asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák kétségek közt töltik a hétvégét, de nincs okuk aggodalomra: ez kell a sikerhez. Az Ikrek pörgős, mozgalmas két nap elé néznek, míg a Rákoknak tűnődéssel telik majd a szombat és a vasárnap. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Belső hangod sokszor próbált üzenni az elmúlt időszakban neked, de rendre elnyomtad magadban az egyértelmű jelzéseket. A hétvégén viszont feltétlenül hallgass titkos megérzéseidre, mert nem csapnak be! A tudatalattid nem szórakozásból küldözget neked lényeges és hasznos információkat, hanem így segíthet hozzá a jó döntésekhez. Tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy fogsz egy papírlapot, felírod a hétvége izgalmas „sugallatait”, s mihamarabb elkezded azokat a magad javára fordítani.

Bika

Nem aludtál túl jól a napokban, hisz egyfolytában jártak fejedben a fogaskerekek. Rengeteg terv kavarog a fejedben, s még az álmaidban is a jövő vágyképei mutatkoznak meg. Szerencsére nincs okod félelemre vagy aggályoskodásra, bár a kétségeid egy része teljesen normális, hisz valami olyan dolgot szeretnél létrehozni, ami tényleg átütő siker lehet. Az ötlet már megszületett, a megvalósítás pillanatát viszont halogatod. Miért is? Mire vársz? Neked kell lépned, azt más nem fogja megtenni helyetted. Légy bátor!

Ikrek

Ezen a hétvégén 100 százalékon pörögsz, jár az agyad, ötletekkel rukkolsz elő, és bizony a tested sem akar pihenni. Tele vagy kiváló és könnyen kivitelezhető célokkal, már csak a megvalósítás hiányzik. Tedd meg az első lépéseket, hisz kapsz bőven inspirációt ehhez. Ne hagyd, hogy bárki, bármiről lebeszéljen. Te légy az, aki másokat rábeszél a csatlakozásra, az aktív életre, s arra, hogy ideje a régi ötleteket megvalósítani. Meggyőző érveid most könnyen célt érhetnek, még azoknál is, akik általában pesszimisták, és visszahúzó erővel bírnak.

Rák

Ezen a két napon rengeteget fogsz azon tűnődni, vajon akarsz-e jelentős hírnevet szerezni magadnak, tényleg az a cél, hogy feljuss a csúcsra, ahol elismerés vár? Vágysz-e valójában arra, hogy örökké a középpontban légy? Végül is meg kell állapítanod, hogy benned van az a bizonyos különlegesség, ami ehhez hozzásegít, csak eddig nem igazán hagytál kellő teret ennek a kibontakozásához. Itt az ideje, hogy egészen másképp állj a világhoz, megmutasd rejtett képességeidet, különben sosem jön a vágyott siker!

Oroszlán

Pihenni, lazsálni, lábat lógatni szeretnél? Az igény jogos, a megvalósítás kissé kétséges... Nézz körbe, s látni fogod, hogy akad millió dolgod, így, ha nem jut lazításra kellő időd, ne csodálkozz. Úgy véled, talán most mégis ki kellene bújni a felelősségvállalás elől? Felejtsd el! Érdekes fejleményekről kapsz hírt, ez pedig részben örömmel tölt el, másrészt kissé meg is riaszt, hisz ez a bizonyos feladat tőled is igen sok idő- és energiabefektetést igényel, pedig tulajdonképpen nem szeretnél még a jelenleginél is többet dolgozni. Vagy vasárnap estére mégis átgondolod a dolgot?

Szűz

Picit vontatottan, nyűgösen kezdődik a hétvége, valahogy semmi nem alakul a tervezettek szerint. Sokkalta szívesebben lennél egyedül és csendben, mint nagy és zajos társaságban, de szinte elkerülhetetlen, hogy ne találkozz a családoddal, barátaiddal, akik hallani sem akarnak arról, hogy nélkülözniük kelljen téged két napon keresztül. Hidd el, jót fog tenni, ha körbe vesz a szeretet, és mosolyt csalnak szeretteid az arcodra. Hiába gondolod azt, hogy kell a magány, tévedsz, a magány csak a szorongásaidat erősíthetné, amire most nincs szükség.

