Hétvégi horoszkóp (január 16-17.) – Sodródj az árral!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén a legjobb, amit magaddal tehetsz, ha hagyod, hogy csak úgy megtörténjenek veled a dolgok. Ne félj az ismeretlentől, és tedd magad próbára valamilyen eddig számodra ismeretlen terepen! 

Aggaszt valami? Miből fakad a kétség, mi táplálja benned a bizonytalanságot? Miért nem mered elmondani másoknak, hogy mi nyugtalanít? A hétvégi égi konstellációk most minden kényes ügy rendezésére kedvező hatásokat biztosítanak, csak elő kell állnod a kérdéseiddel, neki kell szegezned azoknak, akiket érint. Végy egy nagy levegőt, és fuss neki a feladatnak! Kezdeményezz beszélgetéseket, de keresd meg ezekhez a legbékésebb pillanatokat. A végén pedig egy csodás vasárnapban lehet részed.

Ha házon kívül töltöd a következő két napot, minden esélyt megkapsz ahhoz, hogy rálelj a lelki békére, és kedved szerint alakítsd a dolgokat. Ha viszont a négy fal biztonságos közegét választod, akkor a szombati napot feltétlenül töltsd az otthoni teendőkkel, akad belőlük bőven. Sok dolgot halogattál mostanság, mindennek a végére tudsz járni, amibe belefogsz. Mindenképp jó hír, hogy a sok tennivalót nem fogod kényszernek, vagy épp tehernek érezni, hanem még örömödet is leled bennük. Ha hívnak valahová, mondj rá igent!

A hétvége elsődleges célja a csend és a béke megteremtése legyen. Pozitív hangulatban futsz neki az előtted álló hétvégének, nem is baj, ha nem vágysz túlzásokra, hangos zenére, vad és izgalmas fordulatokra. Ám, a sors néha mégis csavar egyet a dolgokon, egyszer csak fordulhat a kocka, jön egy hír, egy meghívás, ami feldob, és onnantól nem akarsz egy helyben ülni és az unalom oltárán áldozni. Menj nyugodtan társaságba, légy te a középpont, add meg te az alaphangulatot egy remek baráti vacsorához vagy bulihoz.

Rákként leginkább önmagad igényeit akarod kielégíteni, amit senki nem vethet a szemedre. Nyugodtan légy picit önző, és szervezz magadnak programot úgy, ahogy az számodra a legjobb! Ne fájjon a fejed akkor sem, ha mások tetszését nem nyeri el minden lépésed, hisz nagyon sok esetben alkalmazkodsz a családodhoz vagy a barátaidhoz. Ez a hétvége legyen más, merj kilépni a megszokásokból. Igenis jó, ha nem mindig az a fontos, mit szeretnének mások, hanem az, mire vágysz te magad.

Az égi hatások nem hagynak békét neked, épp ezért egy meglehetősen izgalmas, mozgalmas, élményekkel tűzdelt hétvége részese leszel. Hagyd magad inspirálni, sodortatni az árral. Bármi történjék, az jó lesz, ne félj az újdonságtól. Lesz minden, mi szem-szájnak ingere, illetve az öröm, a jó kedv, a társasági élet sem marad ki a sorból. S ha az előbbi még nem lenne elégséges a boldogsághoz, még egy újdonság is kiemelt szerepet kap az életedben, bár elsőre nem gondolnád, hogy ennyire fel fogja kelteni az érdeklődésedet.

Ezen a hétvégén bármi megtörténhet. A nyugodtnak tűnő péntek estét követően szombat délelőtt alaposan felhúzod magad egy banális ügy miatt. Ugyanakkor öröm az ürömben, hogy amilyen gyorsan kialakul a galiba, annyira hamar el is illan. Végül is békés, harmonikus hétvégéd lesz, amint túl vagy az apró kilengésen. Pár dolog nem egészen úgy indul, mint eltervezted, de annál is jobban fog végződni, hidd el, lesz minek örülni vasárnap este. Próbáld meg könnyedén felfogni a dolgokat, és semmire ne reagálj meggondolatlanul!

