Heti horoszkóp (december 25-31.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikreknek fel kell készülniük a sok változásra, melyek feléjük tartanak, de nem kell aggódniuk: csak jót hoznak a számukra. Az Oroszlánoknak semmilyen tervükről nem kell lemondaniuk, a Mérlegeket pedig ez a hét segíti a tisztánlátásban. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Karácsony? Újév? Bizony, az egyiken maholnap túl vagy, a másiknak pedig ott állsz a kapujában, s elkerülhetetlen, hogy a gondolataid a jövő év tervei körül mozgolódjanak folyamatosan. Érdekes lehetőségek, éltető remények híre jut el hozzád, ne legyints semmire, még a legfaramucibb ötletből is kialakulhat valami különleges dolog. Légy mindenre befogadó, így pedig a változás és a változtatás is adva lesz. Hát kell ennél több? Ne ijedj meg attól, ha hirtelen több oldalról is friss szél fúj feléd! Tüzes tulajdonságaiddal legyen benned bátorság, és merj rálépni egy ismeretlen, hívogató ösvényre. Ugye megteszed önmagadért? Mert bizony ne gondold, hogy másokért cselekszel!

Bika

A hét elejét az ünnep csendessége, a végét a hangos mulatozás teszi különlegessé. Áll előtted jó pár olyan nap, amikor sokat tehetsz önmagadért és a környezetedért, ám most ne keress hatalmas kihívásokat, inkább lazíts, engedd el magadat, nyugodtan helyezd középpontba az ünnepi hangulatot, ameddig kedved tartja. Arra koncentrálj, ami őszintén érdekel, és teljes figyelmedet leköti. Ha van benned most is ambíció, akkor bátran vágj bele őrült dolgokba, mert ezt most megteheted, ám jövő héten már aligha. Lassan, de biztosan közeledik az újesztendő, s jövő héttől visszatérnek életedbe a szorgos hétköznapok, hát tégy valami bolondosat, extrémet, szokatlant most.

Ikrek

Ne menj szembe a sorsoddal. Ez a hét sok olyan pillanatot rejt, amit teljes egészében meg kell élned ahhoz, hogy tisztábban lásd a lehetőségeidet, vagy akár már a 2018-as esztendő kihívásait. Tudod, aminek meg kell történnie, az úgyis meg fog esni! Összességében viszont elmondható, hogy a sok változás, amire fel kell készülnöd, s amelyek közelítenek feléd lassan, de biztosan... mind jót hoznak számodra. Csak hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek, engedd magad inspirálni, sok ötletet gyűjthetsz, ha beszélgetsz az emberekkel. Akár vártad az újesztendőt, akár nem, tudd, hogy mindenképpen egy remek szilveszteri buliban lesz részed, amit aztán követhet egy remek évkezdet.

Rák

Magad sem tudod, hogy mihez kezdj, hiába van mód a pihenésre, titkon a gondolataid elkalandoznak? Inkább dolgoznál? Bepótolnál pár elmaradt feladatot? Felejtsd el! Add át magadat a totális kikapcsolódásnak, ennek van itt az ideje! Bármi mellett tedd le végül a voksodat, biztosan jól fogsz dönteni, s a terveidet senki nem akarja majd keresztülhúzni. Amennyiben adódnak olyan pillanatok, amikor nem érzed igazán jól magadat a bőrödben, hát keress új inspirációkat, találj ki új ötleteket, lepd meg magadat és környezetedet kreatív gondolatokkal, jól megfogalmazott ígéretekkel a 2018-as esztendőre. Szilveszter napján csapj egy görbe estét - ez a minimum!

Oroszlán

Nagyon élvezted a múlt hetet, pörgős volt, élményként éld meg hát a karácsonyt és az utána érkező kellemes napokat. Az illatok nem illannak el, a szeretet tapintható lesz minden egyes nap során. Emellett további jó hírünk van! Nem kell lemondanod semmilyen tervedről, viszont a jó események péntektől már nem a karácsony, hanem a szilveszteri mulatság köré összpontosulnak. Az égi energiák kellemes hatást biztosítanak, mindenféle pozitív energiával tudsz jól sáfárkodni, hát élvezd a különféle eseményeket, az ismerkedés lehetőségét. Örülj minden apróságnak, menj bulizni, s csak lassan kezdd el tervezgetni az újévet is. Ha adódik is fontos feladat, az nem fog leterhelni, mindig fel tudod tölteni az energiatartalékaidat.

Szűz

Tény, hogy mindig akad olyan ügy és téma, amin egy karácsony vagy egy évforduló semmit sem változtat. Többek közt az, hogy kitartó vagy, ambiciózus, és új célok fogalmazódnak meg a fejedben folyamatosan. Elvitathatatlan, hogy meg is akarod és tudod ezeket valósítani, de nem várhatnál pár napot? Hová sietsz annyira? Mikor akarsz pihenni? Hidd el, ráérsz a nagy vállalásokkal jövő hétig... vagyis jövő hétig!! A Jupiter segít tisztán látni, tervezni, felfedezni magadban a többletet, a különleges képességeket, s érdemes szabadon engedni a fantáziádat, s alkoss valami remekbe szabott dolgot. Legyen a sok apró tennivaló közt lazsálás, szeretet és önmagaddal törődés. Ne rúgd össze a port másokkal, legyen a béke elsődleges feladat.

