asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek komoly felismerésre jutnak: ők maguk gátolják csak a saját boldogságukat. A Rákok pedig egy igazi próbát élhetnek át a héten, míg az Oroszlánoknak a megnyugvás lesz a legnagyobb feladatuk. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Nagyon energikus vagy, tele kreatív ötletekkel és sok-sok kedvességgel. Ami mindezt még különlegesebbé teszi az az, hogy senkinek nem mondasz nemet, bármire nyitott leszel. Segítőkészséged, odaadó stílusod, befogadásod mindenre kiemel a tömegből. Azt fogod érezni, hogy még a legfurcsább kívánságok is inkább kihívások most, nem pedig kellemetlen feladatok. A heti konstellációk folyamatosan feltöltenek, bármit elvállalhatsz, mindent teljesíteni tudsz. Üzleti- és/vagy munkakapcsolatok terén kiemelkedő eredmények elérésére lesz módod, egészen a pénteki teliholdig. Ne lazsálj, semmit ne halogass, minden telefont vegyél fel, és az írásbeli megkeresésekre is extra gyorsasággal válaszolj.

Bika

Sikerre és elismerésre áhítozol? Nem állsz messze ezek megszerzésétől, ám még néhány fontos lépést meg kell tenned. Hidd el, ha sokat dolgozol, környezeted hálája sem marad el! Tüsténkedj serényen, így pozitív benyomást teszel környezetedre, és különösen azokra, akiket mostanában küld számodra a sors. Ahhoz, hogy minden elképzelésed teljesülhessen végre, elsősorban a régóta halogatott dolgaidat szükséges rendezni. A függő ügyek nagyon sok energiát elvonnak, hát állíts össze egy listát, és aminek csak tudsz, járj a végére. Ott vannak a gondolataidban, eszedbe jut, időt rabol... hát oldj meg mindent! Ne feledd, hogy minél több a függőben lévő ügy, annál nehezebben nyílnak meg előtted új kapuk. Ha ügyes vagy, nagyot fordul veled most a világ.

Ikrek

Változtatnál a hétköznapok monotonitásán? Elég volt a szürkeségből, kell az újdonság varázsa? Ki tilthatja meg, hogy módosíts és jobbá tegyél pár dolgot ebben a pillanatban? Az egyetlen, egyben valós gát te magad vagy, hát mondj igent mindenre, amivel megkeresnek, amit kérnek tőled, amit felkínálnak számodra. Ne félj a kihívásoktól, akad belőlük most bőven. Felfedeznél új dolgokat? Ha már törted ilyesmin a fejed, akkor ideje, hogy konkrétumokkal rukkolj elő. Ne félj attól, hogy furán néz rád valaki, ha van egy világmegváltó terved, mindenki fölé tudsz emelkedni. Az első lépés mindig a legnehezebb, a többi már megy, mint a karikacsapás. A pénteki teliholdig jelentős energiákkal rendelkezel, hát használd ki, hogy bármit megtehetsz.

Rák

Nem csak távoli ismerősök, hanem közelállók is próbára teszik a türelmedet, a kitartásodat és a képességeidet a héten, akadnak olyan pillanatok, amikor elveszítheted a türelmedet. Embert próbáló, stresszes napok következnek, úgy érezheted magad, mintha hullámvasúton ülnél. Egyszer lenn, máskor fenn, és sosem akar megállni... Fontos, hogy ne futamodj meg, ne toporogj egy helyben, hanem azonnal alkalmazkodj a felmerülő változásokhoz, így tudod a pillanatnyi lehetőségekből a legtöbbet kihozni. Tarts ki, mert bár a kiemelkedő sikerek most elkerülnek, ugyanakkor minden, ami most történik, az segít abban, hogy jobban átlásd a helyzetedet, fejleszd szellemi képességeidet, és nem utolsó sorban tapasztalatokat gyűjts.

Oroszlán

A hétfői nap békessége után keddtől jelentős változáson megy át a kedélyállapotod. Kapkodsz, sietsz, plusz feladatokat vállalsz, - biztosan kell ez neked? Hová sietsz? Miért vagy feszült? Ki sürget? Ha ezekre a kérdésekre nem tudsz válaszolni, akkor a hibát önmagadban kell keresned! Ne aggodalmaskodj, inkább békélj meg azzal, hogy most kicsit több akadály gördül eléd, ám ez sem tart örökké. Igen, tény, hogy néha elakadsz, ami épp abban segíthet neked, hogy alaposan eltűnődj! Gondolkodj el jelenlegi helyzeteden, - vajon jó úton jársz? A megfelelő emberek vesznek körbe? Ha valaki elégedetlenséggel tölt el, azonnal változtass azon! Ne a távoli jövődet tervezd, hanem a jelen problémáira találj megoldást! Éld meg a most állapotát, ebben találd meg a szépet és a csodát.

Szűz

Sok bonyolult, egyben igencsak elgondolkodtató pillanatot rejt a most kezdődő hét, a nehézségek, akadályok megléte akár péntekig is elhúzódhat – ekkortájt tetőzik a telihold. Kedélyállapotod ingadozó lesz, amit azért fogsz nehezen viselni, hisz ez nem jellemző rád, s a folyamatos váltakozás kapkodóvá, szeleburdivá tehet. Egyik órában féktelen vidámság, öröm, elégedettség, aztán meg idegesség lesz úrrá rajtad. Ha van rá módod, inkább vonulj vissza néhány napra, vegyél ki szabadságot, tedd félre sürgős feladataidat, kötelezettségeidet, és gondold át, mi okozhatja benned ezt a türelmetlenséget előidéző állapotot. Ha hét közben nem, legalább hétvégén pihend ki magad! Ismerd be, hogy nagyon sokat dolgoztál az év eddigi szakaszában, s ideje a pihenésnek.

