Érzelmi hullámvasút vár rád a héten - Heti horoszkóp (augusztus 17-23.)

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vegyes hatások következnek minden csillagjegy napjaiban: alkalmanként nagyon lent, de szerencsére a legtöbbször remekül fogják érezni magukat a héten. Ne feledd: a legjobb perspektíva az önbecsülés. Hidd el, hogy mindent át tudsz vészelni, hozd ki a pillanatból a maximumot!

Remek napok következnek. Tele leszel életkedvvel, megéled az örömteli helyzeteket, és hab a tortán, hogy környezeted együtt örül veled, ha sikert érsz el. Az is biztos, hogy az energiatartalékaid hamarabb leapadnak, mint máskor, hisz több dolgot is végzel el, ugyanakkor a Hold folyamatosan gondoskodik a feltöltésedről, illetve egyéb pozitív hatásoknak köszönhetően minden bonyolult helyzetet megoldasz. Ha akarod, akkor a hét elejét ellébecolhatod, de akkor bizony csütörtökön és pénteken állnod kell a sarat, mert akad bőven tennivaló. Érdekes és meghatározó élményekben lehet részed szerdán, melyek akár a következő hónapok eseményeivel kapcsolatban is irányt mutathatnak.

A hét első két napján nagyon le leszel terhelve. Akadhatnak olyan pillanatok, amikor megfutamodnál a kihívások elől, ám ezt semmiképp se tedd! Harcolj és küzdj a céljaidért, és az eredmény sem marad el. Cserébe szerdán lógathatod kicsit a lábad, ha a totális semmittevésre vágysz, éld meg azt bátran! Csütörtökön nem találod a helyed, sok feszültséggel, érzelmi nehézséggel kell számolnod, de helyén lesz az eszed, képes leszel koncentrálni, a bonyodalmakat pedig jól fogod tudni kezelni. Találj ki új célokat, teljesítsd a saját vágyaidat, és ne érdekeljen, mit gondolnak erről mások. Az a szerencse, hogy okos Bikaként tudatosan fel tudsz készülni minden nehézségre. Ne idegeskedj feleslegesen, közlekedés terén ne hágd át a szabályokat. Péntekre minden lenyugszik körülötted, és minden ismét csodásan alakul.

A hét első fele nem hoz különösebb izgalmakat, a nagy kihívások elkerülnek, de ettől ne ijedj meg, legalább utol tudod érni magad, el tudod rendezni a függőben lévő ügyeidet. Csütörtöktől remek napok várnak rád, sokkal többet hozhatsz ki a lehetőségeidből, mint azt a hét elején remélted. Egy olyan időszak veszi kezdetét, amikor a megfelelő, odaadó és precíz teljesítés mellett a dicséretek sem maradnak el. Olyan emberek szimpátiáját is elnyered, akik eddig figyelmen kívül hagytak téged. Több irányból érkezik méltatás, ez jót fog tenni az önbizalmadnak, megerősít abban, hogy jó irányba haladsz. A kedélyállapotod folyamatosan javul, és másokat is képes leszel inspirálni.

A hét első két napja jelentősebb események nélkül telik, csak végezd a dolgod, és feltétlenül kommunikálj környezeteddel. Ha vannak kérdéseid, azokat tedd fel. Fontos, hogy ne lazsálj, inkább egyenletes tempóban haladj. Jó hír lehet az, hogy megválogathatod, mivel akarsz foglalkozni, és mivel nem. Mindaz, amit most előrébb sorolsz az életedben, azzal teljes odaadással foglalkozz. Mottód a hét elejére legyen „a kevesebb néha több”, de szerdától élj más ritmusban, csütörtöktől pedig ne szaladj el a lehetőségek mellett! A hét dolgosabb részén igen nagy az esély arra, hogy környezetedből valaki érdekes ajánlattal rukkol elő, amit hallgass meg, ugyanis lehet benne olyan részlet, ami megragad. Légy bátor, ugorj az ismeretlenbe.

A most induló hét összességében nagyon pozitív közeget nyújt a sikerhez, a remek eredményekhez. Kellemes energiák ölelnek körbe, alig akad olyasmi, ami balul sülhet el. Kiemelkedő lehetőségek sokasága követi egymást, a növő Hold segíti a célok elérését. Ha egy picivel több tudatosságot, figyelmet, kreativitást viszel az átlagosnak tűnő mindennapokba, akkor magad is meglepődsz a gyors felemelkedésen. Igyekezz azon dolgozni, hogy ne csak a hét első felében lásd rózsaszínben a világot, hanem csütörtök után is! Minden jóban lásd meg a még jobbat, az esetleges rosszban a tanulnivalót, az okot, hogy miért úgy történt, ahogy.

Nagyszerű lehetőségek sora nyílik meg előtted. Fontos, hogy ne félj módosítani a körülményeiden, hisz épp ezáltal juthatsz magasabbra. Vágj bele bátran az ismeretlenbe, próbáld ki magad új területeken. Sok embert ismerhetsz meg, akik mind inspirálhatnak, jó tanácsokat adhatnak, hallgasd meg őket, kérdezz, ettől leszel okosabb, tapasztaltabb, és megérted, hogy egy adott célt nem kizárólag egy úton lehet megközelíteni. Olyasmire adódik alkalmad, amire eddig sosem, de a helyzetből a maximumot tudod kihozni. A változás szele utolér, ne nézz hátra, csakis előre tekints! Emellett ismerd be, hogy az elmúlt időszakban megakadt, befejezetlen ügyeid is megszaporodtak, igyekezz ezek végére járni.

