Heti horoszkóp (június 8-14.) - Aggodalom helyett tanulj meg elfogadni

június asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupa jó lehetőség kínálkozik a héten, ám ahhoz, hogy ezekből a lehető legtöbbet tudd kihozni, jó adag bátorságra lesz szükséged. Ugorj bele bátran, mondj igent, és harcra fel! A siker téged fog igazolni.

Fenn és lenn - igazi hullámvasút fogja jellemezni a következő napjaidat. Sokszor találod magad szemben akadályokkal, mert hiába terveztél el mindent, a kivitelezés már nehezebb lesz. Ráadásul rendre ugyanabba a zsákutcába futsz bele, és néha bizony már úgy érezheted, fel kell adnod. Mit tehetsz? Fogadd el, hogy bizonyos dolgok itt és most, ebben a formában nem aktuálisak, át kell azokat alakítanod, vagy átmenetileg más ügyeket kell előtérbe helyezned. Ha mást kell tenned, mint amit a szíved diktál, jusson eszedbe, hogy ez nem a véletlen műve, hanem minden bizonnyal így kapsz utalást arra, hogy vannak kiemeltebb tennivalóid. A mindennapi feladatok mellett támogass másokat. Ez ne essen nehezedre, hisz mindig fordulhat a kocka, és neked lehet legközelebb szükséged egy fix pontra valaki más személyében.

Az e heti égi konstellációk remek energetikát biztosítanak azoknak a Bikáknak, akik kilépnének a komfortzónájukból, és belevágnak valami merőben más dologba. Jelentős áldást kapsz, hála a Jupiternek, amely segíti céljaid elérését. Használd ki ezt a nagyon kedvező időszakot! Minden, amit most teszel, sikerrel zárul, aminek az alapjait leteszed, az hamarosan virágzásnak indul. Bár azt megtapasztalhatod, hogy átütő dolgok és világmegváltó eredmények nem minden esetben születnek, de összességében dicsőséges és pozitív végkifejlet előtt állsz. Érdemes kihasználnod azt, hogy óriási erőfeszítésekre vagy képes a karrieredért és az egzisztenciádért, amelyekről ugyan elmondható, hogy stabilak, de miért ne növekedhetnél? Sok érdekes ötlet van a fejedben, tettvágyban sincs hiány, ötvözd hát a kettőt!

A hétvége kifejezetten jót tett a lelkednek és a testednek. Úgy érzed, feltöltődtél, így jöhetnek a kihívások és a remek lehetőségeket ígérő hét. Ha még hétfőn nem találod a helyed, az nem baj, majd keddtől újult erővel vágsz bele a tennivalókba. Mindarra, ami kérdéses volt az elmúlt hetekben vagy hónapokban, végre válaszokat találsz, így pedig szuperjó dolgokat hozhatsz létre. Ne félj az ismeretlentől, vállald fel a nehéz feladatokat is, hiszen aligha akadhat most olyan helyzet, ami most meg tudná ingatni békés lelkivilágodat. Csütörtöktől még gördülékenyebben haladnak a dolgok, magadat is megleped azzal, hogy kétszer annyi feladatot felvállalva is a végére érsz mindennek.

Meglepően energikus leszel a héten, tele ötletekkel, és amivel sokakat meglephetsz, hogy senkinek nem mondasz nemet semmire. Ha idegenkedsz is egy témától vagy feladattól, akkor sem fordítasz hátat az ügynek, hanem elemzel, gondolkodsz, tervezel, és a végén valamilyen formában részt is veszel mindenben. Segítőkészséged sokakat lenyűgöz, odaadó leszel, még akkor is, amikor már mindenki nemet mondott. Azt fogod érezni, hogy még a legleterhelőbb kívánságok is inkább remek kihívások, jó tapasztalatgyűjtési lehetőségek. A heti konstellációk folyamatosan feltöltenek erővel, kreativitással, így üzleti és/vagy munkakapcsolatok terén komoly eredmények elérésére van lehetőséged. Ne lazsálj, semmit ne halogass, minden telefont vegyél fel, és az e-mailekre is extra gyorsasággal válaszolj. Minden erőfeszítésed megtérül.

