Heti horoszkóp: végre mindent tisztábban fogsz látni

Forrás: Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek számára ami eddig gondot jelentett, az most jobbra fordul, a Rákoknak egy különleges találkozásban lehet részük, a Bakok pedig kiemelkedő eredményeket érhetnek el munka és tanulás terén. Nézd meg, neked mit tartogat a horoszkópod a hétre!

Nyugodt, kellemes és kifejezetten harmonikus napok jönnek, és ez bizony jó hír. Ugyanakkor megtörténhet, hogy mindezt el sem akarod hinni. Éld meg a hétköznapok szépségét és egyszerűségét, hisz a bonyodalmak messzire kerülnek, s ha akad is zűr, azt pillanatok alatt megoldod. Még önmagad is úgy ítéled meg a hét utolsó napján, hogy pozitív és eredményes napokat éltél meg. Eszedbe se jusson tudatosan keresni a lehetőséget arra, hogy kibillenjen a mérleg egyensúlyban lévő nyelve. Cselekedj kedved szerint, de közben tartsd szem előtt, hogy mennyi mindent tettél az elmúlt időszakban azért, hogy végre jól érezd magad a bőrödben, s bizony eljött az ideje annak, hogy élvezd a mindennapokat.

Ezen a héten látványosan többet aggodalmaskodsz a megszokottnál, s oktalanul félsz mindenféle kellemetlen hatástól, vajon van erre valódi okod? Nincs, ezt mihamarabb tudatosítsd magadban! Ne képzelődj, s ne fesd az ördögöt a falra, csak éld meg az egyszerű hétköznapokat olyannak, amilyenné formálódnak. A Nyilasban járó Szaturnusz összezavarhat ismét, s olyan szituációkban sem látsz majd teljesen tisztán, melyekben bármikor máskor képes lennél a logikusságra, de ez nem egyenlő azzal, hogy félnivalód lenne. Bikaként általában reális vagy, így minden feladatot megoldasz, még ha egy kicsit lassabban is, mint azt általában megszoktad. A pozitív változás szelét hozza el a péntek: egy fontos döntést kell majd meghoznod ezen a napon, ne bújj ki ez alól!

Az elmúlt időszak esetlegesen felbukkanó, átmeneti nehézségei most garantáltan tovatűnnek, a különféle magánjellegű és hivatalos ügyeid jó irányba fordulnak. Gyakorlatilag semmiféle okod nem lehet panaszra vagy aggodalomra. Légy kitartó és szorgalmas minden egyes nap, s tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy mások is lássák, mire vagy képes, elismerjék a munkádat, tehetségedet, kreativitásodat. Tudatosítsd magadban azt, hogy bárhová eljuthatsz, s biztasson a tudat, hogy hosszú távon a mostani cselekedeteid meg fogják hozni az eredményeket. Lényeges, egyben jövőbe mutató megbeszélésekre kerülhet sor szerdán vagy csütörtökön, amennyiben netán új munkalehetőséged vagy költözés adódna, vágj bele!

Új és érdekes emberi kapcsolatokat alakíthatsz ki a következő napokban, mindebben segít a Hold, és tartóssá teszi a Merkúr. Bárki keressen meg, bármilyen ötlettel, javaslattal rukkoljon elő, légy nyitott, befogadó és figyelmes, mert akár egy remek üzleti kapcsolatról is szó lehet. Meglepően sok, egyben hasznos információ birtokába juthatsz, csak rajtad múlik, hogy kitárod-e az ajtódat a lehetőségek előtt, mennyit engedsz be ezekből az életedbe. Összeismerkedhetsz egy olyan emberrel, akivel kölcsönösen mély benyomást tesztek egymásra, és biztosan hosszú távon köteleződtök el egymás mellett. Épp itt az ideje, hogy elhidd, neked is terem babér, és persze van új a nap alatt.

Február hava beköszönt a héten, egyértelműen ezt mutatja a naptár, s ugyan az időjárás nem kegyes még hozzánk, a te hangulatod lassan, de érezhetően javul. Szerencséd lesz, mert a következő napokban semmi nem adhat okot aggodalomra vagy panaszra. Az égi konstellációk kedvező állásokat biztosítanak neked. Bármit tégy, bármilyen döntést hozz, annak gyors és hasznos eredményét látod napokon belül. Használd ki azt, amihez értesz, amiben tapasztalatod van, és azokat a dolgokat is, melyek eleve a birtokodban vannak, Oroszlánként ilyen a tüzesség, tenni vágyás, ötletgazdagság, kreativitás, ambíció. Mutasd meg rejtett képességeidet, ez most jót tesz előmenetelednek, javíthat szakmai elismeréseden, vagy az iskolában lepheted meg a többieket.

A hét folyamán a Hold végig növő fázisban lesz, utána pedig jöhet mindennap valami, amit megvalósíthatsz. Könnyebben születnek új ötletek, nyitott leszel az újdonságokra, ez pedig összességében a sok álmodozás mellett cselekvésre késztet, végül pedig gyors eredményt is produkál. A szeleburdiságot tudatosan kerüld el, a figyelmetlenség nem kifizetődő, légy összeszedett: inkább lassan járj, így tovább érsz. Azért, hogy minden helyzetből a legtöbbet tudd kihozni, sokkal jobban oda kell figyelned napi tennivalóidra, rutinfeladataidra. Szánj az eddiginél több időt környezetedre, próbálj meg örülni mások sikerének, vigasztald őket, ha kudarcot vallottak.

