Csodákat tartogat ez a hétvége – Nézd meg, mit mond a horoszkópod!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála a hétvégi újhold hatásának, csupa kellemes meglepetésben lesz része a csillagjegyeknek. Most minden kívánságod teljesülhet, és végre megtalálod a számításaidat, ha okosan tervezel, és a szeretetre törekszel!

A belső hangod most erőteljesen jelen lesz, és folyamatosan tudtodra fogja adni, hogy merre menj, min változtass, milyen hibákat követsz el, s hogyan lehet az utóbbiakat elkerülni. Vigyázz, ne hagyd őket figyelmen kívül! Lassan ismét jegyet vált a Szaturnusz, és egyre kevésbé fogja hagyni, hogy a saját fejed után menj: rá fog venni arra, hogy feltétlenül hallgass a megérzéseidre, mert a tudatalattid nem szórakozásból küldözget számodra hasznos információkat. Minden, ami most történik, jelentős hatással lehet arra, hogy harmóniába kerülj önmagaddal, és rendezni tudd függőben lévő - elsősorban magánjellegű – ügyeidet.

Az elmúlt napokban biztos, hogy rengeteg terv született a fejedben, még az is lehet, hogy aludni is alig tudtál miattuk. Emellett persze azt se feledd, hogy sok a lezáratlan ügy is, és nem kellene a számukat tovább szaporítani! A hétvégén is magával ragad a fantáziád, egyre-másra jó ötletekkel rukkolsz elő. Egy részükbe talán érdemes is lesz belekezdened, persze csakis úgy, hogy közben nem felejted el, hogy hétvége van, és pihenni is kellene egy kicsit! Igyekezz kiszakadni a mókuskerékből, és légy egy kicsit engedékenyebb magaddal, az önsanyargatás nem hasznos! Adj minél több szünetet a testednek és a szellemi felfrissülésnek, majd hétfőn ráérsz belevetni magad ismét a munkába.

Ezen a hétvégén nem nyugszol, egyfolytában jár az agyad, kattognak a fogaskerekek, tennél valami fontosat, kiemelkedőt, de szívesen segítenél másoknak is. Új terveket szősz, emberekkel cserélsz eszmét, tanácsokat kérsz és adsz, és örömmel fogadsz minden lehetőséget, bármiről legyen szó. Megállíthatatlannak tűnsz, csinálsz valamit otthon és házon kívül, és a tested is mozgásban lesz. Tele vagy nagyszerű és könnyen kivitelezhető tervekkel, és a megvalósítás sem várat sokat magára. Ehhez bőven kapsz most inspirációt, az első lépések után jöhetnek a következők. Ráadásul segít az újhold szuper jó energiája is!

Ezen a hétvégén rengeteget fogsz tűnődni különféle dolgokon. Például eszedbe jutnak régi ismerősök, elfeledett ügyek, érdekes szituációk. Ám könnyen lehet, hogy elkalandozol, és még olyasmi is megfogan benned, hogy vajon akarsz-e komoly hírnevet, nagyobb elismerést szerezni magadnak, mint aminek jelenleg a birtokában vagy. Vágysz-e arra, hogy örökké a középpontban légy, hogy mindig figyeljenek rád? Ezt neked kell eldöntened, ám ha a válaszod igen, akkor tudd, hogy megvan benned az a bizonyos plusz, amely feljebb tolhat a ranglétrán. Ezen a hétvégén az újhold adhat különleges inspirációt a továbblépéshez.

Pihenni, lazsálni, lábat lógatni szeretnél? Tudd, hogy ehhez minden körülmény adott! Egyetlen pillanatra se térj el a terveidtől! Legyenek ezek a fő célkitűzések erre a hétvégére, eszedbe se jusson dolgozni, vagy fizikailag leterhelni magad! Számtalan apró, de mindenképpen pozitív élményben lesz részed, így előfordulhat, hogy nem jut elég időd az alvásra, de ezt se bánd, mert életre szóló élményekben lehet részed. A felelősségvállalás kérdése fókuszba kerül, ki kell mondanod valamiről, hogy akarod-e, vagy sem, és később nem változtathatod meg a véleményedet, hát hozz bölcs döntést.

Kissé nyűgösen kezdődhet el számodra a hétvége, hisz ismerd be: fáradt vagy, sokat tüsténkedtél. Még az is lehet, hogy titkolod, de valójában szívesebben lennél egyedül, mint nagy társaságban, mozgalmas programokkal tarkítva. Legyen úgy, ahogy te akarod, bár az is igaz, hogy amint telnek majd a percek és órák, rá fogsz jönni, hogy épp a közösségi élet az, ami kizökkent a monotonitásból, és igazán csak más emberek által tudsz feltöltődni. A családod vagy barátaid hallani sem akarnak arról, hogy nélkülözniük kelljen téged két teljes napra. Hidd el, jót fog tenni, ha körbe vesz a szeretet. Próbáld csak ki!

