Heti horoszkóp (március 25–31.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szüzek mindenképp jó és nemes cselekedetek sorát hajtják végre, a Skorpiók pedig minden segítséget megkapnak belülről, csak figyelniük kell önmagukra. A Nyilasokat is a belső hangjuk segíti majd a hét minden napján, a Halak számára több érdekes találkozás lehetőségét kínálja fel ez a hét. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ha úgy véled, akadozva haladnak az ügyeid, az nem a véletlen műve. A hét első fele erőteljesen meghatározó. A fogyó hold energiát vesz el tőled, így gyakorta leszel a dolgok megvalósításra használható energia híján. Hiába a rengeteg különleges ötlet, ez a hét mégsem kedvez igazán annak, hogy bármelyikbe is belevágj. Hagyd inkább sodortatni magad az árral, és várd ki a jövő hét sokkal kedvezőbb bolygóállásait, amikor minden szükséges támogatást megkapsz, talán többet is a kelleténél. Most feleslegesen pazarolnád az energiádat. Néha vannak ilyen periódusok az életedben, ne hadakozz ellenük, hanem fogadd el azt, hogy a türelem rózsát terem. Tervezni és tanulni viszont jól lehet most, hát tedd ezeket!

Bika

Úgy véled, folyamatosan falakba ütközöl? Ez talán így van, de szerencsére csak hétfőn és kedden jellemző az életedre ez a hatás! Szerdára minden új megvilágításba kerül, te pedig többet mosolyogsz. A bolygók jelentősen hozzájárulnak ehhez az érzéshez, na és persze a fogyó hold is. Ha úgy véled, nem leled a helyedet, tudd, hogy csütörtökre minden jóra fordul, és bármibe fogj ekkor, az sikeresebben zárul, mint eleinte reméled. Akad olyan ember a környezetedben, aki felfigyel a sikerszériádra, és a te tanácsodat fogja kérni ahhoz, hogy a saját terveit is megvalósíthassa. Ne foszd meg őt magadtól és remek iránymutatásaidtól, légy büszke arra, hogy sokra tart téged.

Ikrek

Nagyon sok új és életszerű ötletet engedsz szabadon ezekben a napokban, és a célod világos: kíváncsi vagy, melyikről mit gondol a környezeted, hátha valakinek valamelyik elnyeri a tetszését. Nagy mázlid lesz, mert a környezeted akár több tagja is érdeklődést fog mutatni ezekre az újdonságokra. Légy nyitott, őszinte, beszélgess a terveidről azokkal, akik kérdezősködni kezdenek. Ha valaki felajánlja a támogatását, azt fogadd el gondolkodás nélkül! Nincs mit kockáztatnod! Új, nagyszabású tervedet egyedül csak nehézkesen, külső segítséggel viszont könnyedén megvalósíthatod. Ez utóbbi szinte kérés nélkül érkezik hozzád. Gondold át alaposan az első lépéseket, és vágj bele az ismeretlenbe. Nem fogsz csalódni!

Rák

A hét első felében igen nagy szükséged lesz koncentrációs készségedre, ugyanis figyelned kell a körülötted zajló eseményekre, változásokra. Bár úgy tűnhet, semmi nem rólad szól, de ha így is van, okulni és tapasztalatokat szerezni akkor is lehet minden történésből! Emellett sokkal jobban oda kell figyelned arra, hogy a munkahelyeden, üzleti megbeszéléseid vagy épp családi ügyek rendezése során milyen kommunikációs formákat vetsz be, hogy még véletlenül se érthessenek félre. Könnyen megeshet, hogy egyesek ki akarják használni a bizonytalanságodat, és így előfordulhat, hogy rosszul értékelnek téged, ami nem tesz jót a lelkivilágodnak. Fogalmazz minden esetben pontosan, így a szavaid elérik céljukat.

Oroszlán

Sok érdekes dolog történik veled, kifejezetten jó benyomást teszel ezen a héten az emberekre, régi ismerősökre, de még idegenekre is. Nyitva áll előtted a világ, tégy valami formabontó dolgot. Akikkel most ismerkedsz meg vagy kerülsz közelebbi kapcsolatba, azoknak tetszeni fog a stílusod vagy akár az ötleteid, amikkel előrukkolsz. Használd ki a benned rejlő csodát. Aztán persze ne lepjen meg az, ha valaki többet szeretne tőled az egyszeri találkozásnál vagy felületes barátságnál. Értékeld ezt úgy, hogy ez által javulhat az önbizalmad, valamint az önbecsülésed is. Arra is képes vagy, hogy fontos változásokról dönts, legyen az egy költözés, új munka, saját vállalkozás vagy akár egy vagyontárgy megvétele vagy eladása.

Szűz

A most következő héten tanúbizonyságát adhatod az empátiádnak, a lojalitásodnak, a szolidaritásodnak, ugyanis több különféle esetben kell embertársaidon segítened, egyeseket kihúzni a gödörből, jobb esetben csak megfelelő iránymutatást adni pillanatnyi helyzetükre. Mindenképp jó és nemes cselekedetek sorát hajtod végre, közben viszont figyelj arra, hogy a jótékonykodást soha ne erődön és lehetőségeiden felül tedd! Tudd, hol vannak a határvonalak, és húzd is meg őket időben. Fontos lesz az is, hogy csak ott segíts, ahol kértek rá, hisz lehet, hogy minden jó szándékod ellenére árthatsz valakinek, ha nem egyeztetsz vele előre.

