Hétvégi horoszkóp (október 17-18.) – Megérdemled a törődést!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden rosszban van valami jó – különösen igaz lesz ez most erre a hétvégére. A dolgos hétköznapok miatt könnyen megeshet, hogy fáradtság kínoz, ám ha nyitott leszel az újdonságra és az emberekre, bevonzhatod a változást.

Milyen terveid vannak a hétvégére? Hangos legyen vagy csendes? Társasági vagy inkább magányos? Otthoni vagy házon kívüli? Bárhogy is döntesz, a jó hír, hogy az égiek mindenben támogatni fognak, akárhová is menj, akárkikkel is találkozz, garantáltan jól fogod érezni magad. Ha mégis inkább az otthonod rendezgetésével töltenéd az időd, az is remek irány. Egyedül arra figyelj, hogy okosan oszd be az idődet, mert könnyen meglehet, hogy szombat estére alig marad majd energiád. Hagyj időt a pihenésre, ne zsigereld ki magad, és találd meg az egyensúlyt!

Vissza tudsz még emlékezni arra, mikor voltál utoljára gyerek egy kicsit? Mikor jártál az állatkertben, a vidámparkban, netán a Csodák palotájában? Most itt a remek alkalom arra, hogy kiéld ebbéli vágyaidat, és teret engedj olyan élményeknek, amelyekben rég nem volt részed. Ezen a hétvégén különösen szükséged van arra, hogy teljesen elszakadhass a valóságtól, és két lábbal a föld felett járj. Szellőztesd ki a fejed, adj teret új gondolatoknak, érezned kell ennek a szükségességét!

Ezen a hétvégén pörögsz, jössz, mész, tüsténkedsz, nem tudsz megülni a fenekeden. Bár fárasztóan hangzik, neked most éppen erre van szükséged. Kellenek a jó ötletek, a megvalósítható feladatok, és az, hogy másoknak segíts, mindenféle ellentételezés elvárása nélkül. Energiáid maximális szinten vannak, használd hát fel őket valamire. Alkalmazd a belőled kikívánkozó kreativitást, és mindebben az égiek nem hátráltatnak, csakis támogatnak! Gondold végig, milyen terveid vannak, de csak olyanokat valósíts most meg, amelyek szórakozást is kínálnak neked.

Leterhelő napokon vannak a hátad mögött, ugyanakkor a jó hír az, hogy nem problémákból, hanem feladatokból volt sok, és a jó eredmények sem maradtak el. Vedd figyelembe, hogy épp az előbbiek miatt meg is csappantak az energiatartalékaid, és ezt csak a hétvégén tudod pótolni, tehát a munkának már a gondolata is szigorúan mellőzött! Könnyen lehet, hogy a pénteki nappal marad benned némi feszültség, ám a tudat miatt, hogy itt a pihenés lehetősége, fel is oldódik benned néhány óra alatt. Szombaton reggel fitten és jó kedvvel ébredsz majd, és ez vasárnap is pont így lesz.

Az egész heti rohamtempót követően tedd mellékvágányra a munkát, ne foglalkozz a hétfői nappal, kizárólag a hétvégi pillanatok szépségét éld meg. Önmagaddal törődj a következő két napon, és bátran helyezd a fókuszba saját vágyaidat, terveidet, és másokét sorold hátrébb. Lehet, hogy ez egyesekből nemtetszést vált ki, ám, aki így gondolja, az nem a barátod! Idődet és energiáidat olyanokra áldozd, akik örülnek neked, támogatják a terveidet, elképzeléseidet. Ezen a hétvégén lehullhat a lepel, és rájössz, hogyvan olyan ember a közvetlen környezetedben, akitől érdemes lenne búcsút venni.

Lepd meg magadat és szeretteidet valami különleges élménnyel! Hívd el egy jó helyre a családod minden tagját - időseket és kicsiket -, s töltsetek el együtt egy szuper és tartalmas hétvégét. Mindenképp mozduljatok ki otthonról, fedezzetek fel egy új helyet. Ha belefér az időbe és költségvetésbe, hívd a barátaidat is, minél nagyobb a társaság, annál izgalmasabb lesz a kikapcsolódás. Már rég nem volt alkalom egy ilyen jó kiruccanásra, igaz? Ne foglalkozz az időjárással, akármit ígérjenek az időjósok, induljatok útnak, s a hétvége lezárásakor boldogság tölt majd el.

