2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek remek hétvége elé néznek, és egy kellemes meglepetés vár rájuk, a Rákok számára pedig elég kiegyensúlyozott lesz ez a két nap. A Mérlegek számára dolgos perceket és pihenést is rejteget a hétvége. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Érzelemmel lesz teli ez a hétvége, a szíved telítődik örömmel és szeretettel, te is kapsz törődést és figyelmet, s magad is tudsz adni ebből másoknak. Szabadság! Szerelem! Odafigyelés! E három uralja a következő két napot, sőt, talán még hétfőn is el leszel egy kicsit varázsolva. Ámor nyila minden Kost célba vesz, a magányosok meglepő helyen találkozhatnak egy remek partnerjelölttel. Elkötelezettként is célkeresztben leszel. Ha nemcsak nézel, hanem látsz is, akkor jó eséllyel találsz rá önmagadra és a nagy Ő-re. A párban élőknél garantált a rózsaszínködös, szenvedéllyel tűzdelt pillanatok sokasága.

Bika

Meglehetősen tele volt a naptárad egész héten, szorgosan és eredményes teltek a munkával teli napok, és szerencsére még mindig rengeteg energiád maradt, amit most otthonod formálására, szépítgetésére vagy épp emberi kapcsolataid javítására szánhatsz. A munkát és a szakmai kérdéseket told háttérbe, csakis a családoddal és a magánélettel foglalkozz. Legyen ebben a hétvégében aktivitás és passzivitás, csend és zaj, figyelem, odaadás úgy, hogy vasárnap este ne kelljen azt érezned, túlhajtottad magadat. Tervezz olyan dolgokat szombatra és vasárnapra, ami aktívan tölti ki szabad perceidet.

Ikrek

Már a szombati nap kora reggeli pillanatait is jó dolgokra szánod, hát még a többit! Szuper jól tervezted el a különféle események láncolatát, abszolút a terveidnek megfelelően kezdődik a hétvége, és a folytatás is jól alakul. Lesz benne izgalom, mozgalmasság, érzelmekkel teli pillanatok. Még egy apró meglepetés is vár rád, ám erről nem árulhatunk el többet, hisz akkor nem lenne meg a varázsa! Várj kellő türelemmel, hisz ami késik, nem múlik. Emellett ne feledkezz meg egy fontos ígéretedről, amit egy szeretett emberrel szemben vállaltál, és ideje lenne eleget is tenni neki!

Rák

Kiegyensúlyozott szombatod folyamán minden épp akkor történik, amikor az szükséges. Nem csak erre a hétvégére, hanem a következő napokra is harmóniával töltődsz fel, rengeteg felhalmozott apróságot elrendezel otthon, beszélgetsz családoddal, szomszédjaiddal, és ez egy jó irány! Vasárnap is élénk és mozgalmas lehet, talán az otthon ülés kevésbé lesz vonzó program, sokkal inkább kimozdulnál, futnál, teniszeznél, mozognál, ami jól is fog esni, és jót is fog tenni neked. Keress társaságnak olyasvalakit, akivel régen voltatok kettesben, és lenne is miről beszélnetek. Kössétek össze a kellemest a hasznossal, és mindketten remekül érzitek magatokat az együtt töltött órákban.

Oroszlán

Mint egy kis szitakötő, úgy röpködsz ide-oda, szemlélődsz, figyeled a világot, élvezed az élet apró örömeit, s valójában nem is vágysz most túlzott felhajtásra, a csend és a béke maximálisan kielégít. A hétvégén nehezen tudnak téged követni a barátaid, szeretteid, nem ezt az oldaladat ismerik, ennél aktívabb szoktál lenni. Bár kedvelik benned a sokszínűséget, a változatosságot, ám hiányolni fogják a tüzes és heves jellemvonásaidat, aki minden buliban és történésben benne van. Mondd el nekik, hogy ez is te vagy, de elégítsd is ki őket azzal, hogy a vasárnapot nekik áldozod.

Szűz

Végre itt a hétvége, már nagyon vártad, és komoly terveket sorakoztattál fel annak érdekében, hogy minden a te kedved szerint zajlódjon! A pihenésen és a barátokkal közösen eltöltött órákon túl egy kis izgalomban is lesz részed, mivel szombat este vagy vasárnap váratlanul bekopogtat az ajtón valaki, akinek szinte a homlokára oda lesz írva, hogy „szerelmet keresek". A kegyeidet keresi, vajon észreveszed ezt? Nyisd ki a szemeidet! Ha van kapcsolatod, lehet, hogy mostanában zűrjeitek voltak, s partnered igyekszik kiengesztelni téged. Hagyd neki, hisz szeret! Miért ne lehetnél ismét felhőtlenül boldog?