Mérleg

Levegős jegyed remekül fogja érezni magát ezen a hétvégén, nemcsak a Hold, hanem a Vénusz is támogat minden vágyad megvalósításában. Magával ragad a romantika, az érzéki vágy - még akkor is, ha épp nincs kapcsolatod... mert lehet! Szerezz magadnak valakit! Tombol benned a hódítási vágy, tele leszel szenvedéllyel, bárkit az ujjad köré tudsz csavarni az ellenkező nem tagjai közül, elég lesz egy csábító szempár, és valaki térdre rogyik előtted, hisz csak rád várt. Ez a két nap extra mennyiségű szerelemmel lesz teli, használd ki!

Skorpió

Ez a remek, sok energiával és örömteli pillanattal teli hétvége jól alakul. Hozzásegítenek a körülmények ahhoz, hogy átgondold anyagi ügyeidet, átvariáld költekezési szokásaidat, s ha szükséges, lemondj a luxusról egy sokkal nagyobb álom megvalósításának érdekében. Ha netán anyagi jellegű gondjaid lennének, kérj segítséget hozzáértő szakembertől, aki irányt mutat. Szaturnusz rávilágíthat most arra, hol csúsztál el a banánhéjon, és ez segít a gyors talpra állásban. Remek elképzeléseiddel bármilyen gödörből kimászol.

Nyilas

Ezen a két napon kifejezetten romantikus, szenvedélyes és nem utolsó sorban odaadó leszel, a kedélyállapotod jó hangulatban telik, és másokra is kiváló hatással leszel. A kapcsolatban élő Nyilasok esetében könnyen megtörténhet, hogy egy rég várt elköteleződésre sor kerüljön - egy házasság, összeköltözés vagy gyermekáldás formájában. Aki viszont még keresi az igazit, ne hagyjon ki semmilyen alkalmat arra, hogy randizzon, ismerkedjen, mert közeleg a szerelem. És miért akarnál továbbra is pártában maradni?

Bak

Nyűgös lehetsz szombat reggel, ám ezt az érzést ne ereszd szabadon, inkább fojtsd el időben magadban. Talán most kissé több időt tölthetsz ágyban vagy a teraszon. És tudod mit? Legyen úgy, ahogy neked a legjobb. A láblógatás jelentős szerepet játsszon a hétvégén, így tényleg ki tudod magad pihenni. A nagy lazsálás közepette a gondolataid azért mégsem hagynak békében, állandóan elkalandozol, tervezel, szervezel, töprengsz vég nélkül. Talán ideje lenne átgondolni jelen helyzetedet? Akkor hallgass a legbelső érzéked üzeneteire, és fogadd el, hogy sokkal többre vagy képes, mint eddig valaha.

Vízöntő

Új élethelyzetekkel ismerkedhetsz meg közelebbről ezen a hétvégén, de élvezni fogod a sürgést-forgást, a nagy mozgolódást, ami körbevesz, és tulajdonképpen le is nyűgöz. Rengeteg érdekes emberrel találkozol, olyanokkal is kellemesen elcsevegsz, akiket eddig elutasítottál valamilyen okból. Fény derül arra, hogy a valamiért nem szokványos emberi külsők mögött micsoda szellemi magasságok bújnak meg, és ez csodálattal tölt majd el. Imádni fogod a lehetőséget, hogy kommunikálj a világ dolgokról, bárkivel, bárhol, elvárások nélkül.

Halak

Ezen a hétvégén egyetlen dologra figyelj: építsd és javítsd emberi kapcsolataidat, ne hanyagold el szeretteidet, leginkább azokra szánj most időt és energiát, akikkel régen nem kommunikáltál, vagy csak felületesen tetted mostanság. Igenis megérdemli mindenki, hogy maximális figyelmet szentelj rájuk. Sokakkal nem találkoztál egy ideje, pedig akad sok olyan ismerősöd, akinek emberi értéke magas, csak az időd kevés, hogy foglalkozz velük. Pedig érdemes lenne, ugyanis fontos információkkal gazdagodhatsz, melyek később jelentős hasznot hozhatnak neked.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.