Hétvégi horoszkóp (január 2–3.) – Inspirálódj, és töltődj fel energiával!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria Újév január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új esztendő első hétvégéje a legtöbb jegy számára kedvező lehetőségeket kínál, a társasági élet és az eszmecserék sok fontos információhoz juttathatnak hozzá. Boldog új évet!

Van már programod a hétvégére? Könnyen előfordulhat, hogy le kell mondanod valamiről, egy moziról, találkáról, mert számításaidat valami keresztülhúzhatja. Azzal tennél jót magadnak és környezetednek, ha az új esztendő energiáinak segítségével magad mögött hagynád különféle sérelmeidet, és a jövőbe tekintenél, előrelátóvá válnál, és új célokat tűznél ki. Hidd el, a múlton már úgysem lehet változtatni, de a jelen és a jövő most formálható annak megfelelően, ahogy mire gondolsz, és mennyit foglalkozol vele! Indul az új év, az első lépéseket tedd meg mosollyal!

Ez a hétvége garantáltan különleges lesz, mert teljes mértékben olyanná formálhatod, amilyenné szeretnéd. Ha eszmecserékre, társaságra, bulira vágysz, semmi nem fogja utadat állni. Ha nyugalmat és csendességet keresel, akkor arra is gyorsan rálelsz. Bármely variáns mellett teszed le a voksod, az jót hoz neked. A harmónia jólesik a szilveszteri felhajtás után, így végre önmagadat helyezheted középpontba. Az égi hatások kedveznek az alkotó, kreatív, művészi tevékenységeknek, ezért vedd elő bátran azokat az ötleteidet, amelyeken már régóta gondolkodsz.

Ha úgy érzed, az első lépések nem a megfelelő irányba indultak, hát ne gondold, hogy bal lábbal keltél fel. Inkább kezdj el mosolyogni, örülj az új évnek, és ne hagyd, hogy bármilyen kellemetlen érzés eluralkodjon rajtad. Sokat segíthetsz a helyzeten akkor, ha tudatosan odafigyelsz arra, hogy szeretteiddel toleráns maradsz, segítőkész leszel, vagy épp meghallgatsz valamilyen kritikát. Valószínűleg csak annyi lehet a gondod, hogy belül pontosan érzed, lassan vissza kell rázódnod a hétköznapok zajos, kevésbé békés közegébe, és ez a pillanat igencsak közel került hirtelen.

Nincs rád jó hatással az a tény, hogy közeleg a hétfő, és lassan vissza kell zökkenned a normál, dolgos, szorgos munkanapok világába. Azért próbálj mosolyogni és örömteli élményeket megélni, adódhat ilyenből bőven. Ezen a két napon mind fizikálisan, mind lelkileg le leszel terhelve, sokan a saját bajukat is a te nyakadba zúdítják, de kezelheted ezt ügyesen, és örülhetsz annak, hogy feleannyi gondod sincs, mint másoknak. Vasárnap viszont mégiscsak fordulhat a kocka, mert érkezik egy olyan hír vagy meghívás, ami felvillanyoz, és egyik percről a másikra mosoly kerül az arcodra.

Ezen a hétvégén kellemetlen égi hatások okozhatnak neked nehéz pillanatokat, ami megnyilvánulhat abban, hogy fáradt és nyűgös leszel, esetleg könnyen nyoma veszhet dolgoknak, vagy viták bontakozhatnak ki körülötted – okkal vagy épp ok nélkül. Megeshet, hogy túlköltekezel, márpedig óvatosabban kellene bánnod a pénztárcád tartalmával. Mindenképpen légy megfontolt és óvatos, lépéseid legyenek tudatosak, inkább kettőt hátra és csak egyet előre! Ha figyelmes leszel, akkor biztosan el tudod kerülni a kellemetlenségeket, és nem esel bele a neked ásott csapdákba. Barátaid, kedves rokonaid invitálnak valahová? Mondj igent!

Ezen a hétvégén remek lehetőség adódik, csak némi bátorságra lesz szükség. Lépd át a lehetőség küszöbét, hogy a jó dolgok megtörténjenek veled. A kihívásokra, bulimeghívásokra, egy váratlan randira feltétlenül mondj igent, csak nyerhetsz vele! Valamilyen szervezési feladatot is el kellene látnod? Bólints rá, és próbáld ki magad új területen! Nem baj, ha egyáltalán nem számítottál ilyesmire, mégis érdemes lenne felvállalni. Még soha nem csináltál ehhez hasonlót, épp ezért lenne érdemes magadat próbára tenni, mert nagyot tudnál alakítani.

