Heti horoszkóp (március 11–17.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákokban megvan a kellő erő, energia és dinamizmus ahhoz, hogy sikert zsebelhessenek be, a Szüzek esetében pedig fontos, hogy ne rémüljenek meg a váratlan dolgoktól, mert mind a javukat szolgálják! A Mérlegek ezen a héten szinte bármit megkaphatnak, amit kívánnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A most következő napok mindegyikre nagyon kedvező lesz számodra, bár alkalmanként adódnak kisebb akadályok, de olyan könnyedén ugrod át őket, hogy az még téged is meglep. Munkád és karriered terén befuthat egy érdekes ajánlat, amin máskor nem tűnődnél el, de most megteszed, mert érzed, hogy ez akár jól is jöhet neked. Ugyanakkor lényeges tényezője ennek a hétnek, hogy ami nem megy magától, azt ne erőltesd, csak hagyd a dolgokat a maguk útján haladni. Érzelmek terén fogékony leszel, sok új barátság veheti most kezdetét. Feltétlenül mozdulj ki a hétvégén otthonról.

Bika

Egyszer lenn, máskor fenn! – szól a régi mondás, csakhogy te ezen a héten bebizonyítod mindenkinek, hogy létezik olyan helyzet, amikor az ember napokig képes fenn lenni, és külső erők hatására sem pottyan vissza a realitás – néha rideg – talajára. Bármibe fogsz, az most könnyedén és gyorsan összejön, még téged is meglep, milyen érdekes és új kapuk nyílnak meg előtted váratlanul. Élvezd ezt az egy hetet, nem mellesleg a növő holdnak köszönheted sikeredet. Szeretni fogod a világot, az embereket, a kihívásokat, sőt békebírója leszel másoknak azzal a csodás képességgel, hogy az ellenlábasokat hangos veszekedések nélkül tudod majd kibékíteni.

Ikrek

A növő hold nagyon kellemes és látványos dolgokat hoz az életedbe, több mosolyra számíthatsz, pozitív visszajelzéseid lesznek, és nem mellesleg akár meglepő módon juthatsz anyagi bevételhez. Olyan pénzről esetleg vagyontárgyról lehet szó, amely akár tartósan megszilárdíthatja az egzisztenciádat, vagy támogat abban, hogy kilábalj a bajból. Ügyelj arra, hogy a bevétel ne generáljon azonnali kiadást! Semmiképpen se kezdj el gyors ütemben költekezni, inkább hozz létre biztonsági tartalékot. Ha nem anyagiakban, akkor erkölcsi elismerés formájában érkezik az örömhír az otthonodba!

Rák

Jelentős dolgok eshetnek meg veled és körülötted ezen a héten, a növő hold csodás energiája gondoskodik az örömteli hírekről, pozitív megélésekről, sikerélményekről. Különösen jó üzleti lehetőségeket rejtenek ezek a napok, csak neki kell indulnod az ismeretlennek, légy merész! Ez lehet új munka, váratlan karrierlehetőség – a kiemelkedően jó körülmények adottak! Cselekedj mihamarabb, ne hátrálj meg a kihívások elől! Megvan a kellő erőd, energiád és dinamizmusod ahhoz, hogy sikert zsebelhess be, ám mintha valami mégis visszatartana. Az élet maga is kockázatos vállalkozás, ha meg sem próbálod, nem fogsz semmit elérni!

Oroszlán

Hétfőn valami egészen új dolog indul el, ám még nem tudod meghatározni, mibe is kezdj bele, mihez legyen kellő bátorságod. Kedden viszont erőteljesen érezhető, hogy látványos változás van a levegőben... Szerdától remek lehetőségek tárulnak fel előtted, jó esélyed van munkahelyi sikerekre, eredményes üzletkötésekre, új kapcsolatok kialakítására. Ha hivatalos ügyeket kell rendezned, azt a hét közepére és második felére időzítsd! Egész héten mosolyogsz, képes leszel átölelni az egész világot. Bármit elérhetsz, sikert sikerre halmozhatsz, legvégül pedig az örömödet oszd meg azokkal, akik nélkül nem értél volna be a célba!

Szűz

Eljött az ideje a látványos változásoknak, ezt te is tudod! Kitartó Szűzként kell hogy legyen benned annyi kurázsi, amennyi az első lépés megtételéhez szükséges. Ráadásul a növő hold extra energiával ruház fel, így már csak eltökéltség és kedv kell ahhoz, hogy akár teljesen új alapokra helyezd az életedet. A tavasszal együtt te magad is kivirulhatsz, a kedved jelentősen javulhat, eredményeid látványosabbá válhatnak. Anyagilag nagyot léphetsz előre, bár ehhez kockázatot is vállalnod kell! Új helyzetekkel találhatod szembe magad, ne rémülj meg a váratlan dolgoktól, mind a javadat szolgálják!

