Ez a hétvége az új élményeké lesz - Hétvégi horoszkóp (június 6-7.)

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozgalmas, szenvedélyes és örömteli napok állnak minden csillagjegy előtt, sok-sok furcsa meghívással, új ismertségekkel és romantikus randevúkkal. Mondj igent mindenre, ne feledd, bátraké a szerencse!

Már magad is nagyon várod a szombati napot? Nem csoda, hiszen végre pihenhetsz, kikapcsolódhatsz, emberekkel találkozhatsz, és végre a kedved szerint cselekedhetsz. A szombat délelőtti jövés-menést követően leginkább otthon, családi körben, vagy egy barátodnál lelhetsz békére. Ne riadj vissza egy mély és tartalmas beszélgetéstől, te is érezni fogod, hogy pont erre van most szükséged. Egy nem várt telefon érkezhet egy kedves, talán régen látott ismerősödtől, amire persze rögtön érzed, hogy ugranod kellene, és belevetned magad a meghívásba. Szívesebben maradnál inkább otthon, és megnéznél a takaróba vackolva egy jó filmet? Biztosítunk róla, hogy bárhogy is döntesz, szuperül fogod magad érezni.

Szombaton biztos, hogy emelkedett hangulatban leszel. Fantáziálsz, álmokat szövögetsz ki és ezekkel el is kápráztatsz másokat. Fontos lenne, hogy kizárólag egy konkrét cél lebegjen mindig a szemed előtt. Jó hír, hogy sikeres lehetsz különféle magánjellegű ügyek intézésében, vagy akár mások kibékítésében. Tedd, amit jónak látsz! Ha van egy jó ötletet, szeretteid közül még támogatót is találsz a kivitelezéshez, ő pozitív energiát ad ahhoz, hogy akár az egész hosszú hétvégédet ennek szenteld. Az is mindegy, hogy ez építő jellegű, vagy csak a saját szórakozásod és örömöd a cél, a lényeg, hogy neked fontos, és számodra eredményt hoz. Vasárnap legyen a családé, a számodra fontos embereké.

Fitt hangulatban köszönt rád a hétvége. Bár az úti célt még nem tudod, mennél valahova, és nagyon szeretnél kimozdulni a négy fal közül. A lustálkodás most biztos nem lesz nyerő nálad, a gondolataid messzire jutnak, hatalmas lendület van benned, és neki is indulsz a napnak, hisz rengeteg pozitív gondolat van a fejedben, megvalósítanál végre pár tervet. Ez a hétvége kiváló körülményeket biztosít a fejlődéshez, átalakításokhoz, otthonod szebbé tételéhez, a Hold támogat az alkotásban, a Vénusz pedig abban, hogy mindent aprólékosan, szépen meg tudj megcsinálni. Ha ezen a hétvégén egy kulturális eseményre invitálnak, mondj igent, mert pótolhatatlan élményben lesz részed!

Ezen a hétvégén megélheted mindazt, ami régóta hiányzott számodra. Buli? Pihenés? Wellness? Mire vágysz? Indulj el mihamarabb abba az irányba! Kiváló ötlet, ha olyan programot keresel magadnak, ahol sok víz vesz körül, a gyógyvíz egyenesen kiváló választás, nem csak a lelkednek, hanem a testednek is jót teszel vele. Ha úgy tartja kedved, bátran mutasd meg, hogy szereted a földi élvezeteket is: most ne számold a kalóriákat, ha finom ételekről, italokról és különleges ízekről van szó. Vegyél részt aktívan a különféle eseményeken, próbálj ki olyan dolgokat, amiket eddig sosem. Ha valaki szívesen elkísérne, ne utasítsd vissza, neked is jól jön majd a társaság.

Ezen a hétvégén neked teljesen mindegy lesz, hogy mi történik veled és körülötted, egyetlen célod van: hogy ne kényszerítsenek rád semmit, szabadon választhasd meg, hogy kinek és mire mondasz igent. Összességében nagyon alkalmazkodó és mindenre befogadó leszel, és akkor is nagyszerűen fogod magad érezni a bőrödben, ha mások épp nem. Semmi és senki sem tudja kedvedet szegni, sőt, ha kell, az otthoni tennivalókat is szívesen elvégzed... bár házon kívül eltölteni ezt a hétvégét sokkal vonzóbb, igaz? Bátran próbálj ki új helyeket, ismerkedj, kóstolj más ízeket, a vedd körbe magad a szokásostól eltérő színekkel, formákkal.

Előnyben az egészség és a fittség! Vezess be ezen a hétvégén pár reformot életedbe, sportolj, táplálkozz egészségesen, olvass okos tanácsokat, és próbáld is ki magadon őket. Most különösen jót teszel magadnak azzal, ha több zöldséget és gyümölcsöt eszel, illetve itt az ideje kipróbálnod azt a mozgásformát, ami mindig is izgatta a fantáziádat. Ha vannak lelki vagy testi problémáid, azokat sürgősen orvosold, válts életmódot, de ne vonj meg magadtól mindent. Lassú léptekkel könnyebben eléred a célodat. Ha nyomja a lelkedet valami, kezdeményezz beszélgetést, és figyeld meg, hogy mindenki örömmel fogadja majd a közeledésedet. Formálj magadon és a gondolkodásodon, hogy jobb legyen a közérzeted.