Élvezd ezt a hétvégét, minden megadatik ahhoz, hogy jól érezd magad. Aligha valószínű, hogy találsz benne hibát, amikor vasárnap este összegzed a történteket. Számos pozitív élmény segíthet abban, hogy folyamatosan mosolyogj és elégedett légy. Gyakorlatilag az elejétől a legvégéig fogadd örömmel az embereket, a híreket és az esetleges meghívásokat, az égiek szó szerint a kegyeikbe fogadnak. Megduplázhatod az örömöd, ha mindenre rábólintasz, vagy épp valamilyen pozitív élményt nyújtasz másoknak egy kis kedveskedéssel!

A szombati napod biztosan remekül indul, hisz jó a hangulatod, sokat mosolyogsz, ez pedig lehetőséget is teremt az elégedettségre. Ugye nem kezdesz el hibát keresni a jó dolgok közt? Ne hagyd, hogy bármilyen külső körülmény negatív bélyeget nyomjon pozitív kedélyállapotodra. Légy másokra is inspiráló hatással, a csapatmunka is áldásos lehet most. Ez a pozitív életérzés estére csak tovább fokozódik, vasárnap délelőtt viszont adódhatnak apróbb kellemetlenségek otthonod körül, amik nem tesznek majd túl boldoggá. Elromlik valami? Vagy egyszerűen csak ragaszkodsz bizonyos elképzelésekhez? Sürgősen engedj a csökönyösségedből!

Könnyen lehet, hogy kicsit csipkelődős hangulatban leszel, aminek nincs is valós alapja. Még szerencse, hogy csak a szombati napod alakul így, a vasárnap már békés és nyugodt lesz. Vigyázz, nehogy beleess abba a hibába, hogy piszkálódni kezdj, vagy számon kérj másokon be nem teljesített ígéreteket, hidd el, nincs itt ennek az ideje. Akkor se tedd ezt, ha teljesen biztos, hogy igazad van, és a követelésed jogosnak tűnik. Környezeted legtöbb tagja nehezen fog szót érteni veled, így az sem lenne elvetendő ötlet, ha picit visszavonulnál, és a magány csendes ölelésében átgondolnád a dolgaidat.

Pihenés és semmittevés – most ezek kombinációjára vágysz. Jól teszed, ha megpróbálsz energiát gyűjteni a hétfői napra, ám könnyen lehet, hogy nem marad meg tartósan ez az állapot. Hirtelen adódhat egy jó programlehetőség, egy buli, egy találka, amire érdemes igent mondani. Csak hasznodra lehet, ha kimozdulsz otthonról. A Bak jegy szülötteként még akkor is mozgalmas hétvégére számíthatsz, ha eleinte tiltakozol ez ellen. Lesz módod jönni és menni, fontos döntéseket hozni, szórakozni, tartalmas beszélgetéseket kezdeményezni.

Okosan és tudatosan el akarod kerülni a fontos döntéseket, a komoly elhatározásokat ezen a hétvégén? Való igaz, nem számítottál arra, hogy jelentős ügyekkel is foglalkoznod kell, de ez bizony megtörténhet, így nem dughatod a fejed a homokba. Egy váratlan munka, érdekes feladat, netán egy rokon megsegítése vagy egy otthoni sürgős tennivaló alaposan keresztülhúzhatja a számításaidat, de tartsd szem előtt, hogy soha semmi nem történik véletlenül. Alkalmazkodj a változó körülményekhez. Ha szükséges, szervezd át a hétvégi programokat a pillanatnyi lehetőségekhez igazítva!

Tartalékold az erődet, ne pazarold a jó ötleteidet! Ne forgácsold szét az energiáidat, és azt se engedd, hogy környezeted olyasmit tukmáljon rád, ami egyáltalán nincs ínyedre. Ha valami nem tetszik, akkor mondd ki, persze találd meg ehhez a megfelelő hangnemet is! Ha hajszolod magad otthoni feladatok elvégzésével, vagy más emberek ügyeinek felgöngyölítésével, akkor épp önmagadat tolod háttérbe, és nem lesz idő átgondolni a 2016-os esztendő legfőbb irányvonalait. Egy izgalmas és nagyon mozgalmas munkahét indul hétfőtől, aminek az akadályait csak akkor fogod tudni sikeresen venni, ha kipihent leszel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.