asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikáknak szuper lesz a hangulatuk, amire mások is felfigyelnek majd. Az Ikreknek azonban nem lesz felhőtlen ez a két nap, az Oroszlánoknak minden pillanatot ki kell használniuk a kikapcsolódásra, ahogy a Skorpiók is kiemelkedően jó hétvégére számíthatnak. Olvass tovább, hogy megtudd, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Ezen a hétvégén minden a kedved szerit alakul. Bármiben reménykedj, az jó eséllyel teljesül. Persze, érdemes két lábbal a földön járni, ahelyett, hogy felette járnál két lábbal. Bármit megalkothatsz, legyen szó egy finom ételről, vagy kézimunkával létrehozható különleges alkotásról. Könnyen lehet, hogy most még a divat magával ragad, az öltözködés is fókuszpontba kerülhet, nagyon szeretnél csinos és vonzó lenni, így még jobban érezheted magadat. Állj merészen a butik próbafülkéjének tükre elé, méregesd magad, kérd ki a barátnőd vagy az eladó őszinte véleményét. Azért ne feledkezz el a szórakozás más formáiról sem.

Bika

Ezen a csodás hétvégén összességében nagyon jó lesz a hangulatod, mások is felfigyelnek rád, pörögsz, jössz-mész, elintézel minden fontos ügyet, s még másoknak is besegítesz. Olyasmire is juthat időd, amit be sem terveztél erre a két napra. Olyan sok energiád van, hogy másokat is felpezsdítesz, rábírod környezetedet egy bulira vagy arra, hogy közösen tervezzetek meg valami remek dolgot. Nagyon fiatalosak és pörgősek lesznek most még az idősebb Bika jegyűek is, a kifejezetten fiatal korúakkal pedig madarat lehet fogatni. Biztos nyerő vagy most mindenféle élethelyzetben, úgyhogy szárnyalj kedvedre, és lépj ki a komfort zónádból.

Ikrek

Nem igazán érted az okát annak, miért indul döcögősen a hétvége, de mint tudod, nincsenek véletlenek, így biztos ennek a helyzetnek is van magyarázata. Szombat reggel az eltervezett dolgok összekuszálódnak, valami eltűnik, valaki késik, vagy épp nem tudsz megvenni egy valamit, amit pedig épp most akartál beszerezni. Emiatt némi rosszkedv is eluralkodhat rajtad, ám, szerencsére mindez csak átmenetileg történhet meg, hisz szombat délutánra – ha lassan is -, de minden a helyére kerül. Ne hagyd, hogy lehúzzon a rosszkedv, s azt se feledd, hogy ez a nyár is hamar véget ér! Főzz és egyél valami finomat! Nincs értelme a bánkódásnak, inkább mosolyogj egész vasárnap.

Rák

Ezen a hétvégén úgy vélheted, hogy valamiben te vagy a legeslegjobb, vagy te tudsz valamit a legjobban megvalósítani. Az tény persze, hogy bizonyos dolgokban biztosan okosabb és tapasztaltabb vagy sokaknál, ám nehogy túlzásokba ess, még a végén vitának adhatsz ezzel a magatartásoddal teret. Akármiről legyen is szó, nem kell mindenben ellent mondanod másoknak. Ha mégis, akkor ne feledd, hogy ez a viselkedésmód lefáraszt téged is, mások meg lehet, hogy megharagszanak rád. Miért nem kötsz néhány kompromisszumot inkább? Mosolyogj, hidd el, megéri szeretni önmagadat és a világot.

Oroszlán

Buli, kiruccanás, láblógatás, meg még egy kis extra lazsálás – igen, éppen ezek egyvelegére van szükséged, és ne gondold, hogy nem jár mindez neked is. Jól hangzik, ugye? Nos, ha ez tényleg egy kellően vonzó kilátás a hétvégére, akkor ne legyen másképp a valós életben sem, tégy meg mindent azért, hogy nagyon jól érezd magadat, bárhol és bárkivel légy ezen a hétvégén. Használj ki minden pillanatot a kikapcsolódásra és a szórakozásra, s ha ez a szimpla semmittevéssel egyenlő, hát azt is bátran engedd meg magadnak! Egyszerűen csak érezd jól magadat, fedezz fel új helyeket, s még a hódítás lehetősége is adott lesz.

Szűz

Ezen a hétvégén kiemelt szerepet kap az egészséged, a fizikai jóléted, vedd észre a tested jelzéseit, mire van szüksége, és mi az, amire biztosan nincsen. Elméd minden rezgését és üzenetét értékeld helyén, s elégítsd ki saját sport vagy étkezés iránti vágyaidat is. Fontos, hogy vedd komolyan a belső hangod intelmeit, hisz nem véletlen, hogy a belülről fakadó üzenetek mindig valóságon alapulnak. Talán átléptél bizonyos határokat mostanság, ám, ezen tudsz most módosítani. Minden Szűznek érdemes lenne néhány természetgyógyászattal foglalkozó könyvet vagy cikket átböngésznie, mert számos érdekes tippre lelhet.