Mérleg

Erőből és energiából nem lesz hiányod a héten, sőt, néha már-már zavarni fog, hogy nem bírsz megülni a fenekeden, s úgy pörögsz és forogsz, mint egy búgócsiga. Ez egyszerűen irigylésre méltó. Folyamatosan jössz-mész, tüsténkedsz, ügyet intézel, vagy épp telefonálsz, - egy biztos, unatkozni nem lesz időd. Sokan fognak figyelni, és megpróbálják ellesni, hogy csinálod mindezt. Bármit felvállalhatsz, bárkivel szóba elegyedhetsz, mindent sikerre vihetsz. A magánéletedben is jó irányba fordulnak a dolgok, türelmed és figyelmességed meghozza a várt eredményt. Aktív leszel, felturbózhatod párkapcsolatodat, ha még nem vagy elköteleződve, akkor behálózhatod a kiszemeltedet.

Skorpió

Lelked, szellemed és fizikai tested erőteljes terhelésnek lesz kitéve a napokban, különösen szerdán, csütörtökön és a teliholdnak teret adó pénteki napon. A hétköznapok gyors sodrásában megtörténhet, hogy nehézkesebb időszakot kell megélned, s nem mindenből jössz ki győztesen, ám, ha figyelsz és okulsz a történésekből, akkor összességében mégis nyertes lehetsz! Lesznek pillanatok, amikor nem leled a helyed, és szinte semmihez nem lesz kedved, ám ez ne aggasszon, a Szaturnusz sok kellemetlen helyzetet teremt. Mars is jelentős nyomást gyakorol rád, aztán jön a pénteki telihold és hirtelen megkönnyebbülsz. Tarts ki, fordul a kocka, s a hétvégéd már egyenesen remek lesz.

Nyilas

Hétfőn nincs miért izgulnod, tedd, amihez kedved lesz! Kövesd ugyanezt kedden, aztán készülj fel minden eshetőségre, hiszen – a telihold közeledésével - szerdán egyenesen a bolondok házába kerülsz, és még elmenekülni sem tudsz a kedvezőtlen hatások elől. Körülötted sokan meg lesznek kicsit bolondulva, nem találják a helyüket, kapkodnak, s ez inkább visszatart téged is, inspirálás helyett. Többen is teljesen mást mondanak, mint amit tesznek, a közös hullámhosszról ne is álmodozz. Nehézkes, sok odafigyelést igénylő, leterhelő napok állnak előtted, miközben tudnod kell, hogy ha jól teljesítesz - ha késve is -, de megérkezik majd a köszönet hozzád.

Bak

Ezen a héten sok ellenállásba ütközhetsz, még akkor is, ha minden pillanatban a békére és a kompromisszumokra törekszel. Mindaz, amit szeretnél megtenni, megvalósítani itt és most, az nehezen lesz kivitelezhető. Rendre ugyanabba a zsákutcába futsz, s nem sok lehetőséged lesz kitartani eredeti terveid mellett, egyszerűen nem támogatnak az égiek. Mit tehetsz? Azt, hogy elfogadod, bizonyos dolgok most nem aktuálisak, s vagy átformálod terveidet, vagy átmenetileg más ügyeket helyezel előtérbe. Fogadd el, hogyha a józan és a szív teljesen mást diktál. Jusson eszedbe, hogy ez nem a véletlen műve, hanem minden bizonnyal most mást kell fókuszban tartanod. A mindennapi feladatok mellett kiemelt szerepet kap az, hogy támogass másokat, - mindegy milyen formában.

Vízöntő

Az e heti égi konstellációk kreativitással és erővel ruháznak fel, jelentős hátszéllel segítik céljaid elérését. Jól hangzik? Akkor cselekedj! Minden, amit most teszel, azzal összefüggésben a sikerek felsorakoznak ajtód előtt. Bár azt megtapasztalhatod, hogy átütő dolgok és világmegváltó eredmények nem minden esetben születnek, ám a végeredmény látványos lesz. Érdemes kihasználnod azt, hogy bármire képes vagy karrieredért és egzisztenciád javításáért, melyekről ugyan elmondható, hogy stabilak, de tágítani a lehetőségeidet mindig szabad, igaz? Sok érdekes ötlet van a fejedben, tettvágyban sincs hiány, sőt, még másokat is inspirálhatsz.

Halak

A hosszú hétvége feltöltött energiával, kifejezetten jót tett neked a pihenés és a kikapcsolódás, így kedden újult erővel vágsz bele a rengeteg tennivalóba. Mindaz, ami kérdéses volt az elmúlt időszakban, arra válaszokat találsz, így pedig saját kedved szerint formálhatod még szebbé és kerekebbé az életedet. Aligha akad olyan szituáció, ami most meg tudná ingatni békés lelkivilágodat. Az viszont megfigyelhető lesz, hogy egy csipetnyivel kevesebbet kommunikálsz, mint az tőled általában megszokott. Csütörtöktől még gördülékenyebben haladnak a dolgok, még magadat is megleped azzal, hogy kétszer annyi feladatot felvállalva is a végére érsz mindennek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.