Sikerre, eredményekre és elismerésre vágysz? Minden megérkezhet ezen a héten, tedd meg, ami tőled telik! Nem jársz messze a célszalagtól, de pár dolgot még meg kell tenned azért, hogy ténylegesen látványos legyen a végeredmény. Az elismerést is mindenkitől megkapod, és meg is érdemled! Dolgozz tevékenyen, tégy pozitív benyomást a környezetedre, és különösen azokra az emberekre, akiket a napokban ismersz meg! Ahhoz, hogy ez az elképzelésed teljesülhessen, a régóta halogatott dolgaidat kell először is rendezned, hogy az újakra is kellő energiád jusson. Érdemes lenne a végére járnod függő ügyeidnek, amelyek állandóan ott vannak a gondolataiban, eszedbe jutnak, és csak rabolják tőled az időt. Ha ügyes vagy, és lezársz pár dolgot, akkor könnyen jönnek majd az új kihívások.

Változtatnál a hétköznapok egyszínűségén, és úgy érzed, végre lenne merszed kilépni a komfortzónádból? Vonz az újdonság varázsa? Ezek remek hírek, mert az égiek is megadják a kellő energiát ahhoz, hogy megvalósíts pár régi álmot. Ki tilthatja meg, hogy módosíts, és jobbá tedd az életedet? Az egyetlen akadály csakis te magad lehetsz, ezért itt és most mondj igent mindenre, amivel megkeresnek, amit kérnek tőled. Ne félj az új kihívásoktól, akad belőlük bőven. Felfedeznél új dolgokat a világból? Ha már törted ilyesmin mostanság a fejed, akkor ideje, hogy konkrétumokkal állj elő, és támogatókat is szerezz. Ne félj attól, hogy bolondnak néznek, ha van egy világmegváltó terved. Az első lépés mindig a legnehezebb, a többi már megy, mint a karikacsapás.

Alaposan próbára teszik a türelmedet, a kitartásodat és a képességeidet a héten az égiek és a környezetedben élők. Kifejezetten nehézkes, stresszes napok követik egymást, úgy érezheted magad, mintha hullámvasúton ülnél. Egyszer lenn, máskor fenn, viszont az is biztos, hogy ez sem tart örökké, és a hétvégédet már a végtelen béke állapota lengi körbe. A lényeg, hogy ne akadj el, ne kezdj kapkodni, hanem azonnal alkalmazkodj a pillanatnyi változásokhoz, így tudod az aktuális lehetőségekből a legtöbbet kihozni. Tarts ki! Biztos, hogy a jelentős sikerek elkerülik a házad táját, ám minden, ami most történik, az segít abban, hogy jobban átlásd a helyzetedet, fejleszd szellemi képességeidet, és tapasztalatokat gyűjts.

A hétfői nap békessége jó hír lehet számodra, töltsön el örömmel minden, amit kapsz! Keddtől már egészen más lesz a hangulatod, sietnél, és mindent azonnal meg akarsz oldani. Vajon hová rohansz annyira? Miért vagy feszült? Ki sürget, esetleg épp belőled fakad az igény arra, hogy több munkát végezz el? Ha ezekre a kérdésekre nem tudsz azonnal válaszolni, akkor keress lehetőséget a szellemi felfrissülésre, és hidd el, meg fogod találni, amit keresel, többek közt konkrét, előremutató válaszok formájában. Ne aggodalmaskodj, békélj meg azzal, hogy most nem mennek hibátlanul a dolgok, néha elakadsz, ami épp abban segíthet neked, hogy elgondolkodj! Tűnődj el a jelenlegi helyzeteden, tényleg jó úton jársz? A megfelelő emberekkel veszed körbe magad? Ha bármi elégedetlenséggel tölt el, azonnal változtass rajta.

