Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderül

asztrológia szex csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. 

Bak


Lojális, következetes és igazi biztonsági játékos. Mint a legmegbízhatóbb csillagjegyek egyike, úgy a misszionárius póz illik a leginkább hozzá. Akár férfiról, akár nőről van szó, a védekezés kulcsfontosságú, így szinte biztos lehetsz benne, hogy mindig tart magánál óvszert. Bár elsőre talán nem a legkreatívabb, türelemmel és kitartással az egyik legtüzesebb szeretővé válhat.

Forrás: Thinkstock


Vízöntő


Kívülről fújja a Káma Szútra minden pozícióját, rendhagyó, merész, és kifogyhatatlan az ötleteket illetően. Nincsenek, és soha nem is voltak ellenére az egyéjszakás kalandok, az ítélkezés pedig abszolút nem az ő stílusa. Ne érezd magad rosszul, ha nemet akarsz mondani valamelyik merésznek hangzó szexuális fantáziájára, hiszen a Vízöntőnek ugyanolyan fontos partnere boldogsága, mint a sajátja!


Halak


Vizes jegy lévén a Halak az egyik legérzelmesebb és leggondoskodóbb csillagjegyek egyike. Az alkalmi szexet nem neki találták ki, annál sokkal ragaszkodóbb. Szívén viseli partnere igényeit, és mindent ennek rendel alá. A szeretkezés számára nem csupán élvezetet, hanem menekülést is jelent a valóság gondjai elől.


Kos


A nagyon impulzív és energikus Kossal garantáltan nem fogsz unatkozni az ágyban. Imádja, ha nála lehet a gyeplő, fáradhatatlan, lelkes, sokszor kissé erőszakos szerető. Szereti, ha a saját vágyai dominálhatnak az ágyban, az azonban biztos, ha partnere enged, ő sem fog csalódni a Kos fantáziáiban.


Bika


Az egyik leglustább állatövi jegy, akinek kitartása példaértékű. Szereti, ha az ő kezében összpontosul az irányítás. Ha a partner hagyja, hogy ő diktálja a tempót, garantáltan nem fog csalódni benne. Gyengéd, szelíd, ugyanakkor kissé birtokló szerető, aki mindent elkövet, hogy felejthetetlenné tegye az együttléteket partnere számára.


Ikrek


Élénk képzelőerejének és fáradhatatlanságának hála az Ikrek mellett garantáltan nem lehet unatkozni. Kíváncsi és spontán szerető, akinek az orális szex az adu ásza. Kissé pletykás, ezért ne lepődj meg, ha a méreteidet is kifecsegi a barátainak. Az egyhangúság az Ikrek legnagyobb félelme, ennek leküzdésére mindent bevet.


Rák


Gyengéd és érzelmes jegy lévén a Rák mestere az intim és bensőséges hangulatú szeretkezéseknek. Számára a szex az érzelmek teljes mértékű átélését jelenti, ekkor mind érzelmileg, mind fizikailag közel akar kerülni partneréhez.


Oroszlán


Imádja, ha ő kerülhet a figyelem középpontjába, a dráma a lételeme, és kedveli a hangos, már-már a felnőttfilmek határait súroló színjátékot. Szenvedélyesen intézi szerelmi ügyeit, hiú és nagyon hangos szerető. Ha igazán fel akarod tüzelni a hangulatot, kapd elő a fényképezőgépet, vagy állítsatok magatok elé egy tükröt, hogy nézhesse magát közben.


Szűz


Gyakorlatias és precíz jegy lévén a Szűz igazi maximalista az ágyban is. Az egyik legkritikusabb jegy, aki simán tovább lép rajtad, ha nem felelsz meg az általa támasztott elvárásoknak. A tiszta lepedőkön túl nem szívesen merészkedik, így inkább a pózokat, semmint a helyszínt váltogatja előszeretettel.


Mérleg


Ami egy Mérleg erőssége, az az ő gyengesége is egyben. Diplomatikus, békés és vendégszerető jegy, aki elvárja, hogy partnere felnézzen rá, bókokkal halmozza el, és a hízelgést sem veti meg. Ha mindezt megkapja, képes elhalmozni minden jóval az ágyban.


Skorpió


A kíméletlen és őszinte Skorpiónál ne is álmodj arról, hogy meg tudod játszani az orgazmust. Ám nagy valószínűséggel nem is kell: szenvedélyes és fantáziadús jegy lévén vele garantáltak a felejthetetlen együttlétek. Szereti, ha az ő kezében lehet az irányítás, olykor kissé nyers, ezért jó, ha mindig tartasz magadnál egy kis sikosítót.


Nyilas


Igazi kalandor, aki szinte mindig készen áll egy kellemes lepedőgyűrögetésre. Erotikus élményeivel csillapítja tudásszomját. Kedveli a hozzá hasonló nyitott, független és fantáziadús szeretőket, akik mellett egy életen át képes kitartani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.