Pénzhoroszkóp áprilisra - Légy okos, így elkerülhetsz minden buktatót

asztrológia ezoterika horoszkóp pénzhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április hava sok jegy számára hoz átütő sikert, viszont a szeleburdiság, a felesleges költekezés, a meggondolatlan beruházások gondokat okozhatnak. 

Így segít a Hold az összes csillagjegynek:

Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növőhold idején: április 4-ig és 19-30. között.
Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyóhold idején: április 5-18-ig.

Fontos, hogy kompromisszumokat köss önmagaddal, s ne foglalkozz mások véleményével. Itt az idő, hogy lemondj pár dologról azért cserébe, hogy más területen élvezetesebbé tedd a körülményeidet, vagy épp okosan befektess valamibe. Ha kell, vállalj plusz munkát, ebben most biztos szerencsével jársz. Egy kisebb kiadás felbosszanthat, de tedd túl magad rajta mihamarabb.

Az égi konstellációk kedveznek számodra, sok életterületen tudsz előrébb lépni, ám anyagiakkal kapcsolatban légy megfontolt. Akár több kecsegtető ajánlat is feltűnhet a színen, de mindig jusson eszedbe, hogy nem minden arany, ami fénylik. Kezdj új dologba, válts munkahelyet, indíts vállalkozást, de a jelentős méretű kiadásokkal bánj csínján.

Merkúr és Jupiter mindent megtesznek, hogy sikereket érj el, merj belevágni az ismeretlenbe, akár egyedül is. Legyen szó régi vagy épp új ötletről, hagyd, hogy a külső történések, élethelyzetek, emberek inspiráljanak. Sok jó tanácsot kaphatsz, melyeket gyorsan fordíthatsz a javadra, így az anyagi bevételek is látványos emelkedésnek indulhatnak.

Tűzz ki magad elé konkrét, anyagi jellegű célokat. Ha ezt nem teszed, akkor megint csak halogatod a siker lehetőségét. Ugye ezt nem akarod? Mérlegelj, mi a fontos, így a megvalósítás is egyszerűvé válhat. Az égi energiák körbeölelnek, s felnyitják a szemed, utat mutatva új pénzforrási lehetőségek irányába.

Kapcsolj turbó fokozatra, és hidd el, veled is történhetnek csodák. Április első felében nem, de a 18-i újholdat követően számos új lehetőség nyílik meg előtted, hogy gyarapítsd a vagyonodat, elrendezd a függő ügyeket, esetlegesen kifizesd az adósságaidat. Közben meg tudod értetni környezeteddel, hogy nem akarsz az átlagba tartozni, többre vágysz.

Minden egyes cselekedeted közelebb visz a célhoz, viszont közben azt se feledd, hogy nem szükséges egyszerre több lépcsőfokot átugrani. Mindent a maga idejében, - tartja a mondás, és ez legyen a mottód. Inkább lassabban haladj az áhított növekedés felé, de mindent alapozz meg kellően, így a siker a pénztárcád vastagságában is meg fog mutatkozni.

Külső segítséget kapsz anyagi céljaid eléréséhez, s bár eleinte félsz attól, hogy mások beleszóljanak, mit és hogyan csinálj, mégis ez lesz számodra most a jó választás. Minden pozitív tanács, remek tipp, érdekes ötlet közelebb visz a sikerhez. Bármit kérjenek tőled, állj az adott kihívás elé, és tedd, amit tenned kell. A sikered garantált, méltó elismerésekben lesz részed!

Április hava remekül alakul számodra, s bár megeshet, hogy egy-két váratlan kiadás átmenetileg kedvedet szegi, de annyira gyorsan találsz megoldást a pillanatnyi bajokra, hogy a pesszimizmusnak nincs esélye teret nyerni. 18-a körül tűnődj el azon, létezhet-e új pénzforrás számodra. Kiderülhet, hogy ott van az orrod előtt, hát ragadd meg az alkalmat!

Szerencsés helyzetben leszel, csak kívánnod kell, a sors pedig kegyeibe fogad, s mindent teljesít. Április első felében még nem igazán látod a kiutat a zűrzavarból, ám valaki a segítségedre siet, s hirtelen kapaszkodót találsz, mely által el fogsz jutni oda, ahová szeretnél. Mindössze bátorságra, kreativitásra és egy jó ötletre lesz szükséged a gyarapodáshoz.

Áprilisban nem valószínű, hogy jelentős anyagi bevételre teszel szert, viszont jó hír lehet az, hogy minden, aminek az alapját most megálmodod, létrehozod és lerakod, az hamarosan termőre fordul, s komoly eredménye lesz. Cselekedj belátásod szerint, alkalmazkodj a változó körülményekhez. Hitelt ne vegyél fel a hónap végén.

Érdekes információk jutnak a birtokodba, s úgy tudod ezeket összerakni, mint egy puzzle apró darabjait. Lassan, de biztosan meg fogod érteni, hogy mi kell a változáshoz, a növekvő bevételekhez, a kiugráshoz. Légy mindenre nyitott, bármi történjék. Nem mellesleg kiváló – anyagiakkal is összefüggő – döntéseket kell hoznod, ne félj az ismeretlentől.

Légy nyitott az új üzleti lehetőségekre, de közben ne feledd, hogy korlátaid is vannak. Egyedül nehezen jutsz el a célig, viszont most sok sikert hozhat neked a csapatmunka, mely valamilyen formában plusz bevételt jelenthet neked. Sokat kell tenned a gyarapodásért, de minden tetted hasznos lesz, és anyagilag is garantáltan megtérül az időd és az energiád.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.