Nem kell takargatni senki – s legfőképpen önmagad - elől azt, hogy elfáradtál. A lezárt munkahét igencsak zsúfolt volt, bár igaz, hogy bővelkedett eredményekben, és elismerésekben is. Ha kialszod magad alaposan péntek éjjel, akkor sem biztos, hogy szombat reggel maradéktalanul fitt leszel. Ám ne aggódj, keress olyan kikapcsolódást, ami energiával tölt fel, és persze örömöt okoz. Járj a saját kedvedben, ne mások igényeit tartsd szem előtt. Lehet, hogy a feltöltődés lassacskán halad, ám, ami késik, az nem múlik! Ne habozz egy percig sem megvalósítani az otthonoddal vagy a családoddal kapcsolatos terveidet!

Ne tiltakozz a társasági élet ellen, mert garantáltan remek élményekben lesz részed, ha igent mondasz egy meghívásra, bulira, táncra! Szükséged van erre, akár ismeretlenekről, akár régi barátokról legyen szó. Ezen a hétvégén csakis emberek között fogod tudni igazán jól érezni magad, mert ők biztatnak, ők mosolyognak rád, ők töltenek fel energiával, és persze csak emberekkel lehet eszmét cserélni, jó beszélgetéseket lefolytatni! Tilos begubózni, nem ücsöröghetsz otthon! Örülj az ősznek, a változó környezetnek, hisz ennek is megvan a maga szépsége, a jó szervezés kulcsa pedig légy te magad!

Mostanság nem volt időd szeretett tevékenységeidre, hobbidra, vagy épp egy kedves barátodra? Mikor olvastál utoljára úgy, hogy közben nem valami más elvégzendő feladat járt a fejedben? Van négylábú barátod? Igyekezz arra koncentrálni, hogy hétvége van, s az egyetlen igazán komoly feladatod, hogy békét teremts a lelkedben, megtiszteld figyelmeddel a szeretteidet, embereket, állatokat vagy épp magát az otthonodat. Adj időt magadnak, csinálj olyasmit, ami jó ideje parkoló pályára került. Családod, barátaid, állatod, de még az autód is megérdemli a törődést.

Ezen a hétvégén élménydús események várnak rád, olyasmiben lehet észed, amiben már régóta nem. Csak hagyd magad sodortatni az árral! Mosolyogj, és mondj igent az első bulimeghívásra. Mozgalmasság és izgalom jellemzi mindkét napot. Ne ücsörögj otthon, és nehogy unatkozni kezdj! Növelned kell az élményeid számát, érdemes ismerkedned, új helyeket felfedezned. Adrenalinszinted minden program során emelkedik, adj az élményekben való dúskálásra lehetőséget magadnak!

Ha netán azon mélázol, hogy a munka rabja leszel a hétvégén, hát ne engedj a csábításnak! Eszedbe se jusson dolgozni, mert ez itt a pihenés és a kikapcsolódás ideje, nem pedig a roboté. Egy percig sem gondolhatod komolyan azt, hogy a láblógatás vagy buli helyett a hétköznapi kötelezettségek elvégzésének adsz szabad utat. Ugorj ki időben a mókuskerékből, és találd meg a számodra megfelelő, felemelő, izgalmas és aktív programokat. Most biztos nem származik abból előnyöd, ha még otthon is a karrieredet helyezed előtérbe a magánéleti ügyek rendezése és a kikapcsolódás helyett.

Jelentős mennyiségű tennivalót gyűjtöttél össze erre a hétvégére? Rendben, szükség van persze arra, hogy a „muszáj" dolgok végére járj, ám azért szabj határt, ne csak abból álljon a pihenésre szánható két hétvégi nap, hogy egyfolytában robotolsz otthon, vagy valakinek szívességet teszel! Találd meg az egyensúlyt úgy, hogy előre megtervezel mindent, és nem hagyod magad kizökkenteni ebből! Jó dolog a családod igényeit kielégíteni, de magadra is jusson időd! Közben adj lehetőséget arra, hogy egy-két dolog csak úgy, spontán megtörténjen veled.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.