asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek akaratlanul is összetűzésbe keveredhetnek valakivel, de így is lehetnek nyertesek, az Oroszlánok számára pedig a hétvége a vártnál is jobban alakul majd. Mérlegek szárnyalni fognak, a Halak viszont némi kellemetlenségre számíthatnak! Nézd meg, számodra mit tartogat a hétvége!

Kos

Hullámvasút érzés? Nincs kapaszkodód? Esetleg valaki ide meg oda próbál rángatni téged? Igen, épp ilyen lesz ez a hétvége, ám tudod, hogy semmi sem történik véletlenül. Szombat reggel mintha bal lábbal indulna útjára a hétvége, mindenesetre a napod akadályokkal vagy banális helyzetekkel lesz megtűzdelve. Szinte bármihez fogsz, az vagy nem sikerül, vagy kétszer annyi időt vesz igénybe, mint máskor. Feltétlenül ügyelj a kommunikációdra, mert a helytelen fogalmazás vagy valaminek az elértése akár konfliktusokhoz is vezet! Vasárnapra lenyugszol, és minden visszatér a normális kerékvágásba.

Bika

Szombaton banálisan hangozhat annak lehetőség, hogy valamilyen munkával kapcsolatos változás, vagy egy új előrelépési lehetőség kerülhet kilátásba. Nos, ezen is látszik, hogy az információáramlást nem akadályozza, hogy milyen napot mutat a kalendárium. Figyelj a jelekre, telefonokra, e-mailekre, sőt, még a mendemondákra is, esetleg hívd meg a főnöködet is a kerti grillpartira, mert ott van az orrod előtt a lehetőség... amit meg kell ragadnod! Most gyorsan, határozottan, bár néhányak szerint elhamarkodottan dönthetsz, de épp ebben rejlik sikered kulcsa, ne futamodj meg.

Ikrek

Ezen a hétvégén nehézségeid adódhatnak, leginkább abban az esetben, ha dolgozol. Akaratlanul is összezördülésbe keveredhetsz egy kollégával, vagy megeshet, hogy valamely családtagoddal, esetleg egy balesetveszélyes közlekedési szituációba is belebonyolódhatsz. S csak most jön a java! Az előbbiek ellenér is lehetsz a hétvége nyertese, ha mégis a koncentrált, kompetens és önbizalommal teli oldaladat mutatod mindenkinek. A Mérlegben járó Jupiter nem hagy magadra egy pillanatra sem, és kellemes hátszelet biztosít ahhoz, hogy mégis eljuss oda, ahová az eredeti terveid vezetnek.

Rák

Ezen a hétvégén a kedélyállapotod igencsak ingadozóvá válhat. Messze lesz a kiegyensúlyozottól, a békéstől, a jótól meg végképp. Számos témát, ügyet, szituációt sötétebben láthatsz, pedig nem minden olyan zűrös, mint elsőre tűnik. Érzelmek terén lényeges lesz, hogy a szép és kifinomult dolgokra összpontosíts, az apró kellemetlenségeken pedig sürgősen lépj túl. Próbáld nem meghallani, ha sértegetnek, netán megbántanak. Ha elzárnád magadat érzelmileg a partnered vagy egy lehetséges udvarló elöl, akkor mindketten bezárkózhattok, vagyis ne félj attól, hogy őszintén megmutasd az érzéseidet, azt, aki vagy, aki annyira szerethető.

Oroszlán

Ez a hétvége jobb lesz annál, amilyet remélsz. Akad majd persze rengeteg tennivalód, lezárandó ügyed, családi kupaktanács megszervezése. Ám energiatartalékaid nem csappannak meg, úgyhogy bátran terheld túl magadat. Önmagaddal és családod egyes tagjaival azonban legyél kedvesebb, odaadóbb és türelmesebb, így a fontos részletek nem kerülhetik el a figyelmedet! Te is fontos vagy, nem csak mások, ezt tényleg tartsd szem előtt. A partnerkapcsolatban való harmónia ezen a két napon nem feltétlenül jön magától, érdemes tenni is a békéért és kiegyensúlyozottságért, az érzelmek és a szeretet áramoltatásáért.

Szűz

Nem csak ezt a hétvégét illetően, hanem általában is érdemes két lábbal a földön állnod, reálisan gondolkodnod, és remekbe szabott terveket gyártanod. Még akkor is igaz ez, ha valamilyen extra nagy előrelépés, vagy épp az anyagi gyarapodás lehetősége kecsegtet. Ne dőlj be a túlzó ígéreteknek, mert nagy csalódáshoz vagy akár veszteséghez is vezethet, ha ezek nem teljesülnek. Élvezd a pillanatnyi hétvége adta pihenési és szórakozási lehetőségeket, és járj az arany középúton! Egyszerűen találd meg a harmóniát, mindenféle élethelyzetben.