Sok bonyolult, egyben elgondolkodtató pillanatot hoz magával ez a hét, a nehézségek, akadályok, megoldandó feladatok rendszeres felbukkanása akár csütörtök reggelig is elhúzódhat, de ne félj, meg tudsz oldani mindent. Kedélyállapotod ingadozó lesz, amit azért fogsz nehezen viselni, mert ez nem jellemző rád. Egyik órában féktelen vidámság, öröm, elégedettség, aztán meg stressz és idegesség váltják egymást. Adj teret a fantáziádnak, és ha épp egy kis csendre van szükséged, hát azt se vond meg magadtól. Ha van rá módod, inkább vonulj vissza néhány napra, tedd félre sürgős kötelezettségeidet, és gondold át, mi okozhatja benned ezt a komoly feszültséget. Ha hét közben nem, legalább hétvégén pihend ki magad!

Erőből és energiából bőven jut neked ezen a héten, sőt alkalmanként egyenesen zavarni fog, hogy nem tudsz megülni a fenekeden. Örökké csinálnál valamit, és ha nem jön magától egy új kihívás, biztos keresel egyet. Folyamatosan jössz-mész, tüsténkedsz, ügyet intézel, egy biztos: az unalom nem leli helyét nálad, máshol keres magának társat. Sokan fognak ezért a dinamizmusért irigyelni, és ha azt tapasztalod, hogy valaki szívesen becsatlakozna hozzád, azt fogadd örömmel, mert ez jelzi, hogy jó a társaságodban lenni, jó tőled tanulni. Bármit felvállalhatsz, bárkivel szóba elegyedhetsz, mindent sikerre viszel. Emellett pedig még a magánéletedben is jó irányba fordulnak a dolgok, aktív leszel, felturbózhatod a párkapcsolatodat, ha még nem vagy elköteleződve, akkor megbabonázhat téged valaki.

Lelkileg, szellemileg és fizikailag is összhangban leszel, így biztosítva vagy arról, hogy bírni fogod a terhelést, ugyanis ebből bizony akad bőven a hét során. Különösen kedden, szerdán és csütörtökön kell különféle extra igényeknek, furcsa kéréseknek megfelelned, de ne futamodj meg semmi elől, hanem mondj igent a váratlanra és az ismeretlenre. A hétköznapok gyors sodrásában könnyen megeshet, hogy nem mindenből jössz ki győztesen, de ha figyelsz és okulsz a történésekből, akkor összességében mégis nyertes lehetsz! Ha nem találod a helyedet, és szinte semmihez sem lesz kedved, az ne aggasszon, a Szaturnusz most tényleg sok kellemetlen helyzetet teremt, közben a Mars is komoly nyomást gyakorol rád, de titkon a Jupiter mindig kihúz a csávából. Ez legyen a kapaszkodód!

Hétfőn nincs miért izgulnod, tedd, amihez kedved lesz, még az sem baj, ha sodortatod magad az árral, mert biztosan nem eshet bajod. Ám kedden fordul a kocka, és ne lepődj meg, ha nem ismersz a világra, illetve a körülötted élő és dolgozó emberekre. Egyenesen a bolondok házába kerülsz, és még elmenekülni sem tudsz a kedvezőtlen hatások elől. Úgy tűnhet, mintha sokan megkergültek volna, nem találják a helyüket, kapkodnak, elhamarkodott döntéseket hoznak, nem kérik ki a véleményedet, és ez bizony rád sem lesz túl jó hatással. Azt veheted észre, hogy mást mondanak, mint amit tesznek, nem találod velük a közös hangot. Nehézkes, sok odafigyelést igénylő, leterhelő napok állnak előtted, miközben tudnod kell, hogy ha jól teljesítesz, megérkezik majd a köszönet hozzád. Rengeteget tanulhatsz ezekben a napokban, a mostani odaadásod és figyelmed később többszörösen meg fog térülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.