asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hónap nagy áttörést hoz szinte minden jegy számára. Felemelő, alkalmanként viszont szívfacsaró élethelyzeteknek lehetünk főszereplői.

Kos

Páros: A kánikula kissé nyűgössé tehet, ami feszültséget okozhat a kapcsolatodban is. Fő a tudatosság és a visszafogottság! A béketeremtés alapja a megértő figyelem egymás iránt. Kedvesedet nem könnyű kihozni a sodrából, a türelme átsegít titeket ezen az időszakon.
Páratlan: Csodavárás helyett cselekedj! Olyan helyekre menj, ahol eddig nem jártál! Csatlakozz ismeretlen társaságokhoz. Próbálj ki új sportágakat. Mozdulj ki a komfortzónádból, újulj meg kívül és belül, ez pedig automatikusan izgalmat és mást hozhat az életedbe.

Bika

Páros: Kapcsolatodat alaposan elemezd ki, ha kell, hát formáld át. Július remek körülményt biztosít a módosításhoz, és jó hír, hogy kedvesed is partner lesz mindenben. Tégy jót, legyél figyelmesebb és türelmesebb. A változás pozitív irányba viszi a kapcsolatot.
Páratlan: Minden esély adott egy új szerelemre, ami gyors fellángolás mellett örömteli elmélyülést is kínál. Belegabalyodsz valaki hálójába, de ez élmény lesz. Vesd bele magadat az életbe, ismerkedj, flörtölj, ne félj bevállalni egyéjszakás kalandokat sem – minden sikert hozhat.

Ikrek

Páros: Az érzelmek hullámvasútja elbizonytalanít, néha azt sem tudod, mit kezdj magaddal, kedveseddel, az együttléttel. A szerelmét ne kérdőjelezd meg! Mit hiányolsz a mindennapokból? Ideje gondolkodni, és eldönteni, merre tovább. Legyen közös jövőképetek!
Páratlan: Bonyolult szituációk előtt állsz, hisz sok érdeklődő akad, de a vágyott lábremegés és szikra csak nem akar megérkezni. Úgy tűnik, semmi nem az, aminek látszik. Álmaid szerelme talán más után vágyakozik, aki pedig téged akar meghódítani, kosarat kap tőled. Mérlegelj, még a végén egyedül maradsz nyáron!

Rák

Páros: Nem keresed ugyan a bajt magadnak, ám megeshet, hogy valaki megdobogtatja a szívedet... és nem a partnered lesz az. Ez bizony izgalomba hoz, kivirulsz, és a fejedet is elveszítheted kissé... Dönts okosan, hisz van mit keresned a stabil kapcsolatodban. igaz?
Páratlan: Jár neked a lángolás és a szerelem. Minden egyes júliusi nap felkínálja ezt számodra, csak nyisd ki jó tágra a szemeidet. Amennyiben elutasítod azt, aki közeledik, és esélyt sem adsz neki, később bánni fogod. Légy nyitott és befogadó, mert meglepetésben lehet részed.

Oroszlán

Páros: Ha pórázt akasztasz kedvesed nyakába, azzal magadnak ártasz. Megrémülhet, hisz aligha adott okot a féltékenységre. Ne futamítsd meg. Áramoljon a szeretet feltételek és egyoldalú szabályok nélkül. Ne birtokolj, csak szeresd úgy, ahogy az számára a lehető legkedvezőbb.
Páratlan: Az őszinteséged és a nyíltságod sokak figyelmét felkelti, többen is megpróbálnak bejutni szíved ajtaján. Meglepetést okozhat, hogy most mindenki a lelked tisztaságát elemzi, nem pedig a külsődet nézegeti. Menj új helyekre, ismerkedj bátran, komoly esély van egy nagy szerelemre.

Szűz

Páros: Légy aktív, de ne kapkodj! Nagy döntésekben ne sürgesd a kedvesedet, tudja ő, mi a jó neki és neked. Összeszedettségre lesz szükség ahhoz, hogy a kapcsolatotok harmonikus maradjon. Képesek vagytok olyan megállapodásokat kötni, amelyek kölcsönösen jók mindkét fél számára.
Páratlan: Lépj ki a megszokások szűkre szabott keretei közül, és randizz olyasvalakivel, aki egyáltalán nem az ideálod. Különben sem jó egyedül lenni. Jól jön egy kis formabontó állapot. Valaki felbukkan, lángra lobbant és meghódít. Hagyd magadat sodortatni az árral.