A hét első fele rohanással telik, sőt, fokoznod kell a sebességet, ha a sok feladat mellett új dolgokra is időt akarsz szánni. Próbáld tartani másokkal a tempót, ha lazsálsz, ha homokba dugod a fejed, könnyen időzavarba kerülhetsz. Szerdán és csütörtökön eléred teljesítőképességed csúcspontját, de az eredmények sem maradnak el. Pénteken lehet, hogy kicsit felbolydul a világ, mert úton-útfélen kisebb összezördülésekbe keveredhetsz. Ha úgy véled, a tények téged erősítenek, és ezt bizonyítani is tudod, hát ne hagyd magad, és állj ki igazadért! Ne engedd, hogy botorságokkal vádoljanak, vagy rád akarjanak sózni olyan feladatot, amihez semmi közöd.

Az égi hatások összességében pozitívak lesznek, különösen a hét első felében, és kedveznek a függőben lévő ügyek gyors és hathatós rendezéséhez. Egészen csütörtök reggelig megkímél a Szaturnusz a nehézségektől, a Hold pedig folyamatosan inspirál. Érdemes lenne új terveket szőnöd már most, akár már az őszi időszakra is. A hét utolsó két munkanapján viszont átmeneti kellemetlenkedések nehezíthetik életedet, ugyanakkor képes leszel érzelmektől mentesen lerendezni mindent, amiért sokan lesznek hálásak neked! A vitákat elkerülve tudsz nagyszerű kompromisszumokra jutni másokkal, hát mi ez, ha nem siker? Nagyon fontos lesz, hogy ne akadj fenn az apró részleteken, hanem a célt tartsd szem előtt!

A hét első két napja meglepően aktív lesz, ám az is biztos, hogy pár problémát is meg kell oldanod. Nagyon fontos lesz, hogy a kommunikációd kifinomult és átgondolt legyen, így el tudod kerülni a vitákat, és mindenkivel mindent békésen le tudsz rendezni. Szerdán érdemes lazítanod egy kicsit, hogy feltöltődj, valamilyen formában pihend ki magad, majd jöhet ismét a munka és az új kihívások sokasága. Rengeteg feladatot kell megoldanod, és gyakorta mások helyett! Ez eleinte nem nyeri majd el a tetszésedet, viszont cserébe olyan emberek elismerését vívhatod ki, akik eddig nem foglalkoztak túl sokat az érdemeiddel. Mindaz, amit mostanában hiányoltál, végre megérkezhet, úgy, mint elismerés, dicséret, kedves, éltető szavak.

Tevékeny napok állnak előtted, sokkalta több feladatod lesz, mint azt eredetileg kalkuláltad. Kiemelten igaz ez a karriereddel, szakmai előmeneteleddel összefüggő dolgokra, úgyhogy mindent bele, bizonyítsd be, nem létezik számodra lehetetlen. Mindenképpen várható valamilyen jó hír, pozitív változás, csütörtöktől pedig nagyon elemedben leszel, dupla sebességre kapcsolva végzed a dolgod. Bármilyen nehézségű feladattal képes vagy a héten megbirkózni, olyannyira, hogy még saját magadat is megleped ezzel. Sikerrel rendezed mindazt, ami a múlt hétről megmaradt. Nem fogsz vacillálni vagy mérlegelni, bizonyítási vágy él benned, és sok elismerésben lesz részed.

Meghatározó időszak lesz ez a hét számodra, ugyanis fontos dolgok történhetnek veled és körülötted, akad, ami kifejezetten nagy horderejű lesz. A lényeg, hogy ne állj ellen a változásnak, fogadd be a jó energiákat, és működj együtt másokkal. Hagyd, hogy új szelek fújjanak, és alkalmazkodj a módosuló körülményekhez. Minden, ami most történik, az a te érdekedet szolgálja! A hét elején még általában a nyugalom, csütörtökön és pénteken a kapkodás és a felfokozott lelki és szellemi állapot lesz jellemző. Rakd rendbe a gondolataidat mihamarabb, hogy a maximumot tudd kihozni a munkanapokból. Számos lehetőség és kihívás keresztezi az utadat, lehet, hogy olyan feladatot is teljesítened kell, melyhez hasonlót még sohasem csináltál.

Tegyél meg mindent azért, hogy száz százalékig ellásd a feladataidat, mindenből a lehető legtöbbet hozd ki, és ha tudsz, akkor segíts másoknak, akad erre is alkalom. Ha a héten kellene valahol számot adnod a tudásodról, állj ki bátran mások elé, és mutasd meg a benned rejlő képességeket. Ezen a héten semminek ne fuss neki ímmel-ámmal, fontos, hogy mindenre kiterjedően ismerd meg a különféle dolgok részleteit, apró elemeit, így fogsz tudni helytállni a nagy kihívást rejtő feladatokban is. Szerdán nyugodtan lustálkodj, aludj sokat, és készítsd elő a következő két munkanap pontos időbeosztását, mert feladatból lesz bőven. Néhány kellemetlen esemény kedvedet szegheti, ám pénteken és a hétvégén ismét jó formában leszel, és kiválóan átlátod a különféle helyzeteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.