A heti bolygókonstellációk kiemelkedően jó lehetőségeket biztosítanak neked a szellemi fejlődésre, álláskeresésre, új vállalkozás megalapítására, tehát tulajdonképpen bármire, amennyiben elég bátor vagy a változáshoz. Úgy töltődsz fel nap napot követve energiával, hogy azért nem kell megküzdened, sem külön időt szentelned a pihenésnek. Minden könnyedén halad a maga útján, nem lesznek nyűgös pillanatok. A problémákat nem bajoknak, hanem egyszerű feladatoknak tekinted, s ez a legtöbb, amit most magadért tehetsz. Ez a pozitív életérzés még arra is ösztökél, hogy segíts másokon, különösen olyan embereken, akik tényleg bajban vannak, bizonytalanok valamiben, vagy épp képtelenek dönteni egy fontos kérdésben.

A hétvégi újholdat követően a Hold egész héten növő fázisban lesz, ez a sok-sok tennivaló jó elvégzése mellett kifejezetten kedvez a családi ügyek rendezésének is, sőt, szerencséd lehet, mert akár új baráti vagy üzleti kapcsolatok építésébe is belefoghatsz. Törődj eleget önmagaddal, lelkeddel, testeddel, mert erre is szükség van, nem kell örökké másoknak megfelelned. A hétvégéig állandóan rohanásban leszel, annyi lesz a tennivaló, mégis élvezni fogod a leterhelő napokat, hisz lesz eredménye a munkádnak. Szorgosnak kell lenned, még akkor is, ha alkalmanként néhány dolgot hagynál a csudába. Tarts ki! Ez a hét több próbatétel elé is odaállít, de most se feledd, hogy semmi nem történik véletlenül.

Folyamatosan kapkodsz, nehezen jutsz egyről a kettőre. Ez az állapot egészen szerdáig eltart. Nem leled a helyed, gondolataid csaponganak, több érdekes lehetőséget is hagysz elsétálni, mert arra összpontosítasz, hogy jobb a biztos kevés, mint bármiféle bizonytalanság. Nem biztos, hogy ez most valóban jó taktika. Végül szerencsésen fordulnak a dolgok, a sors kegyes lesz veled, és ha megkésve is, de mindent behozol a hét második felében. Legkésőbb csütörtökön Mars megszünteti a kellemetlen hatásokat, a hangulatod sokat javul. Te magad leszel kezdeményezője szakmai változtatásoknak, vagy a magánéleted jelentős megreformálásának, ha tanulsz, akkor drasztikus döntésekre szánod el magad. Bármit tégy, az később a javadat szolgálja.

Meglepő és jó eséllyel látványos sikerek, érdekes hírek, felemelő pillanatok várnak rád ezen a héten, most hagyhatod magad sodortatni az árral. Annak ellenére, hogy a hétfői napon még nem látod az előbb felsorolt dolgok jeleit, azért ne szomorkodj, mert, ami késik, az nem múlik. Minden, ami fontos és lényeges, megérkezik a maga idejében. Semmi más dolgod nincs, mint kinyitni a szemed, hegyezni a füled, aztán pedig alkalmazkodni a változó körülményekhez, szorgalmasnak kell lenned, és a végén le is arathatod a babérokat. Különösen szakmai vagy tanulmányi téren kedveznek neked a heti konstellációk, rajtad múlik, hogy mekkora sikerre teszel szert.

Ha az elmúlt egy-két hónapban úgy érezted, korlátok közé vagy szorítva, akkor most eljött a te időd, a határok leomlanak, az emberek észreveszik szorgalmadat, odaadásodat, a siker körbeölel, s bármit teszel, nem fogsz tudni hibázni, legalábbis szerdától biztosan nem. Kreatív ötleteidet akadályok nélkül tudod megvalósítani, s hab a tortán, hogy könnyedén találsz támogatókat magad és a terveid mellé. Tanulmányi vagy szakmai terén léphetsz nagyot előre, komoly esély van arra, hogy környezeted végre felismerje rejtett képességeidet, s valamilyen formában meg is jutalmazzanak. S bár meglehet, hogy ezen a héten ezektől a pozitív eredményektől nem változik meg gyökeresen a helyzeted, de később még igen.

Nyűgösnek, kimerültnek érezheted magad a hét elején, de ez nem baj, így legalább nem rohansz sehová, ezzel pedig eleve csökkented a hibalehetőségek számát. Lassan, de biztosan javul majd a hangulatod szerdától, s már egyre kevésbé fog zavarni, hogy leterhelő feladatok sokaságát pakolják a válladra. Tény, hogy sok akadályba fogsz ütközni, ám jó, ha tudod, hogy ez nem a te hibád, hanem egyszerűen csak Mars hátráltat, ráadásul napok óta nem is pihented ki magad megfelelően, így egy általános fáradtságérzet teljesen normális. Amit viszont nem végzel el a hét elején, azt be kell pótolnod később, viszont Jupiter hátszelet ad a szerencsés helyzetek megteremtéséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.