Hétvégi horoszkóp (március 26-27.) – Csodákkal teli napok következnek

asztrológia húsvét horoszkóp hétvégi horoszkóp hosszú hétvége ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tanulj meg időt szánni magadra, és elképesztő élményekben lehet részed. A Halaknak éppen ebben fognak segíteni az égiek, a Rákok keressék a kompromisszumos megoldásokat, a Nyilasok pedig figyeljenek arra, hogy ne keveredjenek vitába senkivel sem a húsvéti időszakban. Nézd meg, mit tartogat a hétvégére a Life.hu horoszkópja!

Ne izgulj amiatt, hogy tüzes éned, akaratosságod kárt okozhat a húsvéti ünnepben. Szeretnéd megélni a hosszú hétvége minden pillanatát, természetesen unatkozás nélkül? Akkor adj teret a vágyaknak, engedd előtérbe ezen a hétvégén a titkos álmokat, még akkor is, ha azok eddig irreálisnak tűntek. Itt az idő, hogy valamit végre megvalósíts, ami után már jó ideje áhítoztál. Mondd el szeretteidnek a következő hetek, hónapok terveit, ötleteljetek együtt, biztos, hogy a segítségedre lesznek. Emellett azt se feledd, hogy nem kell egyszerre sok dologba kezdeni, elég, ha egyvalamit csinálsz, de azt teljes bedobással. Ezen a hétvégén a különféle magánügyek is rendeződni látszanak.

Felesleges azon tűnődni, hogy miként tudnál sokat pihenni, és kihúzni magad a kötelezettségek alól. Erre aligha lesz alkalom. Meglepően sok tennivaló halmozódott fel otthon, és egy fontos meghívás is befuthat, aminek feltétlenül tégy eleget. Ne tarts attól, hogy mozgalmas óráknak nézel elébe, a pihenést halaszd vasárnap délutánra és hétfőre. Jön a húsvét, a tojást meg kell festeni, és a kedvenc sütiket is el kell készíteni, ám igazán csak akkor kerek a világ, ha a családtagjaid és barátaid is besegítenek. Ugyanakkor ne hagyd magad lebeszélni eredeti terveidről, mert pont ugyanolyan lényegesek.

Szombat reggel rendezned kell pár ügyet annak érdekében, hogy a hosszúra nyúló ünnepi hétvége nagyobb része békében, és persze kedved szerint teljen. Biztos, hogy némileg kapkodnod kell, hisz az idő és a környezetedben élők is sürgetnek, ugyanakkor jó hír, hogy szombat délutánra megleled a nyugalmat, harmónia ölel majd körbe, és látványosan élvezni fogod a húsvéttal együtt járó apró örömöket. Megmutathatod mindenkinek, hogy milyen lelkes tudsz lenni, ha akarsz, és sokféle dologgal megleped szeretteidet. Felszabadult leszel, így pedig élmény lesz a társaságodban tölteni az időt az ünnep minden napján.

Ha a közvetlen környezetedben problémás ügyek bukkannak fel, akkor azokat tényleg érdemes azonnal megoldani, a megbeszélésüket nem elhalasztani. A fogyásban lévő hold segíti az elengedést, lezárást, a tiszta és őszinte kommunikációt, és az égiek segítségével hamar békére lelhetsz, így pedig az ünnep hátralévő része jól telhet. A nem szócskát felejtsd el, bármi kerüljön szóba, elsősorban a mindkét fél számára megfelelő kompromisszumot keresd, most ez meglepően jól és könnyen fog neked menni. Az ünnepi hétvégét körülölelő pozitív energetika arra ösztökél, hogy olyasmit is elmondj szeretteidnek, amit eddig nem mertél.

Remek hangulatú ünnepi hétvége áll előtted, a lehetőségek tárházával kell szembesülnöd, mindeközben telve örömteli hangulattal! Sok izgalmas, kellemes pillanatban lesz részed, alkalmanként egyenesen azt kívánod, bár soha ne érne véget, annyira kedvezően alakul minden egyes perce a húsvétnak. Jól érzed magad, bárhol, bárkivel is múlasd az időt, minden apróságban örömödet leled. Régen volt már olyan harmonikus hétvégéd, amikor mindenre és mindenkire jutott időd, és a figyelmedet sem terelik el külső impulzusok. Van kedved tüsténkedni a konyhában, meglepni a gyerekeket apróságokkal, és mindeközben még csak rohannod sem kell.

Túl vagy a hét megterhelő szakaszán, s úgy vélheted, érkezik a felmentés, kezdődhet a hosszú hétvége. Ám eleinte mégsem megy minden úgy, mint a karikacsapás, mert sokan azt elvárják, hogy húsvét alkalmából konyhatündérré válj, és remekelj a magánéleted legkülönfélébb aspektusaiban. Általában ez a szerep nem okoz nehézségét, de most mégis fárasztó lehet számodra. Az viszont sokszor nagyot lendíthet rajtad, hogy szeretet vesz körül, és néhány dicséretet is sikerül bezsebelned, ami a hosszú hétvégén többször vidámsággal tölt fel. Már csak hab a tortán, hogy a húsvét is a terveidnek megfelelően zajlik, panaszra nem lesz okod.