Mérleg

Olyannyira jól érzed magadat, hogy az már-már szinte zavarba ejtő. Pedig megvan erre az égi ok, hisz a növő hold folyamatosan energiával tölt fel. Megnövekvő lendület, javuló kreativitás, élénk fantázia, tettrekészség jellemzi a napjaidat. Hát kell ennél több? Dehogy! Tündökölsz és ragyogsz, szinte rád sem lehet ismerni, olyan új, ugyanakkor nagyon kellemes és vonzó oldaladat mutatod a világnak. Ne csak arra figyelj, hogy mire vágyik a szíved, hanem ügyelj arra is, hogy az észszerűség határain belül maradj, mielőtt bármibe gondolkodás nélkül beleugrasz. Ezen a héten szinte bármit megkaphatsz, amit kívánsz, de a kockázatokkal bánj körültekintően!

Skorpió

Ezen a héten nagy lépéseket tehetsz vágyott céljaid megvalósítása felé. A Jupiter segítségével sokkal nagyobb és erőteljesebb tetteket hajthatsz végre, mint remélnéd. Kiemelkedő feladatod lesz ugyanakkor az is, hogy figyelj a környezetedre, különösen szeretteidre, és ragadj meg minden adandó alkalmat arra, hogy tudasd velük, mit érzel irántuk, miképp gondolkodsz és vélekedsz róluk, és ha vannak függőben lévő ügyeid, akkor azokat gyors ütemben tisztázd az érintettekkel. Erre azért kell most sort és időt kerítened, mert a növő hold felruház ennek megfelelő energetikával. Viták nélkül rendezheted a függő ügyeidet, sőt másokat is rá tudsz venni ugyanerre.

Nyilas

Ezen a héten kiemelt szerepet kap az intuíciód, hát engedj szabad teret a belső hangodnak, tudatalattid üzeneteinek. Kiválóan fog működni minden érzéked, és könnyen ráérzel arra is, mit akar hallani a környezeted, mitől lehetnek örömtelibbek emberi kapcsolataid, hogyan tudod igazadról meggyőzni ellenlábasaidat. Képes leszel olvasni szeretteid gondolataiban, érezni fogod azt, mikor, mit és hogyan kell mondanod vagy tenned a béke, az odaadás és a kellő figyelem érdekében. Ösztönösen rátapintasz mások legtitkosabb vágyaira, legyen szó akár a lelki igényekről, vagy az érzéki élvezetekről.

Bak

A következő napokban kiemelkedő lehetőségeket kínál számodra a sors, különösen a munkád, karriered terén, bár nem elvetendő a tanulással összefüggő lehetőségek sora sem. Persze a sorsot átkeresztelhetnénk Holdra, hisz a növő hold feltölt extra energiákkal, így pedig lendületben leszel, és kiváló ötletekkel rukkolsz elő. Itt a változás ideje, ezért minden olyan problémás emberi kapcsolatodat érdemes átértékelned, amelyek már régen nyomasztják a mindennapjaidat. Egzisztenciád most váratlanul megerősödhet, így egy hosszabb távú sikersorozat veheti kezdetét, anyagi és erkölcsi téren egyaránt. Nem tudsz hibázni, nem tudsz rosszul dönteni.

Vízöntő

Ha úgy érzed, arra van szükség ezen a héten, hogy bevesd személyes varázsodat, egyedi praktikáidat az előrébb jutás érdekében – akár a munkád vagy egyéb életterületen –, hát ne habozz ezt megtenni! Azért vagy ennyire feldobva, és várod tettre készen az adandó alkalmakat, mert a növő holdtól különleges inspirációt kapsz. Néha eszedbe jut, hogy nem akarsz jogtalan előnyöket kicsikarni magadnak csak azzal, hogy szimpatikus vagy másoknak? Ne húzd az időt, ha bármilyen pozitív előnyöd származhat a mosolyodból és a kedvességedből, használd ki ezt a képességedet, és fogadd el, ha valaki felajánlja neked a segítségét.

Halak

Legfőbb teendőd ezen a héten az, hogy ne hagyd magadat felmérgesíteni, a legnehezebb pillanatokban is őrizd meg a nyugalmadat, a hatásos és áldásos égi energiák titkos segítőid lesznek ebben. Még akkor is mosolyogj és légy udvarias mindenkivel, ha legszívesebben jól odamondogatnál másoknak. Ne tedd! Mutasd meg, micsoda emberi méltóság lakozik benned, és képes vagy a sértéseket és kritikákat jól viselni. Még az is megeshet, hogy a napokban tényleg a fejedhez vágnak pár kemény dolgot, tűnődj el rajtuk, és fordítsd őket a javadra. A hosszú hétvégén viszont ne dolgozz, hanem lazsálj!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.