November 3: Az idei év utolsó tízmilliószoros napja - Használd ki az erejét!

asztrológia horoszkóp tízmilliószoros nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A keleti kultúra lényeges pillére az évenként ismétlődő négy 10 milliószoros nap. Ezeket a hagyomány szerint sorsfordítónak tekintik, kiemelt figyelmet szentelnek rájuk. Vajon hatással lehetnek más földrészeken élőkre, más vallású emberekre? Mindenképpen, hisz az univerzumi energiákat semmilyen országhatár, óceán nem tudja megállítani.

A személyes élet minden egyes pillanata és történése azon múlik, mi kerül eldöntésre és meghatározásra a fejedben - írtuk korábban.

Forrás: Thinkstock

Ami bent, az kint, ami fent, az lent. Nem számít, hogy ki vagy, hány éves, mi a nemed, honnan jöttél, merre élsz. Teljes egészében a vonzás törvénye határozza meg a tapasztalataidat és a jövőbeli terveid sikerességét. Az elmédben felbukkanó, majd pedig pontosan meghatározott gondolatok által jutsz el valahová, vagy ragadsz bele a jelen helyzetbe.

Te vagy az, aki életre hívod és működteted a mindenható törvényt. Tudtad, hogy a teliholdak és az újholdak sokkal jelentősebb energiákat rejtenek és áramoltatnak? Ezek az energiák kedved szerint formálhatók, kihozhatsz belőlük sikert és elégedettséget, de akár bukást is. A te szellemed, akaratod és erőd teszi ezeket az energiákat pozitívvá vagy épp negatívvá.

Minden attól lesz valamilyen, ahogyan viszonyulsz hozzá!

Bizony, nem mindegy, mit kívánsz, hogyan cselekszel, mire gondolsz... Nemcsak a pozitív, hanem a negatív gondolatok is képesek sokszorozódni. Amilyen rezgéseket kibocsátasz, olyanok érkeznek vissza hozzád. A mérleg nyelve mindig kiegyensúlyozódik.

Az év utolsó tízmilliószoros napja november 3.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.