Hétvégi horoszkóp (november 5–6.) – Legyél te a saját életed középpontja!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek most végre helyezzék magukat előtérbe, a Skorpiók ne a kötelességeikkel és tennivalók sokaságával akarják eltölteni ezt a hétvégéjüket, a Bakok pedig csak azt tegyék meg, amihez valóban kedvük van. A Life.hu heti horoszkópjából kiderül, mire számíthatsz a következő napokban.

Az utóbbi hetek szombatjai és vasárnapjai meglehetősen dolgosan teltek. Számos lemaradásod volt a munkában, de az sem zárható ki, hogy figyelmedet másokra fordítottad, és segítő kezet nyújtottál nekik lelki problémáik megoldása érdekében. Talán restancia mutatkozik az otthoni teendőket illetően? Mostanra kissé eleged lett a hétköznapok taposómalmából? Most érkezett el az idő, hogy csapot-papot a hátad mögött hagyj, és ajándékozd meg magad egy oldott hétvégével. Ha kilépsz otthonról, valóban tedd le a mindennapok nyűgét, mert e nélkül fölösleges bárhová is menned, bárkivel is találkoznod. Gondolkodj el azon, hogy nem a többiek határozzák meg a létedet. Értük is vagy, de nem általuk! Legfőképpen pedig önmagadat szolgálod. Mindenki jobban jár, ha te rendben vagy magaddal.

Kitűnő hétvégére számíts, tele nyüzsgéssel, jövés-menéssel, ismerkedéssel. Ez nem a passzív pihenés időszaka, a szundit akaszd a szögre! Csapd be magad mögött a lakásod ajtaját, és vesd bele magad a szórakozásba. Félre a nyugival, fuss, biciklizz, vagy amit szeretnél, mozgasd meg magad a kislábujjadig, égjen a zsír, bizseregjen a vér! Amennyiben nem vagy tornázós típus, egy jó összejövetel a meglévő és a leendő barátaiddal tökéletesen kikapcsol. Mindegy, hogy a lazítás melyik formáját választod, a lényeg, hogy nagyszerűen érzed majd magad. Ez a tartalmas kicsapongás testi és lelki energiáidat igencsak megcsapolja, de épp ettől fogsz tudni leereszteni és kimozogni magadból a problémák egy részét. Népszerű leszel, számos programot ajánlanak fel neked az ismerőseid.

Ezen a két napon az a feladatod, hogy magadat helyezd előtérbe. Éppen eleget foglalkozol mások problémáival, itt az ideje, hogy te legyél a saját fókuszod. Ha ezt megteszed, kiváló napoknak nézel elébe. Ülj le, és tűnődj el azon, milyen teendőid vannak, melyeket a mások gondjaival való foglalkozás miatt háttérbe helyeztél. Most van időd arra, hogy a talonba tett dolgokat elvégezd. Ezek lehetnek konkrét, gyakorlati feladatok, de szociális elmaradások is. Melyik vidéki rokonodat hívtad fel utoljára? Családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel kapcsolatosan is mutatkoznak tartozások, itt az ideje a pótlásuknak, ezáltal harmóniát teremtesz. Tevékenységed meghozza gyümölcsét. Amilyen szorgalmasan tevékenykedsz a soraid rendezésén, olyan nyugalmas, pihentető vasárnap ígérkezik a számodra.

Mutasd meg a körülötted lévő embereknek, hogy milyen joviális is tudsz lenni, segítőkészségeddel pedig ámulatba ejted őket. Erőid csúcsra járatottak, nem is látszik rajtad, hogy mennyit dolgoztál a héten. Pedig igencsak terhelted magad, bárhová néztél, mindenütt megakadt a szemed valami elrendezni valón, és azon nyomban nekiláttál az intézésnek. Mindez nem zavar abban, hogy olyan légy, mint aki egy-két pihenőnap után kezdett ismét munkálkodni. Fontos azonban, hogy minél inkább törekedj a kiegyenlítettségre, így bármennyire is élvezed a nyüzsgést, muszáj magad elengedni. Ha a lazítás után még mindig úgy érzed, muszáj aktivizálni magad, akkor az lenne a legszerencsésebb, ha fölösleges energiáidat mások megsegítésében élnéd ki. A vasárnap különösen alkalmas lesz arra, hogy kezedet nyújtsd valakinek, aki rászorul éles elmédre, tanácsaidra.