Levegős jegyedhez jól passzol ennek a hétvégének az energetikája, egy szuper jó újholddal! Emelkedett hangulatban telik mindkét nap, remekül fogod magad érezni, közben Vénusz is támogat terveid megvalósításában, különösen akkor, ha az szerelemhez, szenvedélyhez és romantikához is kötődik. Magával ragad az érzéki vágy, még akkor is, ha épp nincs partnerkapcsolatod, és figyeld meg, hogy lesz, aki közeledni fog feléd. Indulj el egy új úton, és szerezz valakit, akivel elmerülhetsz a szerelem tengerében. Ne ijedj meg attól, ha rád tör a hódítási vágy, most bárkit az ujjad köré tudsz csavarni.

Ez a hétvége a tervezettnél garantáltan jobban fog alakulni, és hozzásegít ahhoz, hogy átgondold anyagi ügyeidet, módosíts hibás szokásaidon, és ha szükséges, lemondj néhány apró luxusról egy sokkal jelentősebb álom megvalósításának érdekében. Most nem csak az álmoknak, hanem a megvalósításnak érkezett el az ideje. Ha esetleg vannak jelenleg pénzügyi gondjaid, kérj segítséget hozzáértő szakembertől, aki irányt mutat, vagy legalább tippekkel lát el, amelyek átgondolandók. Az égiek sem lustálkodnak, inspirálni fognak, utat mutatnak neked azzal kapcsolatban, hol csúsztál el a banánhéjon, és ez segíthet a gyors talpra állásban. S ha már elkezdtél tisztán látni, fellélegzel, és más életterületeiden is jobb kilátásaid lesznek.

Ez a hétvége minden szempontból kedvező lesz számodra, csak álmodd meg, mit szeretnél csinálni, hová akarsz eljutni, mert garantáltan megtalálod benne a szerelmet, a romantikát, a szenvedélyes pillanatokat, a humoros helyzeteket. Csak rajtad múlik, mennyire merülsz bele az érzelmek vagy épp az izgalmak sűrűjébe. Képes leszel odaadó és figyelmes lenni mindenkivel, emiatt pedig hálásak lesznek neked szeretteid. Kérésekkel fordulnak hozzád, te pedig nem mondasz nemet nekik. Hangulatod remek lesz, a kapcsolatban élő Nyilasokkal könnyen megeshet, hogy egy rég várt elköteleződésre kerüljön sor.

Lehet, hogy szombat reggel még kicsit nyűgös leszel, és bizonytalan is, mert nem tudod, mivel vagy épp kivel töltsd a hétvégét, ám hamarosan mindenre kapsz választ, és jön egy jó javaslat, ami ki fogja elégíteni a fantáziádat. Hamar megtalálod azokat az örömforrásokat, amelyek felvidítanak. Mint máskor, most is leginkább rajtad múlik, hogy mit hozol ki a pillanatnyi lehetőségekből, és miként okozol magadnak valami örömöt, ami kilendít az egyhangúság állapotából. Ha lustálkodásra vágysz, maradj az ágyban! Ha a konyhában találnád fel magad, és alkotnál valami kreatívat, semmi ne tartson ettől vissza! Vasárnapra van terved? Hagyd magad spontán vezetni!

Új élethelyzetekbe kerülsz ezen a hétvégén, érdekes helyszínek, fura körülmények jönnek veled szembe, és nem érdemes ezeket elkerülni, annál inkább belevetni magad a lehetőségek tengerébe. Vonzani fognak az idegen emberek, ismeretlen kultúrák, és ha jön egy meghívás, hát ne mondj rá nemet. Élvezni fogod a sürgés-forgást, a társasági életet, de nem veted meg a sport lehetőségét sem. Lenyűgöz minden, ami eltér a szokványostól, és megmutathat neked valamit a világ eddig rejtett oldalából. Szeretnél sok dolgot megnézni, szívesen utazol is, ha adódik rá alkalmad. Megtalálod a közös hangot olyan emberekkel, akiknek eddig kerülted a társaságát. Rengeteg érdekes személlyel hoz össze a sors, nagyon sok pozitív élményben lesz részed.

Ezen a hétvégén fontossá válik, hogy mindig csak egyetlen dologra összpontosíts teljes erővel! Mindegy, mi az, de semmiképpen se aprózd fel magad, ne ígérd meg, hogy száz helyre is elmész, ha tudod, hogy nincs is rá időd, vagy nem tudsz teljesen elköteleződni az adott program és a társaság iránt! Jól teszed, ha sok időt szánsz emberi kapcsolataid átgondolására, javítgatására. Aki fontos számodra, azt ne hanyagold el! Szánj most kellő energiát azokra, akikkel régen nem beszéltél, vagy csak felületesen tetted mostanság. Sokakkal nem találkoztál, pedig akadnak olyan ismerőseid vagy barátod, netán rokonod, akik emberi értéke igen jelentős. Az idő mindig kevés, de erre nem sajnálhatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.