Decemberi szerelmi horoszkóp

2018.12.02. 08:00

Ha a páratlan Ikrek társra vágynak, akkor jobb, ha nemcsak sóhajtoznak valaki után, hanem cselekednek. A párban élő Rákok kapcsolata erőlködés és kétségek nélkül is jól alakul majd. Azoknak az Oroszlánoknak pedig, akik keresik az igazit, a december meglepetéseket tartogathat: eddig rejtőzködött a nagy ő, de most fordul a kocka. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

 

Kos

Páros: Ősszel többször is eluralkodott rajtad a kétség? Talán nem vagy biztos abban, hogy kedvesed tényleg hozzád való? Netán a hűségében kételkedsz? Ne húzd az időt, kevés van belőle, ráadásul drága is. Gondold át, vele akarsz-e maradni, vagy sem. Cselekedj mihamarabb!
Páratlan: Vajon miért nem kopogtat az ajtódon a szerelem? Azért, mert nem határoztad meg pontosan, mire vágysz. Azon tűnődj el, mi a valódi célod, amikor keresed a szerelmet. Futó kaland vagy tartós elkötelezettség? A Vénusz megteszi a magáét azért, hogy boldog légy.

Bika

Páros: Kétségeid vannak? Megfoghatatlan érzések gyötörnek? Bizonytalankodsz a kapcsolatod miatt? Kérdezz, és ezekre a partnered most megnyugtató válaszokat fog adni. Így harmónia költözik az életedbe, és remek pillanatokban lesz részed. Élvezzétek egymás társaságát!
Páratlan: Az év vége meglepően sok örömteli pillanatot tartogat számodra, szórakozz, menj társaságba, regisztrálj online társkeresőbe, flörtölj bátran, így valakinek a szívét biztosan megdobogtatod. Engedd, hogy udvaroljanak neked, meghívjanak randikra, amelyeken légy önmagad.

Ikrek

Páros: December a ti hónapotok, és minden fontos lépésnél, a közös jövő megtervezésénél, illetve jelentős döntésnél kettőtök közös érdeke legyen szem előtt. Ami a közelmúltban megakadt, amit nem tudtatok megbeszélni, az most rendezhető, mindkét fél teljes megelégedésére.
Páratlan: Szeretnél valakit behálózni? Merj lépni, jelezd, hogy nyitott vagy egy randira, flörtre, tégy azért, hogy felfigyeljen rád a másik! Ne csak sóhajtozz valaki után, hanem cselekedj. Csinos és kedves vagy, tégy olyat, ami felkelti a figyelmét, így a siker garantált.

Rák

Páros: December hava épp úgy telhet, ahogy azt szeretnéd. Erőlködés és kétségek nélkül is jól alakulnak a dolgok. A különféle örömforrások felkutatásával nagyobb teret kap a figyelem, a szeretet és az empátia, így végül még emlékezetesebbé teheted az együtt töltött időt.
Páratlan: Neked kell keresned a lehetőségeket, azok nem jönnek maguktól. Ugye nem akarod az új esztendőt magányosan kezdeni? Akkor hozd magadat formába, mondj igent a randikra, és olyan emberrel hoz össze a sors, aki elsőre nem tűnik főnyereménynek, ám végül meglep téged.

Oroszlán

Páros: Érdekes, egyben nagyon különös érzés lesz úrrá rajtad december első harmadában, és ez nem lesz feltétlenül örömteli. Eleinte nem tudod megfelelően kezelni a bonyodalmakat, vitákat és félreértéseket, ezért tedd azt, amit a belső hangod sugall. Teremts békét!
Páratlan: Még keresed az igazit? Talán ügyesen rejtőzködött eddig előled, ám most fordul a kocka, és nem kell sokat várnod, ugyanis december 7-e után bármikor feltűnhet a színen, még az is megeshet, hogy meglepő tempóval vesz le a lábadról. Innentől kezdve tiéd a világ.

Szűz

Páros: Ebben a hónapban a romantika teret nyer, hát ne legyen szégyen kimondani a legtitkosabb vágyadat – bármi legyen is az. Élvezd az együtt töltött perceket, lepd meg kedvesedet, ügyes praktikákkal ismét vonzóvá válsz. Az önbizalmad nő - kell ennél több?
Páratlan: Olyan emberek bukkannak fel a színen, akik közül többen is egyértelmű jeleit adják annak, hogy szívesen randiznának veled. Ha valaki a kegyeidbe akar férkőzni, hát engedd meg ezt a luxust magadnak! Légy okos, ne a külsőségek alapján dönts, hanem nézd az összképet.