Mérleg

Hétfőn még egy kicsikét lazsálhatsz, szánd az időt tervezésre, kisebb rutinfeladataid elvégzésére. A további napok alapos megtervezése sok feszültségtől és gondtól óvhat meg téged. Kedden olyan körülmények alakulnak ki körülötted, amelyek miatt akaratossá és kiszámíthatatlanná válhatsz, és nem a legmegfelelőbb módon közvetíted majd a mondandódat szeretteid, esetleg kollégáid felé. Nehezen értesz szót az emberekkel, és ez vitákat eredményezhet. Az egyetlen és egyben jó megoldás az, ha tudatosan visszahúzódsz, és átgondolod, mi lenne, ha valaki veled viselkedne így. Mit szólnál hozzá? Neked sem esne jól, ezért ennek tudatában sürgősen változtass, hogy a hét második fele már békében teljen.

Skorpió

Meglepően jól működik ezen a héten az intuíciód, a belső hangod mindent épp időben megsúg neked. Csak figyelned kell önmagadra, mert minden segítséget megkapsz... belülről! Képes leszel mások gondolataiba belelátni, így pedig megeshet, hogy könnyen ráérzel eltitkolt dolgaikra is. Ám lojalitásból levizsgázhatsz úgy, ha nem élsz vissza semmilyen megszerzett információval. Tilos kihasználni mások gyengeségét, esendőségét – inkább légy mások támasza! Éppen az empátiáddal segíts, mutass utat, vagy épp légy előzékeny. Szakmai téren szerdán vagy csütörtökön kapsz nagy lehetőséget – számíthatnak rád a nehéz helyzetekben is a kollégáid?

Nyilas

A hatodik érzéked már-már zavarba ejtően jól súg neked, magasabb fokozatra kapcsol ezekben a napokban. Mivel nem mennek teljesen hibátlanul a dolgaid, ezért fog téged a belső hangod látványosan segíteni a hét minden napján – döntésekben, változásokban, a múlt lezárásában, és legvégül akár új dolgok elkezdésében. Hétfőn nem sok kedved lesz dolgozni, pedig sok elvégzendő feladat vár rád, de kedden gyorsan lendületbe jössz, és rendre magad mögött tudod a különféle tennivalóidat. Alacsony energiaszinted fokozatosan nő, ezáltal újabb dolgokban fogsz tudni kiemelkedően teljesíteni. Ehhez azonban megfelelő minőségű pihenésre is szükséged van, ugye ezt nem feleded?

Bak

Már nagyon készülsz a hétvégére, alig várod, hogy csend és béke öleljen körbe. Ehhez minden feltétel adott lesz, és akár kicsivel hosszabb időt szentelhetsz a családnak, barátaidnak, hobbidnak. Elmondható, hogy egész héten jól érezted magad a bőrödben, és nem igazán lesznek olyan pillanatok vagy események, amelyek letörnék a jó kedvedet. Ha bármilyen bizonytalanságot vélsz felfedezni az érzelmi életedben vagy döntéseid során, akkor foglalkozz ezzel, és keresd a kétely okait! Kérdezz, és megkapod a szükséges válaszokat. Minden reggel képes vagy megújulni, és haladni a céljaid felé. Újabb és újabb ötletek pattannak ki a fejedből, a tempódat kevesen fogják tudni tartani.

Vízöntő

Több konfliktus és vita zavarhatja meg a lelki békédet egészen szerdáig, ezek legtöbbje nem lesz más, mint szimpla erőfitogtatás vagy teljesen értelmetlen nézeteltérés. Ne csináld ezt, nem kell az erődet mutogatnod ahhoz, hogy feljebb juss. Legfőképpen nem kell másokon diadalt aratnod! Okos vagy és tapasztalt, így ha valaki harcolni akar veled, akkor ne vedd fel a kesztyűt, hanem méltóságteljes módon hagyd el a hadszínteret. Csütörtökön végre látványosan felgyorsulnak körülötted a dolgok, nagy lendületet veszel, érzelmileg is feltöltődsz. Hidd el, jobban teszed, ha elfogadod mások eltérő véleményét, és nem az ellenséget látod a téged körülvevő emberekben.

Halak

Több érdekes találkozás lehetőségét is felkínálja számodra ez a hét, olyan embereket sodor az utadba a sors, akik meghatározhatnak bizonyos dolgokat. Akár jelentős befolyással is lehetnek a döntéseidre, vagy utat mutathatnak ahhoz, hogy ötleteid kreatívabbá váljanak. Új munka- vagy üzleti kapcsolatok kialakulása garantált, eközben a régi barátok, vagy egy – már a múlt ködébe veszett – szerelem is felbukkanhat a színen, és a meglepetés erejével csaphat le rád. Összességében a segítségedre lesznek az égiek, de kedden légy óvatos, ne higgy el mindent elsőre, amit hallasz és látsz. Mert tudjuk, hogy a látszat néha csal. Könnyedén nagyot csalódhatsz, ha túl hiszékeny leszel. Ne adj kölcsön senkinek, ne vegyél fel hitelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.