Mérleg

Kissé bonyolultra, hullámvölgyesre sikerülhet ez a hétvége, mindenféle élményben lesz részed. Alkalmanként fenn, aztán kicsit lenn... leszel mindenhol, de békés nyugalomban aligha. Amit nehezen élhetsz meg, azaz, hogy meglehetősen sok dolgot és folyamatot csak kívülállóként szemlélhetsz, mert nem lesz mód, idő vagy lehetőség beleszólni egyes eseményekbe. A kérdés csak az, hogy ez vajon felbosszant, vagy legbelül örülsz, hogy nem neked kell valamit megoldani. Amikor viszont végére érsz ennek a hétvégének, akkor rájössz, hogy még a váratlan helyről érkező, kellemetlen sértés is valójában segítség volt, hogy megérts néhány dolgot, s változtass is azokon.

Skorpió

A Skorpió jegy szülöttjei kiemelkedően jó hétvégére számíthatnak, nehogy visszabújj az otthonos békés négy fala közé, azt gondolva, jó neked a csend végtelensége. Jó, biztos... csak nem most! Úszol az érzelmek tengerében, s ennek eredményeképpen akár egy kellemes szerelmi kalandban is részed lehet, főleg persze, ha még keresed a Nagy Ő-t. Az elkötelezettségben élők érdekes szexuális felfedezéseket tehetnek. Emellett egy családi megbeszélésre is sor kerül majd vasárnap, ahol a nyakadba akarnak valamit sózni, de csak akkor vállalj fel új kötelezettséget, ha felelősséggel el tudod látni.

Nyilas

A hétvégén szigorúan tilos a munka és bármilyen kötelezettség felvállalása. Ne most akarja fontos megbeszéléseknek helyet adni, ráérsz ezekkel munkaidőben! Mégis, amint egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapsz, magával ragadhat a munkamánia nevű elvetemült szenvedély... Biztosan ezt akarod? Vagy képes leszel ellenállni ennek a vonzó dinamizmusnak? Ne hagyd magad, inkább engedd, hogy a lazsálás, napozás, fürdőzés gondolata és megcselekvése ragadjon el. Nincs más hátra, mint előre a pihenés irányába!

Bak

A Bak jegyűek elveszíthetik a fonalat már szombat reggel, s minden, amit megterveztél, lehet, hogy gyökeresen átalakul. Alaposan belegabalyodhatsz a saját magad által szőtt pókhálóba, ám végül rájössz, igenis, szerencsés vagy, hisz vannak jó barátok és családtagok, akik észreveszik a pillanatnyi fennforgást, s azonnal a segítségedre sietnek. Habár ezeket az emberi kapcsolatokat elhanyagoltad mostanság, itt az ideje, hogy a fontos dolgokra fókuszálj. Ez pedig az emberi kapcsolatok sokszor szövevényes területe. Itt a lehetőség, hogy bebizonyítsd, a lehetetlent is meg tudod valósítani, csak kitartásra van szükség.

Vízöntő

Ezen a hétvégén bátran leereszthetsz, ám még véletlenül sem jelentheti azt ez a folyamat, hogy melankolikus, vagy épp búskomor hangulatba kerülj. Sorra eszedbe jutnak mindazok, akiknek régebben segítettél, és akiknek a viszonzására, segítő ötleteire, vagy akár csak egy bátorító mosolyukra most neked lenne szükséged. Ha bátor vagy, megkaphatod a jutalmadat eddigi jó tetteidért. Légy merész és keresd, vagy hívd fel ezeket a személyeket sorban, figyeld csak, mi történik! A jó kommunikáció gyors eredményeket hoz mindkét fél számára, a segítség pedig nem marad el, sokan azonnal ugranak, ha rólad és a neked fontos elintézendő ügyről van szó.

Halak

A Halacskák jelentős hányada szinte kezesbárány lesz ezen a hétvégén. Meglepő kedvességgel, sőt, már-már gyanúsan barátságosan közelítesz másokhoz, - ami persze nem véletlen, hanem nagyon is tudatos döntés a részedről... Teszed ezt azért, hogy felhasználhasd őket saját céljaid elérésére. Nagyon cselesen irányítod a dolgokat, ezért kevesen vehetik csak észre, miben somfordálsz igazából, s mi a valódi indíttatás, és legfőképpen mi az egész folyamat végcélja. A személyes ügyek intézésének és a megfontolt döntések ideje jött el, ne habozz, ha ki kell mondani az igent vagy a nemet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.