Mérleg

Páros: Minden esetben két ember felelős azért, hogyan alakul egy kapcsolat. Ne dönts egyedül, és neki se hagyd ezt. Tervezzétek és szervezzétek együtt a nyarat, a közös feladatokat. Fontos a stabilitás, az őszinteség, ezért is közösen tegyetek meg mindent, így a csalódás kizárva.
Páratlan: A nagy ő kopogtatni fog az ajtón, ám te el leszel foglalva sok egyéb dologgal. Figyelj minden jelre, mondj igent egy randira, egy bulira, ne ücsörögj otthon. Nem, a szerelem nem megy házhoz. Vénusz izgalmas és szívdobogtató pillanatokat kínál, élj ezekkel.

Skorpió

Páros: Skorpióként a nyár nem feltétlenül a kedvenc időszakod, ám ez a hónap áttörést hoz. A legjobb oldaladat mutatod kedvesednek, aki nem tud majd betelni veled. Szeretetre méltó, kedves és figyelmes leszel, és ezt kapod vissza a partneredtől. A szenvedély izzik köztetek.
Páratlan: Randevúkra és flörtökre bőven adódik lehetőséged, alkalmanként akár tehernek is érezheted a feléd irányuló nagy figyelmet. Tartós szerelemre áhítozol? Ennek add egyértelmű jelét, akár szóban is, így az talál meg téged, aki ugyanerre áhítozik. A szerelem nem várat magára.

Nyilas

Páros: Mire vágysz pontosan? Meg tudod fogalmazni? Csendes együttlétre vagy hangos szenvedélyre? Mondd ki bátran és minden álom teljesül. Hogyan lehetne a kívánságodat megvalósítani, ha a kedvesed nem tudja, miben szenvedsz hiányt? A bátorság nyereséget hoz neked.
Páratlan: Hagyd magad mögött a szingli korszakot és élj kapcsolatban. Erre most fokozott esély van, hát ragadd meg az összes lehetőséget a randikra és nem maradsz pártában! Nem majd! Most! A szerelem ott somfordál körülötted, gyorsan űzd messzire a kételyeidet!

Bak

Páros: Légy őszinte! Ha nem megy, hát engedd el! Ha viszont kell, akkor dolgozz érte szorgalmasan! Igen, a szerelemért is tenni kell, ideje bizonyos dolgokat alaposan megreformálni, hogy újabb hónapok teljenek el örömmel és teljes elégedettséggel.
Páratlan: Értékeld át a jelen helyzetedet, és lásd be, van más alternatíva. Egyedüllét helyett páros élet! Igen, csalódtál már. Igen, volt rossz tapasztalatod. Ám július valami egészen különleges dolgot kínál neked, és csak akkor ismerheted meg, ha kipróbálod. Flört, randi új köntösben!

Vízöntő

Páros: Bizonyos dolgok elmúlnak, mások megújulnak, megint csak mások drasztikus fordulatot vesznek, Mindhárom élményben lesz részed, viszont alkalmanként megkérdőjelezed a partneredet, mondandóját, érzelmeit. Rendezd vele kétségeidet, választ kapsz mindenre!
Páratlan: Egy ideje érezned kell, hogy valaki kiszemelt magának. Van bátorságod engedni ennek az érzésnek? Júliusban megteszi a szükséges lépéseket feléd, nyiss ajtót neki. Csak jelezned kell, hogy van mit keresnie a házad táján. Végül pedig hidd el azt, amit látsz és amit érzel.

Halak

Páros: Miben reménykedsz? Fogalmazd meg! Július hava alkalmanként hektikus lesz, ezért a bizonytalanság sem kerüli el a házad táját. Akár viták is kirobbanhatnak köztetek, ám talán épp ezek segítik a kapcsolatotok jobbá formálását. Áramoltassátok a szeretetet, az megold mindent.
Páratlan: Az egyedüllét állapota időnként jól jöhet, ám az ölelés még elemibb erővel tud rád hatni. Új helyeken, idegen társaságokban van a legnagyobb esélyed arra, hogy valaki felfigyeljen rád, és kivesse a hálóját. A vágyaid most beteljesülhetnek, ha igent mondasz a formabontó helyzetekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.