Mérleg

Páros: Tele van a noteszed? Sok a tennivalód? Nincs elég időd a kapcsolatodra? Ne gyötörd magadat feleslegesen! Talán nem gond, ha keveset adsz magadból, de a kevés legyen tökéletes, így partnered megértő lesz veled. A Vénusz segítségetekre lesz abban, hogy a szerelmetek kivirágozzon.
Páratlan: A struccpolitikának hátat kell fordítanod! Irány a szerelem és az érzelmek tengere! Tárd ki szíved ajtaját, fogadd be az érkező impulzusokat, különben az új esztendőnek egyedül futsz neki. Rád is vár szerelem, de nem otthon, a négy fal között. Fogadd el a meghívásokat, és nem fogsz csalódni.

Skorpió

Páros: Az adventi előkészület kizökkent nyugalmi állapotodból, és jelentős időt elvonhat a kapcsolatodtól. Erre készülj fel, így el tudod kerülni azt, hogy kedvesed elhanyagoltnak érezhesse magát. Keresd az arany középút lehetőségét, szentelj neki figyelmet, mert ez értékes számára.
Páratlan: Mostanában jó volt a szingli lét? Így érezted magadat teljesen szabadnak és függetlennek? Elköteleződés helyett inkább bulikba jártál? Ez eddig jó iránynak tűnt, ám decemberben be kell látnod, hogy kezd nyomasztóvá válni ez a helyzet. Hát módosítsd a körülményeket sürgősen!

Nyilas

Páros: December minden lesz, csak egyhangú nem. Nő a szexualitás iránti vágyad? Ennek bátran adj teret. Emellett az ismeretlen iránti vágyad is fokozódik, amit a partnered egy percig sem fog ellenezni, sőt odaadó társ lesz az újdonságok felfedezésében. Örömteli napokat!
Páratlan: Vajon miért nem jártál eddig sikerrel? Ne törődj a kérdés megválaszolásával, ugyanis a Vénusz a segítségedre siet, mert olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, akiket eddig elkerültél. Neked csak annyit kell tenned, hogy kinyitod a szívedet és a lelkedet, hogy megtalálhasd a számodra tökéleteset.

Bak

Páros: Az év végén át kell szerveznetek az eddigi rutinokat, így pedig másképp, máshol, más metódusokkal lenne érdemes a közös időt kihasználni. Feltétlenül beszélnetek kell a 2019-es évről, az új jövőképről, amely komoly mérföldkő lehet! Merjetek nagyot álmodni!
Páratlan: Dobd végre sutba a magányt, a szingli lét eddig izgalmas volt, mostantól nem lesz az! Vedd kezedbe a sorsodat, tégy lépéseket önmagadért és a szerelemért. Menj új helyekre, kezdeményezz randikat. Vesd bele magadat az éjszakába, és hódítsd meg valaki szívét.

Vízöntő

Páros: Az érzéseid és a hangulatod ingadozni fognak decemberben. Ezáltal a partnereddel is nőhet a viták száma. Módosíts a körülményeken, legyél vele türelmesebb és empatikusabb. Nem engedheted, hogy ez az érzés éket verjen közétek. Tedd magad tüzessé, vonzóvá!
Páratlan: Teljesen elvette a kedvedet az, hogy az ősz folyamán egyáltalán nem voltak szerelemmel teli impulzusok az életedben? Ami késik, nem múlik! Fokozd a tempót, és jó eséllyel szakmai vagy tanulmányi területen bukkanhat fel a nagy Ő! A karácsony meglepetést tartogat neked.

Halak

Páros: December eleje bonyodalmakat rejt, nagyon sok dologban eltér a véleményed a kedvesedétől, és ez akár vitákat is előidézhet. A felbukkanó kétségek nem tesznek jót a kapcsolatotoknak, így rajtatok áll, mit vagytok hajlandók megtenni egymásért.
Páratlan: Vedd a kezedbe az irányítást! Ne hagyd, hogy a magány érzése elhitesse veled, hogy nincs szükséged társra és szerelemre. Módosíts a hozzáállásodon, a szemléletmódodon, ismerkedj új helyekkel, más típusú emberekkel, merj rálépni ingoványosnak tűnő talajra is.

szerelmi horoszkópezotériaasztrológia