Mérleg

Egy óév búcsúztatását várod? Előtte még éld meg a karácsonyt, hisz békés és örömteli lehet, épp, ahogy vágysz rá. Az elmúlt időszak bizony nem volt eredménytelen, sem sikertelen, bár tény, hogy nem tudtál mindent maradéktalanul vagy épp tökéletesen megvalósítani, amit januárban elterveztél, ám szomorkodásra nincs okod. Ez a hét segít a tisztánlátásban, épp ezért fontos időt szánnod arra, hogy összegezd, hol értél el eredményt és hol buktál el. Merkúr által jobb kommunikációra leszel képes, így a szükséges információkat is begyűjtheted, ha mersz okosan kérdezni. Csak így fogod tudni a 2018-as esztendő alapjait hibátlanul letenni. Itt egy újesztendő, új fogadalmak lehetőségével, nagyszerű tervek megfogalmazásával, melyek csupán minimális csiszolást és formálást igényelnek.

Skorpió

Karácsony hetében sokkal többet teszel annál, mint amit bárki elvár tőled. Szeretsz, örömöt adsz, mosolyogsz - hát kellhet ennél több? Aligha! A jó eredmények téged dicsérnek, s nagyon úgy tűnik, nem akarsz ezen a hozzáálláson változtatni most sem – jól teszed! Ugyanakkor biztosan jó döntés, hogy a pihenés helyett mást se csinálsz, mint jössz és mész, egyfolytában sürgölődsz, érdekes ötletekkel állsz elő, s minden ellenszolgáltatástól mentesen körbeugrálod a szeretteidet? Tégy úgy, ahogy számodra az jó! Eszmét cserélsz? Alkotsz? Formálsz, vagy épp megoldod a függőben lévő ügyeket? Így ne csodálkozz azon, ha fizikailag elfáradsz, és semmihez sem lesz kedved péntekre. Ugye nem akarsz a tévé előtt punnyadni szilveszter éjjelén? Akkor ne fáraszd ki magad feleslegesen!

Nyilas

Ha abban reménykedtél, hogy minden végtelen békességben zajlik ezen a héten... s a 2017-es esztendőt lezáró napok csendben és semmittevés közepette telnek el... hát tévedtél! Jó hír, hogy nem leterhelő és fárasztó tennivalók várnak rád, sokkal inkább izgalmas ötletek felbukkanása, érdekes találkozások sokasága, remek eszmecserék és őszinte beszélgetések lehetősége. Nem sok időd lesz pihenni, ám ezt te nem fogod bánni, ugyanis bármibe fogsz, az nem fáraszt le, sőt inkább feltölt energiával. Igen sok feladat kerül elő a semmiből, és érezni fogod, nem kezdheted el ezeket halogatni. Természetesen nem feledkezhetsz meg a szilveszterről, mely a sok tennivaló közt üde színfolt lesz.

Bak

Könnyen lehet, hogy bőven vannak még fenntartásaid a 2017-es esztendővel összefüggésben, ám ne kezdd siettetni a dolgokat, érdemes megvárni, hogy lendületbe jöjjenek a fogaskerekek. Ha tudod, mely függőben lévő ügyek zárhatóak le jól és biztonsággal még idén, hát ess nekik bátran, de új kihívásokra, remeknek tűnő ajánlatokra már ne bólints. Ugyan van két-három napod, amit tényleg kitölthetsz mindenféle tennivalóval, de ezt inkább már a 2018-as esztendő előkészítésére szánd. Legyen pontos bakancslistád, gondolkozz, tervezgess, de nem kell a lovak közé csapni! Itt a szilveszter, hát bulizz egyet, tedd emlékezetessé az évzárást. Szerencsére nem kell gyorsan visszarázódnod a mindennapok egyhangúságába, hanem egy hosszabb feltöltődés után indul az újév.

Vízöntő

Komoly reményeid vannak az újesztendővel kapcsolatban? Lehetnek is, hisz mindent megtettél 2017-ben azért, hogy jó évet zárj, s lendületesen kezdődjön az újesztendő. Gondold át valamelyik nap, mit kell még lezárnod, mit készíthetsz elő - s mindezt tarkítsd pozitív gondolatokkal, s hittel. Elképzeléseidet, terveidet jegyezd fel, mert sok okos ötlet veszhet el a karácsony csendjében vagy épp a szilveszteri bulizás zajában. Munka, karrier, tanulás, magánélet? Bármin szeretnél változtatni, tedd meg az azok felé vezető út első lépéseit még ezekben a napokban, így az újesztendő első lépéseit már konkrét tennivalókkal tudod megkezdeni.

Halak

A 2017-es esztendő utolsó hetében elkerülhetetlen, hogy sok gondolatot szabadon engedj, s eltűnődj azon, hogyan tovább. Összegezned kell az eddigi eredményeket, s érdekes felismerésekben lehet részed, ha teljesen őszinte leszel magadhoz, s erre a környezetedet is megkéred. Most meglátod azt, hol hibáztál, s mit kellene 2018-ban teljesen másként megcselekedni. Az újév közeledte, az újdonságok iránti vágy pozitív lendülettel tölt fel, bár a munkát inkább hanyagold, azzal ráérsz jövő héten. Ugyanakkor rengeteg kreatív gondolat tobzódik benned, úttörő terveidet oszd meg az arra érdemes emberekkel. Hab a tortán, hogy energiáért sem kell átmenni a szomszédba. Szárnyalni fogsz, ez, valamint a következő hetek minden reményedet beteljesítik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.