Duzzog, rossz az ágyban, az exével kavar - pasiszemmel

Franco Marco párkapcsolat szerelem megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon miért hajlik arra a nő, hogy még akkor is benne maradjon egy házasságban, ha a választott hím az exszel jár össze, ha rossz a szex, és a szerelem is odavan? Lustaság, butaság, bénázás? Igen. Íme, Franco Marco véleménye, amelyet most sem rejtett véka alá hölgyolvasónk előtt.

"Kedves Marco!

Rövid történetem a következő: 26 éves 'asszony' vagyok, másfél éve élek nem éppen boldognak mondható házasságban. A férjem állítólag rajongásig szeret, olyannyira, hogy az exével SMS-ezik, aki mellesleg a kolléganője is. Hogy mi van pontosan köztük, azt nem tudom. Ahogy azt sem, hogy elhihetem-e neki azt, hogy tényleg szeret?!

iStockPhoto
iStockPhoto

A kapcsolatunk nagyon sok veszekedést megélt, talán már bele is fásultunk. Nem tudja elfogadni a családomat, rettenetesen féltékeny, nélküle nem mehetek sehova. Néha elmegyünk szórakozni, de mindig duzzogás a vége, mert én jól érzem magam, ő meg nem. Nálam nem működik már a szex, egyszerűen nem kívánom őt. Gondoskodom róla, együtt élünk, de ennyi. Nem vagyok szerelmes. Volt egy titkos kapcsolatom, fél évig tartott, de mégsem tudtam elhagyni a férjem. Pedig a másik jobban kimutatta a szerelmét. Nem tudom, mi a helyes. Van még remény arra, hogy jobb lesz a házasságom? Miért nem tudom elhagyni a férjem, ha nem vagyok boldog vele? És ő miért van velem, miért mondja azt, hogy szeret, ha az exével kavar?

Kati"

Mi igaz abból, amit a pasi mond?

Kedves Kati!

Féltékeny a pasid, nem bírja a családod, duzzog, szar vele a szex, megcsalod, nem vagy szerelmes, ő az exével kavar, te meg lusta vagy lelépni, blablabla. Ez egy baromság. Hagyd abba. Szerintem.

Üdv,

Marco


Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, keresd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Barátkozz Marcóval a
Facebookon és az Iwiwen is!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.