Hétvégi horoszkóp (április 2–3.) – Bízd rá magad a sorsra!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szingli Mérlegek hagyják magukat elvarázsolni, a Szűz jegyűek újdonságra vágynak, a Skorpiók pedig végre helyezzék előtérbe saját magukat. Nézd meg, neked mit ígér a Life.hu hétvégi horoszkópja!

A szombati napod tele lesz mindenféle tennivalókkal, vagy épp szeretteid igényeinek kielégítésével. Mindezek mellett a legfontosabb az, hogy találd meg az arany középutat a szórakozás, a kikapcsolódás és a különféle otthoni feladatok közt, így elégedett leszel vasárnap este. Semmiképpen se billenjen el a mérleg nyelve csak egy irányba. Bátran indulj útnak, sétálj, vásárolj, ismerkedj, tedd, ami kedved szerint való! Szinte észre sem veszed, úgy elrepül majd az idő. Ám ne bánd, legalább végére jársz a halogatott ügyeknek, és a vasárnap remek lesz. Minden, amit szombaton teszel, a későbbiek során hasznot fog hozni neked.

A munkahét eredményesen telt, sok függő ügy végére értél, legyél erre büszke. Elérkezett az ideje annak, hogy a kompenzációt is megkapd. Jöhet a szórakozás, baráti találkozók, családi együttlétek, pont úgy, ahogy az kedvedre való. Szánj időt mindenre, ami fontos neked. Ha nem szerveztél hosszú házon kívüli programot, akkor szombaton elég sok otthoni tennivalód akad, és aligha jut idő a pihenésre. Ugyanakkor ezt ne bánd, fontos, hogy a környezeted rendezett és tetszetős legyen. Teljesen biztos, hogy élvezni fogod a sürgés-forgást. Vasárnap töltsd házon kívül az időt, új embereket ismerhetsz meg.

Az előtted álló két napon meglepően sok izgalmas helyzet adódik, ahol bizonyíthatod jó szándékodat, elkötelezettségedet, tettrekészségedet, no és persze a lojalitásodat. Ha arra van szükség, hogy támasza légy másoknak, esetleg adakozni kellene, tegyél eleget a kérésnek. Most megteheted, hogy kihúzz valakit a bajból, átsegítsd őt a nehézségen, ugyanakkor fontos, hogy szabj határt a jó szándéknak, nehogy átess a ló túloldalára, és a végén jól kihasználjon valaki. Nézz utána a tényeknek, és a támogatásod milyenségéről vagy mértékéről ennek megfelelően dönts. Vasárnap feltétlenül add át magad a pihenésnek, például lazíthatnál egy gyógyfürdőben.

A szombati nap biztos kellemesen telik, minden a reményeid szerint halad, végzel a betervezett feladatokkal, és mikor azon törnéd a fejed, mi legyen az esti program, tuti, hogy egy érdekes meghívás is befut. Mondj igent, mozdulj ki otthonról, akkor is, ha eredetileg nem számítottál ilyesmire. Jót tesz neked, ha kimozdulsz a komfortzónádból és társaságba mész. A Hold kellemetlenkedhet veled vasárnap, adódhatnak váratlan gondok, amelyek azonnali orvoslást kívánnak, elsősorban családi kapcsolatok terén. Vigyázz, a veszekedéseket kerüld el, mindent békésen próbálj rendezni, így maximálisan elégedett leszel vasárnap este.

Ha a hétvégét házon kívül töltöd, akkor kapcsolódj ki teljesen! Ha otthon maradsz, biztos, hogy szombaton sok olyan tennivalód akad, ami nem tűr további halogatást, de ha jól osztod be az idődet, már kora délutánra megleszel mindennel, és jöhet a hétvége felüdítő része. Kellemes, izgalmas, vagy épp pihentető is lehet az előtted álló sok szabad óra, rajtad múlik, merre indulsz, mire bólintasz. Mindenképpen menj emberek közé, szórakozz, táncolj, neked is kijár az önfeledt kikapcsolódás. Nem baj, ha picit önző leszel, és a saját igényeidet elégíted ki. Csak olyan helyre menj, olyan emberek társaságába, akikkel jól tudod érezni magad, és akik által fel tudsz töltődni. Vasárnap maradandó élményekkel gyarapodsz.

Általában igaz rád, hogy szereted a megszokott, jól ismert, szabályozott dolgokat, és nem igazán rajongsz a komoly változásokért. Ám, ez utóbbi ezen a hétvégén elkerülhetetlen lesz, az égi konstellációk jelentős kihívások elé állítanak, és célszerűtlen lenne megfutamodni előlük. Új utakra kell lépned, viszont annyira érdekes körülményeket teremt a sors, hogy a figyelmed is erőteljesen az új dolgokra fókuszál. Percről percre jobban vágysz arra, hogy történjen valami izgalmas, szokatlan veled. Reméled, hogy egészen más területeken is remekelni tudsz, extrém helyzetek után fogsz sóvárogni. Hagyd, hogy a dolgok kicsit maguktól alakuljanak!