Mérleg

Még az előző hosszú hétvége hatással van rád, s bár ez a mostani csupán két napos lesz, nagyon jól fog telni, örömmel, mosollyal, történésekkel, no és persze némi izgalommal. A szorgos házimunkával vagy otthoni kötelességek elvégzésével, valamint ígéretek teljesítésével telő szombat délelőtt után egy nyugodalmas, csendes, békés vasárnap vár rád, amikor muszáj pihenni. A hét utolsó napja annyira kedvező lesz számodra, hogy vonzerőddel bárkit leveszel a lábáról. Most előállhatsz olyan igényekkel, amikkel eddig nem mertél! Amit ma megkívánsz vagy megálmodsz magadnak, az biztos a tiéd lesz.

Skorpió

A hétvége picit döcögősen indul, a hangulatod eleinte messze van a jótól, a szombat délelőtt különösen problémásnak ígérkezik, úgyhogy meglehet, szint mindent nyűgnek fogsz megélni. Muszáj mindig őszintén és nyersen megmondani a véleményedet? Nem, nem szükséges, hidd el, ezzel csak felhúzod magadat. Ha egy barátoddal teszed ezt, jó alaposan megsértheted, és nem biztos, hogy szemet tud hunyni viselkedésed felett. Egyszerűen csak csukd be mindkét nap a szemeidet mások hibái felett, és azt élvezd, ami jó, ami békés, ami mosolyra sarkall. A rossz szócskát töröld ki a szótáradból.

Nyilas

Tulajdonképpen mindegy, hogy szombatot vagy vasárnapot mutat a naptár, te megállíthatatlanul mész előre, pörögsz és forogsz, s valamibe feltétlenül bele akarsz vágni, ami nem munka, és nem valami kötelesség, hanem egy vágy a magánéleted szépítésével, boldogabbá tételével összefüggésben. Nem viszed egy kicsit túlzásba a tenni vágyást? Pihenni, lazsálgatni is kellene, azért hétvége a hét vége! Ha megvalósítottad valamely jelentős tervedet, akkor iktass be egy sétát a barátnőddel vagy kedveseddel... vagy vidd a kutyát futni!

Bak

Egész héten csak az aktuális feladatok elvégzése lebegett a szemeid előtt, egyfolytában robotoltál, intézted a saját, sőt, alkalmanként mások dolgait, így joggal követeled magadnak a csendet és a békét. Érezd magadat szerencsésnek, ugyanis meg is kapod, abszolút a kedved szerint fog telni mind a két nap, feltéve persze, ha nem vállalsz be semmi olyat, ami nem a te feladatod lenne. Ha valaki a saját bajainak megoldását próbálja át tolni hozzád, tiltakozz hangosan és hevesen. Mondd le azon programokat, melyek nem pihentetők, és nem bírnak feltöltő hatással... És tényleg semmivel ne törődj, magadon kívül.

Vízöntő

Imádni fogod ezt a hétvégét, végre kiélheted magadat, lesz időd és kedved nézelődni, csevegni, eszmét és információt cserélni, sőt, még olyan hírek is befuthatnak ezáltal hozzád, amik segíthetnek egy régi, kellemetlen ügyön végre túllépni. Beszéld ki magadból azt, ami bánt, ami feszültséget okoz, de vad idegenekkel ne oszd meg a legféltettebb titkaidat. Az égi konstellációk óva intenek az új emberi kapcsolatok kialakításától, ezekkel ráérsz novemberben. Figyelj oda, kinek mit mondasz, kinek mit ígérsz, kivételesen ragaszkodj a megszokotthoz, a régihez.

Halak

Igyekezz elkerülni a munkát és a szakmai kérdéseket, bőven akad más izgalmas teendő erre a hétvégére. Legalább az egyik nap pihend ki magadat alaposan, nyugodtan aludj kicsit tovább, ne töltsd a konyhában az időt, hanem rendelj valamit, és nyugodtan heveredj le a kanapéra, - egyszerűen csak ne csinálj semmit. Ha folyamatosan kizsákmányolod, valamint szellemileg is leterheled magadat, így pedig nem hagyod regenerálódni testedet, azzal ártasz magadnak. A munka vár hétfőig! Már megérkezett vagy még útban van egy kis pluszpénz is feléd, úgyhogy nem kell kapkodnod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.