Megállíthatatlanul itt a nyár, a napsütés és persze a jó bulik szezonja. Szárnyalj bátran, mosolyogj sokat, és ismerkedj! Kiváló lehetőségeket rejt neked ez a hétvége, különösen akkor, ha még keresed az igazit. Képes leszel örömöt lelni mindenben, sőt, még akár olyan dolgokra, cselekedetekre is szívesen szánsz időt és energiát, melyek egy átlagos hétvégi programodba sosem kerülhetnének be. Itt az idő a megújulásra: vegyél fel új ruhát, vágasd le a hajad, semmire ne mondj nemet. Lehet, hogy egyesek szerint furcsán viselkedsz, de hidd el, pont a furcsaságban rejlik az öröm és a felszabadultság érzetének kulcsa. Egy Mérleg képes a változásra, mutasd meg milyen sok arcod van.

Megérkezett a várva várt hétvége, a sok kötelezettség után ki is jár neked a pihenés, de az ne kizárólag a semmittevésben nyilvánuljon meg. Lehet, hogy már szombaton menekülni akarsz családod szorító szeretete elől? Azt érzed, hogy nagyon sok elvárást támasztanak veled szemben? Beszélj erről, és biztos megtalálod a mindenki számára elfogadható kompromisszumot. Tudatosítsd mindenkivel, hogy neked is jár a pihenés, szórakozás, és ennek megfelelően cselekedj egész hétvégén. Anyagi téren a füledbe jut egy vissza nem térő lehetőség, ami most adatik meg, s nem tér vissza, hát cselekedj!

Szombat reggel még uralkodhat rajtad némi feszültség, de ez szerencsére csakis a hátad mögött lévő munkanapok leterheltségének jele, hamarosan meg fog szűnni, s átadhatod magad a hétvégi programoknak. Tedd azt, ami jól esik! Kényeztesd magad finom reggelivel, vagy egy kiadós fürdővel, aztán tettekre fel! Engedd be a jó kedvet az életedbe, és ennek környezeted is biztosan örülni fog. Kapd össze magad, hessegesd el a negatív gondolatokat, és jusson eszedbe, hogy egy remek kilátásokkal kecsegtető hétvége áll előtted, sok öröm lehetőségével. Számos problémát magad mögött tudhatsz, ami mindenképp jó alaphangulatot ad.

Ha kedved támad ahhoz, hogy szombaton elintézd a bevásárlást, hát tedd meg! Ha beülnél a barátaiddal valahová egy kávéra, az is jó ötlet, de mindenképpen mozgalmasan töltsd az idődet. A zenés, táncos helyeket keresd fel este, hisz az elmúlt hetekben kevésbé volt kedved illetve időd elmenni otthonról szórakozni, és kiengedni a feszültséget. Ennek a hétvégének a szombat estéje lehet az, amikor senki nem tud vagy akar visszatartani a féktelenségtől, a feszültség levezetésétől. Ne azt nézd kivel és hová mész, hanem azt, hogy mindenképpen mozdulj ki a négy fal közül, és tégy valami szokatlant, formabontót. Ha randira hívnak, mondj igent, vasárnap biztosan bárkit leveszel a lábáról.

Szombat reggel azt csináld, amihez kedved van! Ne hagyd magad a terveidtől eltántorítani. Ha kicsit tovább maradnál ágyban, vagy délig járkálnál pizsamában, tedd meg bátran, megérdemled! Itt az ideje, hogy végre magaddal foglalkozz, a lényeg, hogy jól érezd magad. Bármilyen luxust megengedhetsz magadnak, délután akár egy bevásárlással folytatva a napot. Persze közben jusson eszedbe, hogy kár az egész hétvégét elpazarolni semmittevésre, kezdj időben programot szervezni szombat estére. Vasárnap kiváló alkalom adódik egy békülő beszélgetésre valakivel, aki fontos számodra.

Fitt és energikus vagy, tele lendülettel? Akkor ne ülj otthon, hanem láss világot, menj társaságba, ismerkedj, új barátra, szerelemre lelhetsz. Rajta! Ha tükörbe nézel, tetszeni fog, amit látsz. Kellhet ennél több egy remek hétvégére? Fogadd el önmagadat tökéletesnek, szépnek, így pedig a világ is ennek fog látni. Tudatosítsd magadban, hogy jól nézel ki, mosolyogj, örülj, hogy süt a nap, töltsön el örömmel minden, amit az élettől kapsz, a az is, amit te magad másoknak adhatsz! Nem csoda az sem, hogy már szombat délelőtt az esti kiruccanás jár a fejedben. Ha van kedvesed, biztos el tudod kápráztatni, ha nincs, akkor egy idegennek akadhat meg rajtad a szeme.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.