párkapcsolat köldök szerelem felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mi alapján választják ki párjukat a keleti szépségek, akik híresek arról, hogy a szerelem művészetének mesterei? Egy alkalmas pillanatban mindent tudó tekintetük az öv vonala alá siklik...

Nem éppen oda, ahová most gondolnád, hanem kicsit feljebb: bizony, a pasik köldökéről van szó. Ugyanis a méltatlanul elhanyagolt testrész sokat elárul a tulajdonosáról.

iStockPhoto
iStockPhoto

Patkó forma:

Az olyan férfiak számára, akiknek a köldökének a formája egy patkóra emlékeztet semmi sem rémisztő. Nem ijednek meg, ha eltörik egy cső a konyhában, és sosem tartanak attól, hogy elfogy a pénzük a bankban. Választottad igen akaratos és céltudatos ember, aki nyitott az élet minden jó dolgára. Vele az élet bizony boldog és gondtalan. Az ágyban pedig figyelmes és gyengéd.

Kérdőjel forma:

Ha a párod köldökének a formája leginkább egy kérdőjelre hasonlít, akkor ő bizony belülről egy költő, ám kívülről egy igazi bankár. Az ilyen férfiak mindig úgy érzik, hogy a siker küszöbén állnak. A szex számára abszolút az érzelmek és a romantika világa. Egy ilyen partnerrel biztosan nem fogsz az ágyban unatkozni.

Vessző forma:

A mély és egyben keskeny formájú köldök, ami leginkább egy vesszőre (írásjel) emlékeztet, azt jelenti, hogy választottad gyengéd, édes és érzékeny lelkű, akár egy édes kis rajzfilmfigura. Ezért igen könnyen szót ért az emberekkel, ennek köszönhetően pedig a ranglétrán szabályosan át fog ugrani jó néhány fokot. Párod emellett hatalmas türelemmel van megáldva, ezért ritkán fogtok vitatkozni, de még a jövendőbeli anyósával is kifejezetten baráti lesz a viszonya.

iStockPhoto
iStockPhoto

Kör forma:

Hát ebben az esetben valószínűleg sikerült kifognod anyuci egyetlen kisfiát. Szinte soha nem képes önálló döntéseket hozni, és hamar "papuccsá" válik. Ez a nagy gyerek igen hamar állandó figyelmet és törődést fog tőled követelni. Reggelente meg kell csinálni a reggelijét, este pedig a tejbepapit, hogy el tudjon aludni a "kis drága". Mindezek ellenére ennek a pasinak igen élénk az erotikus fantáziája, ám sajnos ezt sokszor szégyelli bevallani.

Templom forma:

Egy olyan férfival állsz szemben, aki szereti, ha kényeztetik, és hajtja az élvezeteket az életben, emellett mindig mindenben ő akar lenni az első. Ez pedig a szexre különösen érvényes, ami nélkül egy napig sem képes létezni. Egy ilyen emberrel együtt élni olyan, mint egy vulkán tetején ücsörögni, mivel szenvedélye lobbanékony, szerelme pedig gyakran illékony.

Oroszlánszáj forma:

A széles, nyújtott formájú köldök makacs és hataloméhes természetre utal. Ez a pasi hajlamos erőfitogtatással érvényt szerezni az akaratának vagy az igazának. Ő az, akit mindenki igazi férfinak tart. Bírja a piát, és sosem fetreng az utcákon a bulik után, emellett minden kerületben van egy barátnője, akik persze mit sem tudnak egymásról...

iStockPhoto
iStockPhoto

Alagút forma:

Hosszúkás, mély köldökkel azok a férfiak rendelkeznek, akik nagyon hiúak. Az ilyen férfit mindig és azonnal kell arról biztosítani, hogy milyen remekül néz ki, és hogy mennyire tehetséges. Azt pedig még véletlenül se említsük meg neki, hogy az általános iskolás padtársa, akit ő persze bolondnak titulál, kétszer annyit keres. A szexben számára elengedhetetlen a hosszú és gyengéd előjáték...

Forrás: ezoterikus.hu

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


És még:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.