Mérleg

Levegős jegyednek köszönhetően egyébként is képes vagy repkedni, ám a most következő a két napon szó szerint szárnyalsz, meglepően nyitott és alkalmazkodó leszel minden változásra, felmerülő lehetőségre, így egészen könnyedén veszed az akadályokat, és az új feladatokat. Ne légy türelmetlen, figyeld a jeleket, meglehet, hogy maga a tested átalakulási folyamataival üzen valamit neked. Amennyiben mégis feszült lennél, vezesd le fölös energiatartalékaidat a sportban, vagy egy közeli strandon, netán este egy táncos buliban! Tartsd szem előtt, hogy közeleg a telihold, ez pedig előidézhet szélsőséges gondolatokat.

Skorpió

Szombaton vidáman és lendületesen indítod útjára ezt a két napot, aztán pedig értetlenül állsz a hétvége eseményei előtt, pedig te mindent megterveztél. Mintha sok-sok terved nem a reményeid szerint haladna, de persze néha nem árt alkalmazkodni a körülményekhez, és toleránsabb lenni mindenkivel, no és persze önmagaddal is! A sok tervezgetés, eltúlzott szervezés felesleges stresszt is okozhat. Segíthetsz azzal magadnak, hogy lazítasz egy kicsit és igyekszel kezdeményező kedvedet újjáéleszteni, így játszi könnyedséggel nyerhetsz is akár minden szituációban. Légy spontán!

Nyilas

Ezen a hétvégén hajlamos leszel arra, hogy – épp, egy tüzes Nyilashoz méltó módon – átgondolás nélkül szaladj a betonfalnak, és megpróbálj azon lyukat ütni. A látszat néha csal, s bár meglátásod szerint komoly zsákmányra tehetsz szert, azért ne rugaszkodj el a valóságtól, a reális talaj nagyobb biztonságot nyújt! Láss tisztán, s őrültségek helyett inkább fedezd fel magadban az okos és vidám Nyilast, főleg akkor, ha a családtagjaiddal kerülne sor mélyreható beszélgetésre. Ha sportolni támadna kedved, óvakodj itt is a túlzásoktól, jó lesz a kocogás, most nincs szükség kötélugrásra.

Bak

Ezen a két csodás hétvégi napon leginkább a logikai készségedre és a szervező képességedre lesz majd szükség. Ezt a családod vagy a barátaid is igénybe fogják venni, többször is megkérhetnek arra, hogy intézz el vagy rendezz le valamit. Talán még érzelmi téren is sakkoznod kell alkalmanként, hogy mindent megérts, vagy segíteni tudj valakinek. Különösen igaz ez akkor, ha számodra fontos emberekkel hoz össze a sors, esetleg anyagiakról lesz szó, érdemes az objektivitásra törekedned. A kapcsolatodban és ismerkedésnél azonban ne tagadd le romantikus énedet, a partnered biztosan örül majd némi érzelmes meglepetésnek.

Vízöntő

Ezen a hétvégén nagyszerűen alakulnak a dolgok, minden hiányzó puzzle darabka a helyére kerül, még az is rendeződik, amiben már egyáltalán nem reménykedtél. A Föld kísérője, csodás Holdunk napról napra gömbölyödik, így javulnak az esélyeid arra, hogy mindent szebbé formálj. Kifejezetten jó hangulatban és meglehetősen energikus leszel. A legjobb feltételek adottak ahhoz, hogy elszántan bevesd magad az otthoni tennivalók elvégzésébe, a kert művelésébe, esetleg befőzz pár üveg lekvárt, hogy jó pontokat gyűjts családodnál is.

Halak

Ha ezen a hétvégén nem leszel azonos véleményen valakivel, azt ne problémaként éld meg. Az a fontos, hogy képviseld a véleményedet, mert nem kell bármi áron alkalmazkodnod valakihez, és nem szükséges az ő kompromisszumos javaslatát elfogadni, ugyanakkor törekedj arra, hogy átgondoltan érvelj a saját gondolataid mellett! A lényeges döntéseket nem szabadna hirtelen meghozni, sem máskor, sem most. Ha párkapcsolatban élsz, szívügyekben most kellemetlenségek nehezíthetik meg az életed, ezért előzd meg ezt, és készíts valami kedveset szerelmed számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.