Órák telhetnek el a szombati napból úgy, hogy szinte semmi lényeges dolgot nem teszel, és ez bizony zavarni is fog egy idő után. Természetesen a hétvége a pihenés és akár a könnyedség ideje, és nem szükséges megerőlteted magad, de ez nem lehet egyenlő az unalommal és a látványos semmittevéssel. Kapd össze magad, eszelj ki valami jó dolgot, keress a neten programot, és hívd el a barátaidat vagy a családodat is. Ne lazsálj, jót fog tenni, ha kimozdulsz, és élvezed a tavasziasodó idő csodás megnyilvánulásait. Messzire kerüld el a hétvége egész folyamán a vitákat, inkább szeretetben teljen ez a két nap. A magányos Mérlegek esélyei nőnek egy párkapcsolat kialakulására.

Ismerd be, hogy túlvállaltad magadat, és alaposan lenulláztad az energiatartalékaidat. Elfáradtál, így ne csodálkozz azon, hogy még a frusztráció jelei is felbukkannak viselkedésedben. Szombaton nem sok mindenhez lesz kedved, és a gond akkor tetőzhet, amikor kiderül, még a hétvégére is beígértél néhány dolgot, és nem fogsz tudni kibújni a teljesítésük alól. Mindent te akarsz elintézni mások helyett? Nem kell. Nyomd be a stop gombot, és értsd meg, ha mindig másokat helyezel előtérbe, akkor a te dolgaid abszolút háttérbe kerülnek. Jó, hogy mentesítesz mindenkit a tehertől, de önmagadra mikor gondolsz? A vasárnap legyen csak és kizárólag a tiéd.

Készülj fel arra, hogy reményeiddel ellentétben nem lesz mód túl sok pihenésre, a láblógatást máskorra kell halasztanod. Sokkal inkább számíthatsz mozgalmasságra, különleges, egyben izgalmas élethelyzetekre, érdekfeszítő találkozásokra, új emberek megismerésére. Viszont jó hír, hogy igen gyorsan ráhangolódsz az adott körülményekre, élvezni fogsz minden percet, és rájössz, nincs is szükséged a semmittevés érzésére, a jövés-menés is pihentető tud lenni számodra, hisz ki tudod iktatni a munkát és az esetleges problémákat két napra az életedből. Kifejezetten jót tesz, ha a hétvégét aktívan töltöd.

Pontos elképzeléseid vannak a hétvégéről? Lehet, de csak addig, amíg a környezeted még jobb ötletekkel nem rukkol elő. A programokat, helyszíneket, esetleg a társaságot is lecserélheted, ám ne legyen lelkiismeret-furdalásod, a lényeg, hogy te jól érezd magad. Szeretteid igencsak szembe mennek az akaratoddal, ami bonyolult helyzetet szülhet, de ha hajlandó vagy a kompromisszumra, akkor egyszerűen nem érhet csalódás. Ha elfogadod a kialakult körülményeket, maximálisan elégedett leszel mindennel vasárnap, amikor a pihenésre is szánj elég időt.

A hétvége kezdete valamiféle meglepetést tartogat neked, az örömöd garantált. Emellett sikerült elérned azt, hogy előrelátásoddal időben megkezdted a hétvégi programok szervezését. Minden remekül fog alakulni, talán annál is jobban, mint reméled. Elégedettséggel zárod a hetet. A bevásárlás kész, a menü előkészítve, a főzés is jól halad? Mindegy, miről van szó, a dolgok a helyükön lesznek, te pedig kiválóan érezheted magad, és örömöt okozhatsz szeretteidnek. Bárhová indulj, fogadd be mindenhol az ismeretlen impulzusokat, mert inspiráló hatással lesznek rád az emberek, helyzetek, életesemények.

Fárasztó munkahetet zársz, ezért eszedbe se jusson az, hogy a hétvégédet is tennivalók sokaságára pazarolod. Mindent megtettél azért, hogy eredményeket tegyél le az asztalra, épp ezért neked is kijár, hogy kedved szerint teljen az előtted álló két nap! Bátran lustálkodj, és tedd félre a kötelező otthoni feladatokat. Néha te is megteheted, hogy önmagadat helyezed előtérbe. Jár neked a láblógatás lehetősége, legalább néhány óráig! Szombaton elsősorban a különféle lelki és függőben lévő családi ügyek tisztázására szánj időt, ha valakivel haragban vagy, kezdeményezz beszélgetést, minden körülmény adott ahhoz, hogy végre rendezzétek a helyzetet. Így tiszta lelkiismerettel térhetsz nyugovóra, és várhatod a békés vasárnapot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.