Kedvezően indul a hétvége, és a végeredményét tekintve sokkal jobban alakul, mint reméled! A szombat izgalmas és mozgalmas pillanatokkal lesz teli, de az ünnepi örömök sem maradnak el. Ugyanakkor sok apró feladatot is el kell végezned, mert azt hamar észre fogod venni, hogy bizonyos ügyekkel összefüggésben nem számíthatsz szeretteid önzetlen támogatására. Szükség lesz némi kreativitásra, odaadásra, hisz az otthoni teendők ellátása igen sok türelmet kíván tőled. Ám cserébe vasárnap már a nyugalom és harmónia lengi körbe a teret, és magával ragad az ünnep varázsa.

Örülj annak, hogy maximálisan megoldottad a hét eddigi feladatait, és végre jöhet a hétvége, tele ünnepi hangulattal. Öröm lesz az, hogy hosszabb a megszokottnál, és az ünnep hangulata mindenkire jó hatással van. Jöhet a megérdemelt pihenés, finomságokkal, élménydús programokkal, hasznos találkozási lehetőségekkel. Már nagyon vágytál a lazításra, és módodban is lesz megélni ezt kedved szerint. Fontos, hogy olyan emberek társaságát keresd, akikkel öröm együtt lenni, akik semmit nem vesznek el, csakis adnak neked. Megeshet, hogy szombaton kissé egyhangúan alakulnak a dolgok, mégis legbelül tudod, hogy épp erre vágysz, nem pedig a felhajtásra. Vasárnap a családod biztosan nem hagy békét neked, de ezt nem is fogod bánni annyira.

A szombati napodat vegyes hatások jellemzik, de ez ne ingasson meg terveid kivitelezésében. Élj meg mindent úgy, ahogy megesik, ne hadakozz a különféle események ellen, hisz mindenből lehet okulni. Alkalmanként kapkodhatod a fejed, vagy épp furcsa döntéseket hozol, de minden a javadat fogja szolgálni hamarosan. Arra feltétlenül ügyelj, hogy mások esetleges rossz kedve ne legyen rád hatással. Maradj derűlátó! Ne bonyolódj vitába senkivel a húsvéti hétvégén, ez a te érdeked, ráadásul nem illene a húsvéti ünnep hangulatához. A vasárnapod már sokkal vidámabb körülmények között telik, izgalmas fordulatokkal.

Szombaton délelőtt kapd össze magad, legyenek rendezettek a gondolataid, tervezd meg már előre, hogy mit akarsz csinálni, hol és kivel. Rohamtempóban végezz el minden függőben lévő ügyet, így az ünnepi hétvége kedved szerint telhet. Persze akadhatnak olyan kötelezettségek, amelyek az otthonoddal, vagy régebbi ígéreteiddel függenek össze, de te csak tedd a dolgod, hogy tiszta lehessen a lelkiismereted. Ne halogasd tovább a takarítást, a bevásárlást, és gyorsan járj végére a csekkek befizetésének is, aztán felszabadulsz, és boldogan vetheted bele magad kedvenc foglalatosságaidba. A vasárnapod teljen pihenéssel, illetve saját magad és szeretteid kényeztetésével.

Ez a hétvége pont úgy alakul, ahogy reméled. Kiváló és felemelő élményekben lesz részed, csak éld meg a húsvétot, a szeretetet, a finom ételeket teljes egészükben. Jóval a várakozásokon felül lesz részed örömben, amihez te is tedd hozzá a mosolyodat, kedvességedet, így lesz kerek a világ. Nincs is ennél többre szükség, igaz? Szombat délelőtt még adódhatnak sürgősen megoldandó feladatok, de magadat is megleped azzal, hogy extra gyorsan rendezel mindent. Rohamtempóban szabadítod fel magad a különféle terhek alól, s csak rajtad múlik, hogyan telik a szombat délután és a vasárnap.

Van káros szenvedélyed? Ideje megszabadulni tőle, itt és most! Három napod lesz arra, hogy a sok ünnepi program mellett kicsit magadba szállj, gondolkodj, tervezz, és elfogadd, minden, ami nem jó neked, azt érdemes és hasznos letenni. Tűnődj el a következő időszak fontos lépésein, az elengedés szakaszain. Mivel a hold fogyóban van, akár el is kezdheted a cél kitűzését, és az első lépések megtételét. A dohányzás, a csokievés, az alkohol fogyasztásáról való lemondásban az ünnep hangulata megerősíthet, és kaphatsz pozitív megerősítéseket szeretteidtől is. Legyen bármilyen negatív szokásod, engedd el, vagy legalább csökkentsd a bevitelét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.