természetes vitamint magadhoz, mert a szervezetednek szüksége van friss energiaforrásokra. Napfényből is kevés jutott neked mostanság, de közeleg a tavasz, úgyhogy töltsd ezt a két napot pihenéssel, lazsálással, láblógatással, menj ki a természetbe, és élvezd azt, ami épp az utadba kerül.

Figyelj oda magadra, ez a legfontosabb teendőd a hétvégén. Fontos persze az is, hogy ügyelj a táplálkozásodra, a folyadékbevitelre, mert ez most alapvető lesz ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Az energiatartalékaidat fel kell tölteni, ezt pedig okosan kell megcselekedni. Az alkoholt, a nehéz és túlzottan cukros vagy fűszeres ételeket jó messzire kerüld el, és a mozgás is kapjon szerepet. Kényszerből ne kötelezd el magad másoknak, ne ígérd, hogy elmész valahová, ha nincs is hozzá kedved. Bátran válaszd a csendet és a békét, ha arra vágysz, így végre adódik lehetőséged elgondolkodni mindenféle dolgon.

Ez a hétvége mozgalmas lesz, nehogy egyhangúságra és unalomra add a fejed! Érezned kell azt, hogy láthatatlan erők cselekvésre ösztönöznek. Hatalmasra nő benned a tettvágy, mindegy, mit csinálsz, csak az a lényeges, hogy hasznos legyen, és valamilyen pozitív eredménnyel járjon. Ha szombat reggel még bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy mit kezdj önmagaddal és a benned feszülő energiával, akkor kérj tanácsot környezetedtől, biztos lesz nyerő ötletük. A saját dolgaid mellett hívd fel a szüleidet vagy a barátaidat, és kérdezd meg, tudsz-e nekik segíteni valamiben.

Nyilas létedre természetes, hogy ezt a hetet is keményen és szorgalmasan végigdolgoztad. Remek, sőt az is, hogy szombat reggel úgy ébredtél, mintha semmi sem történt volna, tele energiával, életkedvvel és tenni vágyással. Nos, akkor gyorsan tűzd ki magad elé a legfontosabb teendőket, sürgősen láss munkához, akár otthon, akár a szüleidnek besegítve, de előre határozd meg azt a pillanatot is, amikor befejezed a tüsténkedést, és a pihenés kerül fókuszba. Az erős és jótékony bolygóhatásokat egész hétvégén érezni fogod, ennek köszönhetően folyamatosan nagyszerű hangulatban leszel. Vasárnap sem bírsz megülni a fenekeden, csinálj valami szokatlant.

Szombaton egy vita árnyékolhatja be a délelőtti órákat, s eleinte talán nem is érted, miből indult ki az egész. Aztán az nevet, aki utoljára nevet, hisz végül mégis jól sül el a helyzet, mert megláthatsz, megérthetsz valamit, ami eddig rejtve volt előled. Gondolkodj el az ügyön, az emberek viszonyulásán, reakcióin! Mert minden tett árulkodó, és fontos konzekvenciákat vonhatsz le - tedd is meg! Szerencsére a jókedved délután ismét topon lesz, minden a helyére kerül, csak kell hozzá optimizmus meg mosoly. Mindenben lásd meg a jót és a lehetőséget, így bármi történjék, te boldog tudsz majd lenni. A vasárnapod kellemesen telik, mindegy, kikkel és hol töltöd az időt.

Remek hétvégére van kilátás, öröm és jókedv ölel körbe, bármerre is mégy, megtalálod a számításaidat, és rálelsz azokra az emberekre, akikkel jól tudod érezni magad. Persze, ha szemfüles vagy, akkor észreveszed, hogy ez a pozitív közeg valójában a hét eddigi részének folytatása, és jó hír, hogy a vasárnappal sem lesz gond, sőt! Remek hangulatod szeretteidre is jó hatással lesz, így ne lepődj meg azon, hogy sokan keresik majd a társaságodat. Aki most tanácsot kér, annak nyújts segítő jobbot, mert minden élethelyzetet tisztán fogsz látni. Valld be nyugodtan, vágysz is már arra, hogy nyüzsögjenek körülötted az emberek.

A szombati napod nem egészen úgy alakul, ahogy reméled, váratlan helyzeteket kell megoldanod, bárhol is légy. Könnyen jöhetnek olyan feladatok, melyeket gyorsan rendezni kell, hirtelen szakadnak a nyakadba, és eközben a családod elvárásai sem csökkennek. Vajon bírod majd a terhelést? Tudd, hogy mindennek rendelt ideje van, úgyhogy ne siránkozz, és semmit se bánj, mert a végén minden magától fordul jóra, s elégedettség lesz jelen a lelkedben. Ne arra fókuszálj, hogy mi nem sikerült, hanem arra, miként tudsz a pillanatnyi helyzetből sokat kihozni. Ne bosszankodj! Inkább tüsténkedj, oldd meg a feladatokat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.