asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hétvége sok jegy számára lesz eseménydús, a Bikák például érdekes fejleményekről kapnak hírt, a Rákokat pedig magával ragadja a romantika. A Szüzek számára ez a két nap nagyon sok örömet okoz majd, a Skorpiókat pedig új helyzet elé állítja. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Ezen a hétvégén meglepően sok időt fogsz tölteni azzal, hogy tervezd a 2018-as esztendőt. Fontos kérdés az, hogy vajon akarsz-e komolyabb feladatokat még ezen a hétvégén elvégezni, vagy egyéb gyökeres fordulatot véghez vinni életedben. Végül is meg kell állapítanod, hogy benned van az a bizonyos x-faktor, csak eddig nem hagytál teret ennek kibontakozásához. Itt az ideje, hogy kicsit másképp állj a világhoz, megmutasd rejtett oldalaidat, különben sosem jön a vágyott siker! Közben ne feledd, hogy áll előtted pár fontos nap: úgy hívják... karácsony!

Bika

Pihenni, lazsálni, lábat lógatni szeretnél ezen a hétvégén? Remek gondolat, kiváló terv, a megvalósítás viszont várat magára pár napot, hisz bőven van még tennivalód az ünnep kezdete előtt. Érdekes fejleményekről kapsz hírt, akár idegen embertől is érkezhetnek ezek az információk. Ez a folyamat részben örömmel tölt el, másrészt akár picit meg is rémiszthet, hisz sok idő- és energiabefektetést igényel, ha bevállalsz egy új feladatot. Fontold meg, mire bólintasz. Mindeközben a rengeteg sütni és főzni való is sorban áll a konyhában, a családod pedig időt követel tőled.

Ikrek

Ismerd be, eleged van, nincs mit ragozni ezen. Nyűgösen, fáradtan, energiátlanul futsz neki a hétvégének, pedig tudod, hogy a végén csodás pillanatokban lehet részed. Sokkalta szívesebben lennél egyedül, mint társaságban, ám lehetetlen, hogy ne foglalkozz a családoddal, a barátaiddal, akik hallani sem akarnak arról, hogy nélkülözniük kelljen téged akár csak egy pillanatra is. Hidd el, jót fog tenni, ha körbevesz a szeretet érzése, sok mosollyal és jó szándékkal kísérve. Hiába gondolod azt, hogy kell a magány, tévedsz!

Rák

Jól érzed magadat a bőrödben, szárnyalni fogsz végre ezen a két napon – ami persze nem csoda, vasárnap már szenteste. Magával ragad a romantika, az érzéki vágy, mindenben meglátod a szépet, még akkor is, ha az bármikor máskor ez nem történne meg. Nos, engedd szabadon a vágyaidat, szerezz magadnak valakit, akivel kirúghatsz a hámból még karácsony előtt, tégy mindent kedved szerint. Rád tör a hódítási vágy, valakit vagy akár többeket is le akarsz venni a lábukról. Jól érzed, most bárkit az ujjad köré tudsz csavarni. Ez a két nap extra dolgokkal lesz teli.

Oroszlán

Ez a gyönyörű, a karácsonyi hangulatot és a szentestét magában rejtő hétvége kiváló lesz arra, hogy átgondold különféle ügyeidet, átalakítsd költekezési szokásaidat, s ha szükséges, lemondj néhány apró luxusról egy sokkal nagyobb álom megvalósításának érdekében. S bár ilyesmit újévkor szokás tenni, neked mindez most jár a fejedben. Ha anyagi gondokkal küzdesz, kérj segítséget hozzáértő szakembertől mihamarabb. A Bakban járó Szaturnusz rávilágíthat arra, hol csúsztál el a banánhéjon, s min változtass, hogy 2018 jobban alakuljon.

Szűz

Ez a karácsonyt megelőző hétvége nagyon sok örömöt fog neked okozni, lehet szerelmes, romantikus, odaadó, s végül összességében harmonikus hangulatban telik, - főleg a vége, vasárnap este. A nyugalom megingathatatlan körülötted, ha elkötelezett vagy, s kapcsolatban élsz, végre felcsillanhat a remény arra, hogy egy rég várt álmod megvalósuljon. Az a Szűz, aki még keresi az igazi szerelmet, ki ne hagyjon semmilyen lehetőséget arra, hogy randizzon, ismerkedjen, mert bizony meglepő gyorsasággal érkezhet meg a vágyott kedves.