Kiváló hétvége várható, ne habozz új lehetőségeket kipróbálni. Számtalan lehetőség adódik, amelyek alkalmasak lesznek arra, hogy elképzeléseid megvalósulhassanak, álmaid kielégülést nyerhessenek. Helyezd magad kényelembe, de ne szalassz el egy kínálkozó lehetőséget sem, ha szórakozás adódik. Félre a diétával, ha éppen ezzel gyötröd magad, inkább add át magad a kulináris örömöknek! Főzőcskézzetek, vagy menjetek el valamilyen jó kis vendéglőbe, egyre megy, a lényeg, hogy most élvezd egy kicsit az életet. Mindemellett ne feledd, hogy van egy otthonod is, ahol bizony semmi nem oldódik meg magától. Láss hozzá jókedvűen, és lépésről lépésre, módszeresen rágd át magad a teendők hegyén, így a jövő hét estéit szabadítod fel.

Tökéletes hétvége vár rád, nagyszerű szombattal és kellemes vasárnappal. Szombatról vasárnapra fordulóra ugyan felmerül egy kis bökkenő, de a családi „vének tanácsa” összeül, és elszívjátok a békepipát. Ha úgy érzed, hogy valami nem alakul annyira spontán módon, mint az elvárható volna, hagyd a sorsára az adott ügyet, majd egy későbbi időpont alkalmasabb lesz arra, hogy lerendezd. Teljesen fölösleges erőidet olyan dologra fókuszálni, amelyik nem érett meg arra, hogy energiát fektess az elintézésébe. Más alkalommal eredményesen fogod tudni megoldani azt, ami most nehézkesnek mutatkozik. Vasárnap többen kérnek tőled információt, ne kapkodd el a választ, engedj időt magadnak, hogy megérleld magadban.

A szombati nap valami újdonságot rejteget, és nem érdemes nemet mondani a felkínált ajánlatra. Hogy miről van szó? Mindegy, mert csakis jó döntést hozhatsz, amennyiben igennel válaszolsz. Lehet, hogy természetjáró túrára csábítanak, esetleg egy kis kicsapongási lehetőség van kilátásban, te csak ugorj fejest a történetbe. A vasárnap az érzelmesség napja, ha még nincs párod, estére ez változhat, ne szalaszd el a lehetőséget. Állj a dolgok elébe, és bátran vágj bele az ismeretlenbe! Engedd be az életedbe azt, aki a szívét nyújtja neked. Ha már van párod, variábilisabbnak mutatkozik este. Azt biztos, hogy a közös jövőtök alakulása fel fog merülni beszédtémaként. Könnyen meglehet, hogy kiderül, az idők során elmulasztottatok egymással kommunikálni. Végül szépséges fordulatot is várhatsz, romantikus továbblépés lehetőségét is hordozza ez a nap.

Ha azt az elhatározást hoztad, hogy a hétvégéden restanciáiddal bástyázod körül magad, vesszen a múlt ködébe ez az ötlet! Nem ez az út van számodra kijelölve, ne állj hát ellen az égi üzeneteknek. Szét kell tépned a kötelezettségek hálóját, és javasolt belevetni magad valami nyüzsgő helyzetbe. A feladatok meg fognak várni, és még hatékonyabban fogsz tudni teljesíteni, ha kicsit kiereszted a gőzt. A munkának még a gondolatát is kerüld el! Nincs energia, ami ezt a területet most támogatná, így nem is tudnál minőségi szinten teljesíteni. Megteheted persze, hogy nekilátsz valaminek, aminek feltétlenül szükségét érzed, de hamarosan megtapasztalod, hogy amihez nyúlsz, eredménytelenné válik. Kifolynak a dolgok a kezedből, értelmüket vesztik. Jobb, ha megadod magad a sorsnak ezen a hétvégén.