Talán le vagy lassulva? Fárasztó munkahét áll mögötted? Sebaj! Mindaz, ami elveszett a réven, visszajön a vámon, és bár lehet, hogy szombaton még kissé nyűgös leszel, de egy esti program garantáltan kárpótolni fog mindenért. Jusson eszedbe az, hogy minden egyes eredményért, sikerért és dicséretért megdolgoztál, s ez később a javadra fog válni! Igyekezz pihenni is, hogy újult erővel állhass munkába hétfőn. Vasárnap jöhet egy laza kirándulás, uszoda, akár szaunával.

A szombati napod nem alakul zökkenőmentesen, ugyanis sok tennivalót halmoztál fel magadnak, és a legtöbb ezek közül nem tűr további halogatást. Ebben vannak otthoni feladatok, illetve egy-egy hosszú távú terv előkészítése is. Mozgalmas hétvégéd csúcspontja vasárnap várható, amikor ismerőseiddel valamilyen érdekes újdonságot próbálhattok ki, aminek biztos lesz köze a mozgáshoz, esetleg sporthoz. Élvezd minden pillanatát a szórakozásnak, hisz jó az, ha nem ragadsz be otthonod négy fala közé.

Ha szombaton – vagy akár egész hétvégén – inkább otthon töltenéd az idődet, mindenképp készülj fel arra, hogy valamilyen váratlan helyzet adódhat. Könnyen lehet, hogy hívatlan vendégek toppannak be hozzád, ami eleinte nem dob fel, de később meghozzák a kedvedet a bulihoz, tudnak olyasmit mutatni neked, ami emeli a kedélyállapotodat. Az is lehet, hogy olyan egy olyan személlyel hoz össze a sors, aki mellett az élet csupa móka, öröm és kacagás, ráadásul érdekes dolgokat mond, ami felkelti a figyelmedet, elgondolkodtat, és cselekvésre sarkall. Hát kellhet ennél több egy jó hétvégéhez?

Ezen a hétvégén a csend, a béke és a nyugalom triójára vágyakozol? Jó gondolat, hát ne hagyd magad kizökkenteni ebből az állapotból, hisz egy fáradságos munkahét áll mögötted, és bizony megérdemled a pihenést. Csak akkor menj társaságba, ha tényleg ehhez van kedved. Egyedül lenni bizony most kifejezetten okos gondolat, a Hold sokat segít a tiszta gondolatok megteremtésében, a jövőd tervezésében! Rád fér, hogy rendet tégy a fejedben, és átalakíts néhány dolgot, ami már igencsak elavult körülötted.

Egy régi sérelem ismét felszínre kerülhet, és ez alaposan megbonthatja a hétvége harmóniáját. Ráadásul sok furcsaság történhet, például nem úgy reagálsz a különféle eseményekre, mint ahogy azt máskor tennéd. Az ellentétek visznek előrébb? Lehet, mert az a legjobb, ha örülsz annak, hogy fény derül bizonyos dolgokra, hisz így mindent át tudsz értékelni, és a magad javára tudod fordítani a történéseket. Viták helyett inkább elcsitítani és megbeszélni kellene a különféle ügyeket, így abszolút győztes lehetsz, bármiről essék is szó.

Barátaid, közeli ismerőseid biztos, hogy vágynak a társaságodra, és ha nem törődsz velük, vagy kibújsz egy találkozó, esetleg egy buli alól, akkor könnyen felhánytorgatják neked azt, hogy az elmúlt két hétben szinte csak magadra gondoltál, őket pedig háttérbe szorítottad. A legnagyobb kérdés az, hogy vajon te is érzed ezt? Jogos a panaszuk? Ha a válasz egyértelműen igen, gyorsan kezdeményezz beszélgetéseket, és hozd helyre, ami kisiklott. Szentelj mindenkire pár órát, aki fontos neked.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.