Mérleg

Nyűgös vagy, a hétvége kezdetén igazából semmihez sincsen kedved. Elfáradtál, ami teljesen normális állapot, s bizony nem csak az utóbbi napok rohamtempója miatt, hanem az egész évi hajtás eredményeként. Titkos reményed az, hogy talán végre egy picivel több időt tölthetsz ágyban, vagy foglalkozhatsz saját lelked ápolgatásával – s ez nem egy reménytelen vágy csupán! Ugyanakkor hiába van hétvége, teljes egészében most sem sikerül kipihenned magadat. Sokszor elkalandoznak a gondolataid, tervezel, szervezel, töprengsz vég nélkül...

Skorpió

Új élethelyzetek elé állíthat a sors, pedig titkon abban reménykedtél, hogy nyugtod lesz végre – részben a hétvége, másodsorban a karácsony miatt. Mégis erőt veszel magadon, s élvezni fogd a nyüzsgést, ami körbevesz. Sok izgalmas pillanatban lesz részed, érdekes emberrel futhatsz össze, olyanokkal is, akiket eddig elutasítottál valamilyen érthető ok miatt. Fény derül arra, hogy a fura, vagy a nem szokványos emberi külsők mögött micsoda szellemi magasságok bújnak meg. Imádni fogod a lehetőséget, hogy emberekkel kommunikálj.

Nyilas

Ezen a karácsonyt megelőző és a szentestét már magában rejtő hétvégén egyetlen dologra összpontosíts: építsd és javítsd emberi kapcsolataidat, merd elmondani, mit szeretnél, de akár azt is, mi bánt. Ami teljesen stabil és kiegyensúlyozott az most háttérbe kerülhet, s leginkább azon emberekre szánj több időt és figyelmet, akikkel régen nem beszéltél, nem találkoztál, hisz van rengeteg olyan kedves barátod, rokonod, akik fontosak. Érthető, hogy az időd kevés, ám akkor is érdemes lenne a telefont megemelni, te is tudod, - igaz?

Bak

A belső hangod folyamatosan próbált neked üzenni az elmúlt napokban, de mindig elhessegetted, mert annyi dolgod volt, és talán a különféle elvárások miatt sem mertél hallgatni rá. Ezen a hétvégén viszont feltétlenül figyel ösztönös megérzéseidre, és cselekedj is ezek alapján. Értsd meg, hogy igenis fontosak ezek az apróságok, és jobb irányba terelődhet az életed. Sőt, talán egy régi ígéreted bukkanhat elő, amit sürgősen teljesíteni kellene. Bőven van még elintéznivalód karácsony előtt. Tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy fogsz egy papírlapot, felírod a hétvégén érkező „sugallatokat".

Vízöntő

Nem pihentél eleget mostanság, de ez tulajdonképpen érthető. Részben sok volt a tennivaló az ünnepek előtt, másodsorban sok fura gondolat motoszkált a fejedben. Bizony már nagyon tervezed és szervezed a 2018-as év részleteit, vágyaid szárnyakra kelnek. Ugyanakkor beláthatnád, hogy most jön a karácsony, s ezzel kell foglalkoznod. Nincs okod félelemre, hisz valami olyan dolgot szeretnél létrehozni, mely tényleg átütő siker lehet. Az ötlet már megszületett, a megvalósítás pillanatát viszont halogatod. 2018. január 1-ig!

Halak

Ezen a hétvégén a jól megérdemelt pihenés, lazsálás és aktív láblógatás helyett elképesztő sebességgel száguldanak a gondolataid, tervezel és szervezel, tele vagy kiváló és kivitelezhető ötletekkel, már csak a megvalósítás pontos bakancslistája hiányzik. Persze, mi is arra biztatunk, hogy ne hagyd, hogy bárki, bármiről lebeszéljen, ám kérünk arra, hogy vedd észre, vasárnap már szenteste van. Meggyőző érveid most könnyen célt érhetnek bárkinél, de egy finom süti, vagy forró csokoládé is megtenné a maga pozitív hatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.