A szombati nap első óráiban semmi olyan érzeted nem lesz, ami azt üzenné, nagyszerű nap lesz ez. Azonban hamarosan kiderül feletted az ég. A szürkének tűnő jövőt megszínesíti egy üzenet, vagy betoppan egy érdekes ember, aki igen kedvező információkkal lep meg. Mindegy, ki vagy mi az, ne bonyolítsd túl a dolgokat, add át magad a lehetőségeknek. A sors ma kegyes hozzád, fogadd el ajándékait! Érdemes lenne az orrodat kidugni otthonról, intézd úgy, hogy ez megoldható legyen! Vasárnap meglepő megkeresés érkezik, a jövő hét alakulása nagyban függ ennek tartalmától. Anélkül, hogy tudomásod lenne róla, igen biztató történések várhatóak, melyek kapcsán pénzügyi lehetőségeid ajtaja kitárul. Ne habozz egy percet sem, nem húzhatod az időt. Tégy félre mindent, gondold át alaposan a várható nyereségek lehetőségét, majd hozz egy pozitív döntést.

Semmi nem lehet több vagy jobb annál, ha a környezeted mosolyogni lát. Hát lássanak is! Add meg nekik azt az örömöt, hogy a számukra oly fontos és kedves embert láthassák egész hétvégén. Alapvetően a gondok elkerülnek, senki nem akar neked nehézségeket okozni, és messzire elkerülnek az olyan jellegű és tartalmú hírek is, amelyek lehangolnának, kedvedet szeghetnék. Ne habozz igent mondani minden meghívásra, különösen akkor, ha eredetileg nem volt konkrét terved erre a két napra. Felhők nincsenek a fejed felett, és tényleg kedved szerint töltheted az időt. Jó dolog otthon maradni, és összekuporodva megnézni a kedvenc filmedet, de még jobb kimozdulni otthonról, függetlenül attól, milyen az időjárás. Vasárnap délután tervezd meg a következő hetet, ez jelentősen segítheti a gördülékenységet.

Ez a hétvége kizárólag a lazításé legyen. Elgondolkodtál, mit fogsz csinálni ezen a két napon? Mihez van leginkább kedved? Aktív leszel, vagy csak úgy létezel? Mindegy, hogy mit csinálsz, a lényeg, hogy pihentető legyen számodra. Az utóbbi időben rengeteget vállaltál, hosszú távon ezt nem lehet csinálni. Ha nem pihensz, árthatsz magadnak, és ráadásul, ha ismét beleveted magad a munkába, vagy az otthoni tevékenységbe, nem fogsz tudni úgy teljesíteni, ahogyan elvárod magadtól. Jól tetted, ha pénteken nem utasítottál vissza egy jó kis bulit, így szombaton is folytasd a lazulást, engedd, hogy átmossanak a pozitív erők. Ha valaki nem akarja megérteni, hogy neked is szükséged van arra, hogy kikapcsold magad a mindennapi körforgásból, és rád akarja terhelni a személyét vagy a problémáit, tedd egyértelművé, hogy te most nem vagy nyitott vélt vagy valós gondjai meghallgatására vagy megoldására.

Nem volt unalmas heted, annyit dolgoztál, hogy három embernek is büszkeségére vált volna. Meg is lett az eredménye, hiszen amit elterveztél, minden tökéletesen sikerült. Jól is érzed magad, és erre a jó hangulatú alapra fel lehet építeni egy frenetikus hétvégét. Alaposan rád fér a lazulás, meg is dolgoztál érte, hát ajándékozd meg magad a jól megérdemelt pihenés nagyszerű életérzésével! Szeretteiddel kapcsolatosan ügyesen rendezd el a teendőket, helyesen mérd fel a lehetőségeket, és amit eltervezel, sikerre is viszed. Arra azonban ügyelj, hogy ne vesd magad alá senki elvárásainak, ha mégoly kedves is a szívednek. Te legyél a vezérmotívum, és meglátod, attraktív előrelépéseidet éljenzéssel fogadják a többiek. Vasárnap mégis akad valaki, aki megosztja veled egyik legbenső gondolatát, érzését, hát nyújts neki bölcs, használható segítséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.